Pages:
Author

Topic: Davulun Sesi Derinden Geliyor !![[15.06.2018 Kadar Tahmin]]--[[!!YTD!!]] - page 2. (Read 781 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 1
ve o gün geldi geçti ne oldu ha ne oldu iyice dibe vurduk piyasa bizi bitirdi Cheesy Cheesy   Angry Grin Huh Roll Eyes
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bakalım bekleyip göreceğiz dediğin gibi inşallah  herşey geçen seneki gibi gerçekleşir ,fakat bir şey varki sanki hiç bir şey geçen seneki gibi olmayacak , btc ye olan talep ciddi derecede düşük kaldı bu sene .
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Son tarihe 11 gün kaldı bekliyoruz bakalım o beklediğimiz günler gelecek mi. Ben bu yıl için umudumu kaybettim artık. en erken yıl sonuna kalacak gibi bizim boğacık.
member
Activity: 612
Merit: 10
her şey rağmen hala en güvenli liman bitcoin bence. evet çok sert düşüşler, yükselişler yaşadı ve yaşamaya devam ediyor ama altcoinlerin oynaklığı yanında yine de küçük kalıyor hareketler. Kripto para piyasası her haberden her dedikodudan etkilenen farklı bir piyasa, para piyasalarıyla karıştırmamak lazım. Yine de bitcoin uzun vadede elde tutulabilecek bir değer olma özelliğini koruyor bana göre.
jr. member
Activity: 168
Elimizdekileri tutabilsek hepimizin gönlünden geçen bu fakat bounty vs. kazandıklarını bozdurup harcayan bir kısmını da yatırım için ayıranların çok uzun vadeli bekleme gibi bir hedefleri malesef yok gibi. Zamanın ve ortamın ne getireceğini bilmiyoruz belki ama kendimizi güvende hissettirecek tokenlere biraz gözümüzü kapatıp bir süre unutarak yatırım yapmalıyız.
member
Activity: 364
GR
Biraz uzun surdu bu sessizlik daha da uzun surecege benziyor.  Ben uzun vadeli yatirimciyim.  3-5 ay degil en az iki sene hedefim var.  Herkes sabrettik diyor da,  sabir dedikleri sey 3-5 ay.  Sacma sapan birde uzun zamandir bekliyorum diye yorum yapiyorlar.  Yesinler sizin sabrinizi diyesim geliyor bu tip insanlara.
member
Activity: 336
Merit: 11
Hocam biraz daha zaman alacaktir. Haziran degil yaz bitimine anca kendine gelir bitcoin.
newbie
Activity: 168
geçen sene durumu hatırlayıp haziran diyoruz. sorun şu. bitcoin ömründe yaşamadığı düşüşü yaşadı. tam 14 bin dolar dolar geriledi. bunu hazmetmesi zaman alabilir. yapmadı mı önceleri çok yaptı. bin doların üzerine sağlam atılabilmek için 2 sene vakit geçirdi bin dolar altında. peşin hükümlü olmayın.
newbie
Activity: 252
Bana göre bitcoin önümüzdeki günlerde bir düşüş daha yaşayacak 15.06.2018 tarihi kırılma tarihi olacak bu tarihten sonra hızlı bir yükselişe geçecek.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Bende sabırlı bir şekilde bekleyenlerdenim. Yaz sezonunu öncesi piyasada bir yükseliş bekliyorum. Olumsuz bir durum yaşamayız umarım.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Sigarayı bırakmanın verdiği yetkiye dayanarak takıntı yaptım ve geçen senenin grafiğini inceledim.

Geçen sene bu zamanlar marketcap 30 milyar dolarlardan haziranın ortasına kadar 3x yapmış.Market grafiği geçtiğimiz yıllarda hemen hemen aynı olunca planlarını buna göre yapmış arkadaş muhtemelen.
newbie
Activity: 159
Yıl sonunda sabırla bekleyenler için hele bir de düşüşlerde dipten takviye yapabildilerse ekonomilerini zora sokmadan on numara kazanaçlar izleyebiliriz. Yatırım tavsiyesi değildir elbette.
member
Activity: 244
Bitcoinin artacağı kesinde ne zaman artacağı belli değil. Tahmininiz sizi yanıltmaz umarım, çünkü görünüşe göre 15.06 da çok yükselecek gibi durmuyor.
newbie
Activity: 196
Umarim o vakte kadar 10 bin dolarin ustunde iyi bir yer bulur kendine. Vakit var ama herkes sabirsiz birseyler gormek istiyor bitcoinden.
jr. member
Activity: 266
bu tahmine iyiden, iyiye inanmaya başladım. 5. aydayız. 10K'yı geçemedi. hazirana kadar satış yapsalar ve ralli başlasa diye düşündürüyor. Haziran ortası yani 15 Haziran yazmasındaki espiri geçmiş senelerde Haziran'ı pump ayı olmasından dolayı. Tam incelemesinde bulunmadım. Hayırlısı valla davul sesi gelsinden uzaktan gelsin.
member
Activity: 308
Yapmış olduğun tahmin sanırım gerçekleşecek nisan ayının başından beri btc emin adımlarla yükselmeye devam ediyor yazın başından itibarende yeni rekorlar gelecek gibi.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Yaptığın yorumla milletin yüreğine su serpmişsin. Ama not kısmında da tedbiri elden bırakmamış ana parayı çekip alın karla yola devam edin demen seninde bir gün bitcoin patlar korkunu göstermiş Cheesy
member
Activity: 448
Tahminlerin ötesinde kripto piyasasında ki yatırımcılara moral açıklaması gibi olmuş , valla ne diyim hayırlısı inşallah ,eski grafik verilerine baktığımıza haziran 20 ye kadar benimde bitcoinin prim yapacağından beklentim var , bekleyip göreceğiz.
full member
Activity: 457
Merit: 101
 Mayıs ayından itibaren yükseliş bekliyorum. Umarım beklenmedik bir durum yaşamayız. Herkes bekleye bekleye bir hal oldu. Şimdi bizim gibi sabırla bekleyen holdcular  iyi şeyler duymak, kâr elde etmek ve en önemlisi mutlu olmak istiyor.
member
Activity: 448
Merit: 11
Umarım bu bütün hareketler boğa sezonun işaret eder çünkü Artık 6 ay oldu sıkılmaya başladık ayı sezonu bizi baya mahvetti �nşallah güzel bir artışla kendimizi yükseklere çekeriz Herkese bol bol kazanmalar Grin
Pages:
Jump to: