Pages:
Author

Topic: DeepOnion - page 3. (Read 2145 times)

member
Activity: 164
Merit: 13
February 13, 2018, 08:42:43 AM
Zmaku jel je taj novi development Harris čovjek iz naših krajeva, vidim da piše da je iz Njemačke ali ime i prezime su s ovih prostora. Cijela ekipa DeepOniona uključujući običnog korisnika na forumu do dev tima se trudi maksimalno oko projekta, i ja mislim da će tek nakon airdropa se pokazati koliko su ljudi ozbiljni oko projekta, siguran sam i da ljudi već imaju sve što su obećali u razvoju i da će tek nakon podjele krenuti u pogon. Hoću reći da DeepOnioin po meni zapravo izlazi tek kad kovanice budu podjeljene. ( Onda će se i vidjeti tko je tu radi besplatnog novca, a tko radi projekta )
full member
Activity: 350
Merit: 102
February 13, 2018, 07:29:56 AM
Nemoj misliti da je ovo nekakav lični napad na tebe, ali očigledno nisi upućen u nedavni razvoj DeepOniona.
DeepOnion odnedavno koristi TOR verziju 0.3.3.0 što je u tom momentu bio najnoviji TOR protokol (nisam siguran da li je to unaprijeđeno u međuvremenu)
Takođe uz tor su integrisani i OBFS4 i Meek protokoli tako da se može bez problema koristiti i u Kini i ostalim zemljama koje su zabranile TOR

Uskoro će biti implementirane i Stealth adrese što je najavljeno u ovom threadu:
https://deeponion.org/community/threads/stealth-addresses-coming-soon.29686/

Uglavnom development je postao nevjerovatno brz u posljednjih mjesec dana otkako je poznati blockchain developer Harris Brakmic počeo raditi na projektu.

Pozdrav!
newbie
Activity: 107
Merit: 0
February 13, 2018, 07:08:57 AM
Sta mislite o Spectrecoinu (xspec)? Puno je manje nahypan od deeponiona a kolko sam skuzio nudi sve isto + stealt steakanje koje je u planu kroz koji mjesec. Problem je sto imaju 1 developera i nemaju marketing.....
Izašao je 8 mjeseci prije DeepOniona. Za 8 mjeseci će ga DeepOnion ostaviti u oblaku prašine što se tiče razvoja.

na osnovi cega ce ga ostaviti u oblaku prasine? covjek nije ni trebao pitati u ovom postu za spectrecoin jer je post iskljucivo za deeponion membere sto znaci da nece dobiti objektivan odgovor od nikoga.
sto se tice techa trenutno deeponion je 2012godina(verzija tora 2012) dok je xspec 2018 verzija. tako da smjesno je uopce usporedivati tehnologiju u ovom trenutku.sto se tice buducnosti deeponion dobiva nadogradnju tora i ostale featurse kao deep vault,sto ljudi hypeaju bez ikakvog razloga. spectrecoin dobiva stealth staking (tako tvrde) sto trenutno nitko nema ni u planovima da impelmenta stoga u slucaju da steatlh staking ne dode,tada deep onion ima svjetliju buducnost.jedino sta onion ima prednost je community sto je jako bitna stvar,ali treba pricekati zavrsetak airdropova da vidimo koliko ljudi uopce je tu zbog projekta a koliko je tu zbog kako kazu "free money".
member
Activity: 179
Merit: 11
February 13, 2018, 05:45:50 AM
znate li išta o legit coinu sta mislite eli prevara ili če vriditi nešto

http://legtn.me/725350
Nezz ti pretjerano o njemu moguce da je scam mogcue da nije, uglavnom ja sam ti ga nareferalima naskupljo brdo moj savjet je naskupljaj ga i ti tak jer onda ak je scam nisi izgubio nista a ak je prava stvar budes bio na dobitku, za kupnju ti nezz jer nisam siguran kakav je coin vidit cmo sad kroz koj dan
full member
February 13, 2018, 04:43:20 AM
Sta mislite o Spectrecoinu (xspec)? Puno je manje nahypan od deeponiona a kolko sam skuzio nudi sve isto + stealt steakanje koje je u planu kroz koji mjesec. Problem je sto imaju 1 developera i nemaju marketing.....
Izašao je 8 mjeseci prije DeepOniona. Za 8 mjeseci će ga DeepOnion ostaviti u oblaku prašine što se tiče razvoja.
newbie
Activity: 79
February 13, 2018, 04:41:44 AM
znate li išta o legit coinu sta mislite eli prevara ili če vriditi nešto

http://legtn.me/725350
member
Activity: 63
Merit: 10
February 12, 2018, 07:19:26 AM
newbie
February 12, 2018, 06:48:32 AM
Evo ga sad na 28 😌😌
Ja mislin da ce sad ovo sve potrajat dok sve dode nazad sebi jer sunsve pripumpali insa dumpaju
full member
February 12, 2018, 04:04:06 AM
šta mislite koliko če mu sa tribati da opet naraste na 20$
To niko ne može da zna sa sigurnošću, svi se nadamo da neće dugo, ali sve dosta zavisi od ukupnog stanja na tržištu.

