Pages:
Author

Topic: Davulun Sesi Derinden Geliyor !![[15.06.2018 Kadar Tahmin]]--[[!!YTD!!]] - page 3. (Read 781 times)

member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
arkadaşa katılıyorum aceleci davranmayın bitcoine fazla paranızı yatırın temel ihtiyaçlar dışında artan az kara geçtinizmi paranızın ana parasını çekin extrası yine dursun belki o da para getirir yada tersi olursa canınız yanmaz
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
Felaket senaryolarının başarı senaryolarına dönüşeceği bir döneme girmek mümkün artık. 15 haziran 2018  Bitcoin tahminim yükseliş devam ederse tabii ki 21.000 dolar  Grin Bunun yanı sıra psikolojimiz de tavan yapacak.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
2018 yılına felaket senaryolarıyla girdik. Hatta bu senaryolar kısmen gerçekleşti diyebiliriz çünkü çok yatırımcının canı yandı. Fakat yazılan senaryoların çoğu asılsız çıktı. Şimdi de toz pembe bir tablo çizmemin alemi yok. Bitcoin düşe kalka ortak para birimi olma mücadelesini gerçekleştirene kadar yoluna devam edecek. Sonuç belli aslında fakat aralarda sıkıntılı süreçler alacaktır. Yatırımlarınızı bu süreçlerde bekleyebilecek şekilde ayarlayın.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bence Artık bu evreden sonra Bitcoin yükselişi. heryerden hoş gelecek gibi görünüyor
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Bazı araştırmalar var bugünlerde duyurulan,  piyasanın getirisinden faydalanmak amacıyla dünya çapında regülasyonlar  gerçek olmadan, geçici  süre olarakta olsa piyasaya girişe hazırlanan büyük büyük firmalar varmış.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
davulun sesi gerçekten derinden geliyor ve oldukça da sessiz geliyor. düşünün ki dünyanın sermaye devleri bile bu piyasaya gözünü dikmiş ve alım yapmaya başlamışlar.bakalım nereye kadar yükselecek.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
iki olasılıkta gidip geliyorum. bir, iki sene iplik gibi görünsede daha yavaş yükseliş gerçekleştirecek. diğer düşündüğüm konuyu açan arkadaşın yazdığı gibi haziran yani altıncı ayda genel bi hareketlenme olur. aralık, ocak gibi dumpa başlayacaklar ise yükseltmelerini bekleriz.
jr. member
Activity: 252
nisanın ortasından beridir olumsuz olaylar gerçekleşse bile bitcoin yerini tuttu artık hafif hafifte yükseliyor. ne kadar yüksekten alanlar olsa da üzülseler de en iyisi bu yavaş yavaş ve güçlü ilerlemesi.
jr. member
Gelişmekte olan bir teknoloji olarak gerçek anlamda iyi dayandı her gün hack haberleri her gün spekülasyon haberleri olmasına rağmen yerini korumayı ve güven sağlamayı başarmış durumda .
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Bitcoin'e ve blockchain'e güvenmeyen yoktur zaten bu forumda, zannetmiyorum fakat insanların korktuğu şey, borsalar, balinalar,spekülatörler. Bunlar uslu dursaydı zaten herkes deli gibi para kazanmış olacaktı
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Piyasada çıkan birçok scam proje vs.  olmasına rağmen Bitcoin Kripto paralar içinde kendine ciddi bir güven oluşturmuş durumda ve öyle bir kitle var ki her ne olursa olsun Bitcoini bırakmaz.
full member
Activity: 230
Merit: 100
Benim içinde 2018 yılı dönüm olabilir geçen sene acemiliğimize denk geldi ancak işi öğrendik bu sene kazanma senesi olacak ama yinede dikkatli olmak lazım
member
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
15.06.2018 de marketçapta ne kadar para olacağı önemli eğer düşüş yaşarsa herkes düşer eğer artış yaşarsa hepsi artar. Piyasaya yeni yatırımcılar girmediği sürece bir şey beklememek gerekir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bu tahminimde geçen yıl gibi tutarsa Grin
member
Activity: 61
eve fiyat konusunda herkes karamsar, bu konularda karamsar olmamak gerekiyor, yani beklemek her şeyi çözüyor bitcoinde, zamanı gelince gene artıyor yani
full member
Activity: 336
15 haziran 2018 tahminine yorumlar genellikle olumsuz elbette düşüşten dolayı kuyruk acımız var birazda karamsarlaştık. Tam bir tarih vermek zor olsada bu güzel günler yaşanacak bekleyip göreceğiz.
full member
Activity: 406
Merit: 101
çok güzel iyi niyetli bir paylaşım olmuş ama o tarihten sonra yükselişe geçmesi çok zor. bu sefer tekrar yükselişe geçmesi çok uzun yıllar alacaktır.
member
Activity: 448
Merit: 11
valla doğru söze ne denir siz tam manasıyla doğru söylemişsiniz ama sizinde dediğinizden yola çıkarak şu son 3 günde piyasa canlandı gibime geliyor sizcede öyle değilmi yoksa fırtına öncesi sessizlik mi yani son bir darbe dahamı geliyor  Smiley Grin
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Tarihin özel bir anlamı var mıdır bilmiyorum ama bende Haziran'ın ortalraına doğru bir yüksleiş dönemine girilmezse en erken sene sonu yükseliş yaşayacağımızı sanıyorum.
member
Activity: 546
Merit: 10
başka bir konuda 31 mart tarihini görmüştüm. sizinkisi yılın yarısı oluyor. ralli denilen alan, alana olan dönemeçlerin başlayabileceğini tahmin ediyorsunuzdur. medya eskiden bu kadar gazlamıyordu, son bir senedir baya arttı. gerçi o vakitler benim bitcoinin sırf adını duyuyordum da haber sitelerinde kendisini pek görmüyordum. yeniden gazlarsa harika gelişmeler olabilir.  Shocked
Pages:
Jump to: