Pages:
Author

Topic: DeepOnion - page 5. (Read 2145 times)

newbie
Activity: 14
Merit: 2
February 01, 2018, 04:47:32 PM
Pozdrav svima  :-) Da li neko od vas moze makar priblizno da mi docara sta je to DeepOnion,Tokeni,Airdropovi?  :-) Drugarica me je pre 2 dana nagovorila da udjem u ovu priču i veoma me je zaintrigirala  :-) rekla mi je pre svega da su ljudi na ovom forumu veoma ljubazni i da su svi spremni da pomognu rookie-ima poput mene  :-) u objašnjavanju i zaradjivanju putem ovog foruma.
hvala svima  .-) 
još jedno pitanje: da li neko takodje moze da mi objasni kako se dobija signature i sta sve treba da ostvarim da bi ga dobila? hvala  :-) 
newbie
Activity: 14
Merit: 2
February 01, 2018, 04:17:07 PM
Pozdrav svima  :-) Da li neko od vas moze makar priblizno da mi docara sta je to DeepOnion,Tokeni,Airdropovi?  :-) Drugarica me je pre 2 dana nagovorila da udjem u ovu priču i veoma me je zaintrigirala  :-) rekla mi je pre svega da su ljudi na ovom forumu veoma ljubazni i da su svi spremni da pomognu rookie-ima poput mene  :-) u objašnjavanju i zaradjivanju putem ovog foruma.
hvala svima  .-) 
sr. member
Activity: 602
Merit: 260
February 01, 2018, 02:52:26 PM
I meni će ovaj airdrop biti izuzetno zanimljiv jer sam dokupio dosta oniona i veoma me zanima koliko ću da dobijem ove nedelje :-D

Misliš li DeepOnion držati do zadnjeg airdropa ili izaći tjedan dva ranije i rasprodati? Nekako vjerujem da će mu cijena nakon zadnjeg Airdropa naglo pasti, barem na kratko.
full member
Activity: 238
Merit: 106
February 01, 2018, 11:37:36 AM
I meni će ovaj airdrop biti izuzetno zanimljiv jer sam dokupio dosta oniona i veoma me zanima koliko ću da dobijem ove nedelje :-D
newbie
Activity: 79
Merit: 0
February 01, 2018, 10:15:28 AM
Da ali zadnji airdrop je bija manji od 4% sa cemo vdiit sta ce se sutra desit cant wait
member
Activity: 336
Merit: 12
January 30, 2018, 08:18:23 AM
taman i ja . nije mi jasno da mi jos nisu promijenili status.zar ce se smanjivati na manje od 4%?
Sto je veci broj ucesnika u airdropu to je manje postotak koji se isplacuje, sama logika govori...Nazalost smanjili su minimum treba imati  50 oniona u walletu i odmah je sa 6% spalo na 4% Ali opet ni to nije malo, bolje ista nego nista, uclanite se jos dok stignete pa da se dobije koji lukic. Smiley
da si citao whitepaper znao bi sa se budzet za airdrop povecava i sad je jos na 250 000 oniona, od airdropa 31-39 ce biti 300 000 a najveci budzet imati ce zadnji odnosno 40-i airdrop u iznosu od 350 000 (10% od svakog se uzima za forum nagrade)
dakle iznos koji ces dobivati za airdrop ne bitrebao padati ispod sadasnjih 4%

Ne bi trebao ali moze pasti, nebitno ako se poveca iznos koji je odredjen za airdrop ako se masovno poveca broj ucesnika postotak se smanjuje. Pogotovo zato su su smanjili minimum za ucesce 50 oniona znaci veci broj ucesnika ima mogucnost biti u airdropu. Ma kolika suma bila postotak ce se smanjiti kao sto se i sad smanjio, jer ce doci  sve vise i vise ucesnika. Jedino da se srazmjerno povecava broj ucesnika i iznos odredjen za airdrop onda, i samo onda bi postotak ostao isti. Matematika. Tako da nisi u pravu.
je ali zaboravio si na jednu stvar a to je da se postotak smanjuje u malim koracima i kad dodje do povecanja budzeta taj postotak ce opet narasti pa polako padati do slijedeceg "milestonea" tako da kad se uzme PROSJEK tu si negdje
kad se uzme PROSJEK ne mozes tvrditi da nece pasti ispod 4%. I ne moze se reci tu si negdje, i sa 5/6 % a i sa 3% si tu negdje oko 4...tako da, DeepOnion je sve popularniji te je za ocekivati kao sto je sad pao sa 5na 4% da i u buducnosti mozda jos padne. Ukoliko ne bude novih ucesnika(sto bi bilo ravno cudu) postoji sansa da kada se poveca izdvojena suma za airdrop poveca i postotak koji mi dobijamo, ali sumnjam, jer sve vise i vise ljudi dolazi.
@Shade699 slazem se, treba sad kupiti dok je cijena niska. Smiley
member
Activity: 296
Merit: 10
January 30, 2018, 07:31:45 AM
taman i ja . nije mi jasno da mi jos nisu promijenili status.zar ce se smanjivati na manje od 4%?
Sto je veci broj ucesnika u airdropu to je manje postotak koji se isplacuje, sama logika govori...Nazalost smanjili su minimum treba imati  50 oniona u walletu i odmah je sa 6% spalo na 4% Ali opet ni to nije malo, bolje ista nego nista, uclanite se jos dok stignete pa da se dobije koji lukic. Smiley
da si citao whitepaper znao bi sa se budzet za airdrop povecava i sad je jos na 250 000 oniona, od airdropa 31-39 ce biti 300 000 a najveci budzet imati ce zadnji odnosno 40-i airdrop u iznosu od 350 000 (10% od svakog se uzima za forum nagrade)

Ne bi trebao ali moze pasti, nebitno ako se poveca iznos koji je odredjen za airdrop ako se masovno poveca broj ucesnika postotak se smanjuje. Pogotovo zato su su smanjili minimum za ucesce 50 oniona znaci veci broj ucesnika ima mogucnost biti u airdropu. Ma kolika suma bila postotak ce se smanjiti kao sto se i sad smanjio, jer ce doci  sve vise i vise ucesnika. Jedino da se srazmjerno povecava broj ucesnika i iznos odredjen za airdrop onda, i samo onda bi postotak ostao isti. Matematika. Tako da nisi u pravu.
je ali zaboravio si na jednu stvar a to je da se postotak smanjuje u malim koracima i kad dodje do povecanja budzeta taj postotak ce opet narasti pa polako padati do slijedeceg "milestonea" tako da kad se uzme PROSJEK tu si negdje
member
Activity: 179
Merit: 11
January 30, 2018, 07:21:37 AM
Ulozio sam u ONION-e na duze vrijeme, ali nije mi sladak okus u ustima kada je vrijedonst pala od kada sam investirao 30tak posto.. ali sto je tu je.. za sada bi moglo jos padati dok se ne pocne trgovati na vise marketa i ostali pocnu vise ulagati u njega. Biti cu strpljiv.. i nadam se da ce stvari krenuti na bolje.. zivio nam onion. Smiley
Jbg sad je situacija takva da je pala cijena al ako si u mogucnosti ulozi si jos u Onion ja sam dao pred par dana 1000$ u njega dok je vrijdio 8.6$.... brijem da ce pred kraj godine onion vrijedit 90-120$ ako ne i vise.... tak da ekipa vrijeme je za shoping.... sto ga vise uberes sad to bolje za tebe  dobit ces  i na airdropu vise... onion bi reko da nam je sigurna dobit.....
newbie
Activity: 1
January 30, 2018, 06:18:32 AM
Zzss Grin
sr. member
Activity: 365
Merit: 250
January 30, 2018, 04:54:29 AM
Ulozio sam u ONION-e na duze vrijeme, ali nije mi sladak okus u ustima kada je vrijedonst pala od kada sam investirao 30tak posto.. ali sto je tu je.. za sada bi moglo jos padati dok se ne pocne trgovati na vise marketa i ostali pocnu vise ulagati u njega. Biti cu strpljiv.. i nadam se da ce stvari krenuti na bolje.. zivio nam onion. Smiley
member
January 30, 2018, 04:45:09 AM

member
Activity: 296
Merit: 10
January 29, 2018, 08:55:46 AM
member
January 29, 2018, 05:04:10 AM
newbie
January 28, 2018, 09:09:06 PM
a ko sritniji od nas i da do lita dostigne 1000$
member
Activity: 179
Merit: 11
January 28, 2018, 09:53:14 AM
Kak god okrenete svi koji su se sad pridruzli se sad airdropu ili za 2 tjedna koji ce se pridruzit isplatit ce vam se, dobit cte par oniona bolje dobit i 2-3 komada za besplatno nego nista, onionu ce cjena ici samo gore sto vise skupit i kupit i cuvat treba.....
newbie
January 28, 2018, 09:47:33 AM
Vec je 3.7
jr. member
Activity: 129
Merit: 1
January 28, 2018, 08:57:30 AM
newbie
January 28, 2018, 08:00:47 AM
tmn ču stici na zadnjih 9-10 airdropova ka se smanji na 1%  Embarrassed
member
January 27, 2018, 06:02:55 AM
Ma nemas frke, ima jos airdropova, jos 12, tako da nikad nije kasno. Sretno. Ako treba bilo sta jos tu sam. Smiley
jr. member
Activity: 178
Merit: 7
January 26, 2018, 07:14:47 AM
AnnarioN i Zmaku, hvala Vam decki na izvrsnim i vrlo obecavajucim odgovorima. Ponovo sam bullish. Jesam propustio ovaj tjedan ali bit ce dobro. Smiley
Pages:
Jump to: