Pages:
Author

Topic: DeepOnion - page 6. (Read 2145 times)

full member
Activity: 350
Merit: 102
January 26, 2018, 05:22:47 AM
Merit uopšte ne utiče na tebe što se tiče DeepOniona jer kao Jr.Member možeš učestvovati u airdropovima bez problema.
Što se tiče cijene, 18$ je došao kao vrhunac posle veoma brzog rasta i to se desilo taman pred ovo crvenilo na ukupnom tržištu tako da je bilo za očekivati da će cijena prilično pasti što se uostalom dogodilo i sa većinom ostalih coina. Dnevni promet trenutno nije velik jer većina ljudi čuva coine jer dobijaš više coina u airdropu što više coina imaš u walletu tako da ljudi baš nisu voljni da ubiju zlatnu koku. Promet i market cap (koji je inače veći nego što je prikazano na CMC jer je više coina u opticaju nego što oni prikazuju) će se drastično povećati kada airdrop završi jer će ljudi više prodavati coine, a i Onioni će doći na veće exchangeove što sada nije moguće dok airdropovi traju.
Tim je osnažen developerima, ali ne možeš očekivati da to automatski znači da će mahnuti čerobnim štapićem i sve odraditi odjednom. Treba vremena da se stvari završe. Uskoro će se taj napredak osjetiti kada doću mobilni wallet, DeepVault servis, a kasnije i veoma očekivani DeepSend i ostale nadogradnje.
member
Activity: 336
Merit: 12
January 26, 2018, 05:14:35 AM
Cekaj, polako ne moze sve preko noci. DeepOnion ce kroz mjesec dva nakon airdropova dostici svoj potencijal. Gledajte, ljudi dobiju coin pa odma dumpuju i tako dalje, nitko jos ne kupuje masovno da bi se cijena podigla. DeepOnion ima dobar tim i rade dobar posao. Treba biti stripljiv i kroz koji mjesec vidjeti vece znamenke. Smiley
jr. member
Activity: 178
Merit: 7
January 26, 2018, 01:55:41 AM
 Stvarno sam imao veliki hype u svezi projekta, ali sad ova nova pravila o Meritu i Member statusu mi nikako ne odgovaraju.
Cudim se jos jednoj stvari. Spomenuo sam ranije da je tehnicka analiza projekta jako obecavajuca, ali ne ocekujte da ce letjeti u nebo jer nazalost privacy coin-a ima podosta a na dnevnoj bazi trgovanja i total market cap-a projekt ne stoji optimisticno za previsoka ocekivanja.
No iako su kretanja pozitivna cudi me ovaj strateski pad s $18.USD na polovicu tog iznosa. Trziste je prezivjelo tzv. bloodbath" i oporavlja se ali to nije slucaj s Deep Onion-om. Vi znalci, insideri sto se dogadja da je tolika razlika izmedju tehnicke i fundamentalne analize, gotovo jedna kontradiktorna drugoj.  Huh Zar nije team osnazen novopridoslim developerima?
member
Activity: 200
Merit: 11
schneider
January 25, 2018, 06:24:51 PM
Odlicno je to sto necemo da budemo uskraceni za danasnji airdrop. Sad ce svi Jr. da placu i mole za merite ukoliko je to uslov za Membera...
sr. member
Activity: 365
Merit: 250
January 25, 2018, 09:47:52 AM
Da, ova promjena je pozdravljena, jer bi ovo inace utjecalo na mnogo ucesnika koji su za sada jr. memberi. Uskoro ocekujemo novi Airdrop..
newbie
Activity: 79
Merit: 0
January 25, 2018, 09:20:07 AM
dok dočekan ovi airdrop rodi  ču  Cheesy, još mi i alnaser crka na auti Sad
newbie
Activity: 92
Merit: 0
January 25, 2018, 08:35:12 AM
Izasla je objava da nema veze sto su promijenili potpis za Jr. clana, opet mozemo da ucestvujemo u airdropu. Tako je objavio deeper. Dobro je, to je olaksanje, ali ne znam kako cu da napredujem do nivoa member...
member
Activity: 296
Merit: 10
January 25, 2018, 07:09:01 AM
jel realno da mi nece promijenit status pred ovaj airdrop  Embarrassed Embarrassed Embarrassed
zavisno od toga kojeg datuma si registriran, ali mislim da ces ovaj airdrop propustiti ali slijedeci je tvoj! Smiley
jr. member
Activity: 129
Merit: 1
January 25, 2018, 02:53:23 AM
jel realno da mi nece promijenit status pred ovaj airdrop  Embarrassed Embarrassed Embarrassed
member
January 24, 2018, 07:07:32 PM
Mislim da ne, sada su svi dobili Merit poene po tome ko je imao koji rank u momentu kada su uvedeni. Od sada će biti potrebno dobiti određeni broj poena kako bi se napredovalo. Evo imaš prvi od mene Wink
Ja kao Full Member imam 5 poena koje mogu slati drugima tzv. sMerit. Što veći rank imaš više poena imaš za slanje.
wooohoo, hvala ti! Smiley
full member
January 24, 2018, 07:02:37 PM
Mislim da ne, sada su svi dobili Merit poene po tome ko je imao koji rank u momentu kada su uvedeni. Od sada će biti potrebno dobiti određeni broj poena kako bi se napredovalo. Evo imaš prvi od mene Wink
Ja kao Full Member imam 5 poena koje mogu slati drugima tzv. sMerit. Što veći rank imaš više poena imaš za slanje.
member
January 24, 2018, 06:40:07 PM
al ako sam dobro shvatio postat cu member i dobiti 10 poena a ne da je 10 potrebno da bih postao member
full member
January 24, 2018, 06:25:58 PM
Evo ovdje je objašnjeno:
https://bitcointalksearch.org/topic/merit-new-rank-requirements-2818350

Trebaće 60 Activity i 10 Merit poena za Membera.
member
Activity: 200
Merit: 11
schneider
January 24, 2018, 06:23:37 PM
Dobro provjerite potpise, nešto su mijenjali na ovom BTCtalk forumu što se tiče rankova pa vidim da su nekim ljudima skidani rankovi na niže i onda se može desiti da zbog toga imate pogrešan potpis koji nije u skladu sa vašim rankom.

Linkovi vise ne rade u potpisima na Jr. Member ranku. Morace deeper neku magiju da smisli do petka inace cemo mi sa nizim cinovima da ostanemo bez sledeceg airdropa... a ja cu na Member tek za 14 dana...
member
January 24, 2018, 06:21:45 PM
neka se developeri brinu o tome, sad cemo vidjeti koliko su tu zbog zajednice ili sami zbog sebe. ako dignu ruke od ovoga i kazu sta je tu je cekajte da postanete member to znaci da su kuje, a ako se potrude i naprave sve u njihovoj moci da i jr. memberi dobiju airdrop e onda stvarno kapa do poda, vidjet cemo
full member
January 24, 2018, 06:17:34 PM
Pitanje je kako će sada ići rank upgrade jer uvode ovaj novi sistem sa Merit bodovima koje dobijaš od drugih članova...
member
January 24, 2018, 05:55:33 PM
Dobro provjerite potpise, nešto su mijenjali na ovom BTCtalk forumu što se tiče rankova pa vidim da su nekim ljudima skidani rankovi na niže i onda se može desiti da zbog toga imate pogrešan potpis koji nije u skladu sa vašim rankom.
Meni je za sada sve ok jedino sto fali to su linkovi u potpisu, ali dobro i tako za tjedan dana postajem member ali postoji sansa da ispusim ovaj airdrop ako se sad tamo nesto pomuckalo
member
Activity: 164
Merit: 13
January 24, 2018, 05:45:47 PM
to i mene zanima tko će biti taj hero Cheesy nadam se netko tko će napraviti odličnu promociju za cijeli projekt, vidjet ćemo Cheesy
full member
January 24, 2018, 05:23:33 PM
jr. member
Activity: 39
Merit: 4
January 24, 2018, 01:28:00 PM
moze li mi neko objasniti na sta se ovo misli "Hiring public Hero for more videos and marketing" sta je public Hero ? kao neko poznat ili?
Da, to bi bio kao neki celebrity ili sta ti ja znam, u glavnom neki jebivjetar Cheesy
To bi bilo super da ih podržava i reklamira neka javna ličnost ili neka poznatija kompanija, samo da se počitičari preterano ne uključuju  Wink
Pages:
Jump to: