Pages:
Author

Topic: Davulun Sesi Derinden Geliyor !![[15.06.2018 Kadar Tahmin]]--[[!!YTD!!]] - page 5. (Read 781 times)

newbie
Activity: 8
Merit: 0
İnşallah hisleriniz doğrudur da rahat bir nefes alırız hep beraber. Ama bu sene pek aşırı beklenmedik bir yükseliş olacağını sanmıyorum. Bu seviyelerde devam eder benim tahminimce.
member
Activity: 560
Merit: 57
Ahahaha orklar yaklaşıyor çabucak kaçmalıyız diyen gandalfın intikam için bekleyen cüce gimli gibiyiz. Sonun farkındayız ama yüzleşmeden gitmek istemiyoruz Sad
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
hocam izin verirsen konuyu ve başlığı bağlayacağım. Cheesy

davul dedin ya verdiğin tarih te Ramazan Şerifin sonunu gösteriyor. Cheesy

son tokmak vurulunca yükseliş başlayacak sanırım. Cheesy

o zaman yatırımlarımızı yapalım şimdiden.

coininiz bol olsun. Smiley
member
Activity: 196
Merit: 10
Artık herkes bir yükselme bekliyor ve yapılan olumlu tahminleri sorgulamadan kabul etme eğilimi gösteriyoruz Cheesy
Yaz aylarında bir yükseliş olacağını ben de düşünüyorum ancak kesin bir yorum yapmak elbette ki doğru olmaz..
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bitcoinin geçmiş dönem hareketlerine bakılırsa bu dönemde aşağı yönlü olmuş hep fiyat bazı kullanıcılar da bunu yaz tatili için nakit ihtiyacı nedeniyle satılan bitcoinlere bağlamış hiç de mantıksız gelmedi bana bu tez.

Her şey tamamen psikolojik ve insanların eğilimlerine göre ilerliyor.. Ben asla tatile giden insanlar sattı diye bitcoin'in fiyatının düşeceğine inanmıyorum aslında tamamen insanlar önceden bu duruma koşullanıp elden bitcoinlerini çıkartmaya başladığı için fiyat düşüyor.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Bitcoinin geçmiş dönem hareketlerine bakılırsa bu dönemde aşağı yönlü olmuş hep fiyat bazı kullanıcılar da bunu yaz tatili için nakit ihtiyacı nedeniyle satılan bitcoinlere bağlamış hiç de mantıksız gelmedi bana bu tez.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Neden 15 neden haziran diye sormak bile istemiyorum yükselsin de artık. bi yükselişe geçsin de bizim de içimiz aklımız rahatlasın. hadi inş bilginiz ve düşünceniz doğru çıkar da piyasa topyekün yeşillenir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
RAHAT OLUN HERŞEY DÜZELECEK İNŞALLAH  Wink FAKAT DEDİĞİM GİBİ SADECE 15.06.2018 'e kadar tahmin ediyorum ondan sonrası kendimde yokun tahminimde iptaldir  Grin
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
UMARIM BU TAHMİNİNDE HAKLI ÇIKARSIN, ARTIK SABREDECEK GÜÇ KALMADI. SANKİ HER GÜN AYRI BİR SİNİR HARBİ YAŞIYORUZ VE HER GÜN BİZİ TEST EDİYORLAR, BAKALIM GÖRÜCEĞİZ.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bu kehanetinde de umarım haklı çıkarsın ve hepimizin yüzü artık güler.
Beklemekten başka bir çaremiz zaten yok, pılımızı pırtımızı toplayıp gidecek değiliz  Cheesy
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
G20yi atlattik bence bu japonya sorunuda uzun surmez ve guzel haberler almaya baslariz. Grafikler yeniden yesile bulanmali. Yukselisi hakeden bir yatirimci var ortada.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Bu kadar yatirimci sabreden onca insan artik guzel gunlere ulasmali bencede. Kucuk yatirimcilar kazanmali artik.
member
Activity: 224
Hadi hayirlisi bakalim yeniden guzel gunler geliyor demek. Bu biraz uzun surecek gibi ama insallah uzun surse de olur.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Umarım seyre deger bir yukselis olur. Bunun icin oldukca stresli bir donem gecirdik zaten. Umarim haketmisizdir artik yukselisi.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Umarım davulun tokmağını bir yerimize monte etmezler Smiley

Not : bu mesaj ağır espiri içermektedir amacı başlığı açan arkadaşa ayar vermek değildir.
ahaha hiç belli olmaz  Grin Grin 15.06.2018 benm son hedef ondan sonrası kesinlikle yokum kendimce bildğim şeyler var  Cool

Hayırdır, pek gizemli takılmışsın?
Bu sefer aldığım duyumları anlatmayacağım.Daha önceki konularda birçok kez aylar sonrayı tahmin edip bildim hiç hediye gönderen olmadı  Grin Artık sadece kendime  Cool
Birader anlatmayacaksan neden bahsediyorsun burada bize anlatma kimseye kendi kendine kalsın dinle davulun sesini ekseninde mest ol niye bizle gelin güvey oluyorsun ?
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Guzel soylemissin hocam. Gecen seneden farkli olacakmis gibi hissediyorum fakat insallah dediginiz gibi olur,ben biraz daha gec hareket bekliyorum. haziranda su anda daha fazla almadigimiz icin pisman oluruz
full member
Activity: 742
Merit: 112
haftalık grafiği tradingviewde açıp grafik özelliklerinden logaritmik seçerseniz tüm dataları en iyi şekilde gözlemlersiniz. şimdi uçurumdan atlayış yapıyor derin sulara, oradan yavaşta toparlanacak ve yatay olarak gidip gelecek bir vakit sonrasını ise zaman gösterecek. konu kripto paralar ise diğer borsalardaki gibi senelerce yatay gitmesi oldukça küçük ihtimal.
full member
Activity: 434
Merit: 107
crypto iyi güzelde tabana yayılamadı. kazananlar kadar kaybedenlerde var bu piyasada. herkesin kazanabilmesi için para birimi olarak kullanımların yaygınlaşması gerek. aksi taktirde sistem birinden alıp diğerine verir gibi oldu. kaybedenler de zararına satıp bu piyasadan çekiliyor.
full member
Activity: 350
Merit: 100
bu adam eskiden hep felaket tellalığı yapıyordu heralde yorumlar o yönde, ama şimdi de yazmış yok ben demiştim şu kadar olacak, sonra dediğim çıktı şimdi de bu kadar olacak diyorum falan filan, lafı güzaf bunlar usta
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Haziran denmesinin sebebi sanırım Lightning network'ün tam olarak aktif olacağı tarihe denk gelmesi.. O zamanlar transfer ücreti neredeyse olmayacak ve bitcoin en az altcoinler kadar hızlı olacaktır.. Artık hiçbir işe yaramayan altcoinlerden bitcoin'e para girişi olacaktır.
Pages:
Jump to: