Sistemi tabi ki eleştirebiliriz ama sistem bozuk biz daha fazla bozarak düzelteceğiz demenin neresi doğru ? Yaptığın şeyin muhteşem ilgi gördüğünü ve başarılı olduğunu düşünelim ortaya gerçek bir trust sistemi mi çıkacak yoksa yapay bir trust sistemi mi ?
tam olarak bozduğumuzu düşünmüyorum,
mesela siz, size güvenmeyen birine güvenir misiniz? dostluk "karşılıklılığı" getirir
yukarıda gospodin bir örnek vermiş: "takibe takip" gibi demiş..evet takibe takip, facebookta sizi engelleyene ısrarla arkadaşlık isteği gönderir misiniz? zillettir bu!
ha hiç kullanmayacaksa ona birşey diyemem
Benim satoshi'ye güvenmem onun da bana güvenmesini mi gerektirir ? Trust listemde forumda scamları kovalayan, bir olay olduğunda olaylara adil baktığını düşündüğüm 78 kişi var yerli-yabancı fark etmeksizin. Muhtemelen çok büyük kısmı trust olayı ilk geldiği günden beri trust listemde. 3-4 ayda bir scam projeleri doğru takip edebilmek için güncellerim yada o kişilerin forumda bir yanlışlarını görmüşsem düzenlerim.
Bir kısmı yeni projeleri düzenli olarak inceledikleri için trust listemdeler.
Bir kısmı senelerdir buralarda olup herkese faydalı işler yaptıkları için o listedeler.
Bir kısmı da forum içerisindeki tavırlarından dolayı güven duyduğum isimler.