i zasto mi activity stoji na 26 već par dana
Activity se povećava svakih 14 dana tako da ćeš još malo da sačekaš dok dođeš do Jr. Membera.
brand new
Activity: 0
February 11, 2018, 06:36:34 PM
Haha.Sto vise citam sve ovo,manje kontam.
newbie
February 11, 2018, 07:45:03 PM
i zasto mi activity stoji na 26 već par dana
newbie
February 11, 2018, 07:43:21 PM
šta mislite koliko če mu sa tribati da opet naraste na 20$
jr. member
Activity: 39
Merit: 4
February 11, 2018, 06:54:52 PM
Haha.Sto vise citam sve ovo,manje kontam.
Treba da prođe par nedelja da ti se slegne gradivo  Wink
jr. member
February 11, 2018, 05:23:49 PM
Al smo se ulenjili preko vikenda  Wink
Pratite li VokAin-ove dnevne izveštaje YT, odlični su..
brand new
Activity: 0
February 08, 2018, 05:58:55 AM
Ma icice to gore.
newbie
Activity: 38
February 09, 2018, 03:27:31 PM
Ovaj vote central na kojem rade je ustvari totalno revolucionalna stvar. Sviđa mi se što im nije cilj koristiti ga samo za budući razvoj DeepOniona.
Zamisli da možeš otvoriti vote central za lokalnu zajednicu ili bilo koju veću i manju zajednicu gdje ti uz coine više ne treba banka, a uz taj vote central ne trebaš nikakav trenutni poltički sustav za donošenje odluka nego sami korisnici glasaju i sudjeluju u odlučivanju i financiranju. Direktno i transparentno. Ako vote central bude stvarno tak nešto ponudio to će bit totalno ludilo. A Monkii je u zadnjem Q&A baš to spomenuo i rekao da žele velike stvari s vote centralom.
newbie
February 08, 2018, 07:21:52 AM
Pratio sam više "velikih" coina od početka, i ja sa sigurnošću mogu reći da nisam ovakvo nešto još vidio nikad prije, tako da sam 110% siguran u Onion. Ovo dok traje airdrop je samo podjela kovanica, po tome coin zapravo još nije ni izašao službeno, kad svi coini budu vani (nakon airdropa), dolaze velike mjenjačnice, medijske kampanje i ostalo. Pogledajte novi roadmap ako ispune sve što piše u njemu, uspjeh je zagarantiran.

u potpunosti se slazen, mislin ka sve to prode da če samo rasti i rasti nemore padati jer ako neki shit coini mogu vriditi zašto nebi vako nešto ozbiljno i pravi projekti mogli uspiti
jr. member
February 07, 2018, 05:05:08 PM
Molim vas, ne zaboravite da glasate za DeepOnion da udje na BitIndia Exchange: https://bitindia.co/vote.html!
Ko ima više mail adresa, može više puta glasati, što je super  Grin
member
Activity: 164
Merit: 13
February 07, 2018, 12:36:33 PM
Pratio sam više "velikih" coina od početka, i ja sa sigurnošću mogu reći da nisam ovakvo nešto još vidio nikad prije, tako da sam 110% siguran u Onion. Ovo dok traje airdrop je samo podjela kovanica, po tome coin zapravo još nije ni izašao službeno, kad svi coini budu vani (nakon airdropa), dolaze velike mjenjačnice, medijske kampanje i ostalo. Pogledajte novi roadmap ako ispune sve što piše u njemu, uspjeh je zagarantiran.
sr. member
Activity: 365
Merit: 250
February 07, 2018, 03:50:14 AM
lijepa je ova prica s Onionima, i airdopovi susuper.. ali svima nama je sigurno malo gorak okus kada znamo da nismo nista kupovali recimo kao ja dok je vrijedio duplovise nego sada.. pa i uz airdopove sada imam manj nego bi imao da sam danas kupio s BTC-ovima.. ali sto je tu je.. treba izdrzati do rasta valute.
Pages:
Jump to: