Pages:
Author

Topic: 🍀 Default Trust Oylamalarına Nasıl Katılabilirim? 🍀 Bu Neden Önemlidir ? - page 5. (Read 3988 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Trust abuse deyip kırmızıya boyarlar hesabını, böyle bir şey yapma derim. Bu adamlardan gelebilecek her türlü kötülüğü hesaplayarak adım atmakta fayda var.

Zaten öyleyim ki! Allahlarından bulsunlar varsa tabi...
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Maaşlı terörist ~lauda'ya karşı açılmış flag, inceledikten sonra ikna olursanız aşağdaki linke tıklayıp destek verebilirsiniz,

ben ikna oldum. haber verdiğin için teşekkürler.

Ben zaten dünden iknaydım. Lauda her anlamda bu forumu kirleten birisi. Belki bugüne kadar bayan olması sebebiyle kendisine sağlam cevap veren çıkmamıştır. Ama kesinlikle bugüne kadar çoktan bu forumdan dışlanması gereken birisiydi.
Gerçi eminim yumuşak tondan devam ettirdiği birden fazla yan hesabı da vardır. Ama tetikçilik yaptığı bu hesabı, bu forumda olmamalı!

Doğru olan bu. Benim aklımda var ne zamandır bu. Flag olmasa da "dont trust lauda" başlıklı bir dosya. Irkçı öfke, adil olmayan yaklaşımları, çifte standartları, sistemi yanlış kullanması, manipulated için yalanları vs.

Trust abuse deyip kırmızıya boyarlar hesabını, böyle bir şey yapma derim. Bu adamlardan gelebilecek her türlü kötülüğü hesaplayarak adım atmakta fayda var.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
aslında bir arkadaş üşenmeden eski arşivleri tarayıp tehdit, şantaj ve bu flag'de olduğu gibi yalan beyan durumlarını alt alta ekleyip toplu bir flag açsa

Doğru olan bu. Benim aklımda var ne zamandır bu. Flag olmasa da "dont trust lauda" başlıklı bir dosya. Irkçı öfke, adil olmayan yaklaşımları, çifte standartları, sistemi yanlış kullanması, manipulated için yalanları vs.

Sonuç olarak bu nedenlerle güvenilmezdir. O ve çetesi. Şüpheli bağlantılı hesapları da ortaya koymak lazım. Roys joly ve nutella bunlardan bazıları.

Adam on binlerce post atmış. Ciddi bir emek lazım. Şu adresler arasında bağlantı kuran programlardan yararlanmak lazım. Bilmiyorum onları.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Bunu yazdığım için yine belki eleştirileceğim ama. Bayrak olayı daha öncede time mevzusunda tartışılmıştı. Somut dolandırıcılık durumunda açılıp desteklenmesi gerekiyor. Bayrak sayfasında da yazıyor. Bu durumdan dolayı boşa düşmüştük daha önce. Alıntılar dan net anlayamadım belki çevrilse daha iyi anlarız. O bir projeye scam diyor, diğeri değil diyor. Sanki bu alıntılananlar %100 dolandırıcılık için yeterli delil değil gibi.

Bonusjon arkadaşı takdir ediyorum ortaya çıkardıklarından dolayı. Çok uzun yazdığı için yazdıklarının %75ini anlamıyorum ama iyi bir arkadaş.

Ayrıca Vispilio nun dün paylaştığı istatistik verisi de harikaydı. Tebrik ederim.

~lauda'nın böyle çok vakası var, aslında bir arkadaş üşenmeden eski arşivleri tarayıp tehdit, şantaj ve bu flag'de olduğu gibi finansal zarara yol açan yalan beyan durumlarını alt alta ekleyip toplu bir flag açsa tartışmasız bir davranış deseni (pattern) ortaya çıkıyor. Kripto dünyasına zarar veren kriminal bir tip olduğu çok açık bu kullanıcının ve DT'deki nepotist çete tarafından yıllardır kollanıyor.

Tek tek vakalara bakınca makul bir şüphe uyanıyor ama vakaları alt alta koysak tablo 100% netlikte ve kamuoyunu da ikna edece şekilde ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca ChipMixer bountysinde yapılan yolsuzluklarla ilgili konuya vakıf her arkadaşın [email protected] adresinden şirketin kendisine de direkt ulaşmasını tavsiye ederim, selamlar.
legendary
Be A Hope
Bunu yazdığım için yine belki eleştirileceğim ama. Bayrak olayı daha öncede time mevzusunda tartışılmıştı. Somut dolandırıcılık durumunda açılıp desteklenmesi gerekiyor. Bayrak sayfasında da yazıyor. Bu durumdan dolayı boşa düşmüştük daha önce. Alıntılar dan net anlayamadım belki çevrilse daha iyi anlarız. O bir projeye scam diyor, diğeri değil diyor. Sanki bu alıntılananlar %100 dolandırıcılık için yeterli delil değil gibi.

Bonusjon arkadaşı takdir ediyorum ortaya çıkardıklarından dolayı. Çok uzun yazdığı için yazdıklarının %75ini anlamıyorum ama iyi bir arkadaş.

Ayrıca Vispilio nun dün paylaştığı istatistik verisi de harikaydı. Tebrik ederim.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Maaşlı terörist ~lauda'ya karşı açılmış flag, inceledikten sonra ikna olursanız aşağdaki linke tıklayıp destek verebilirsiniz,

ben ikna oldum. haber verdiğin için teşekkürler.
legendary
Maaşlı terörist ~lauda'ya karşı açılmış flag, inceledikten sonra ikna olursanız aşağıdaki linke tıklayıp destek verebilirsiniz,

@bonesjonesreturns lauda'nın dolandırıcılıkları daha önce defalarca ispat edildiği için, bu flag'e karşı gelen DT üyelerinin çetecilik faaliyetlerinin deşifre olacağından hareketle önemli bir girişimde bulunmuş, başarılarını temenni ediyorum.

Time for a legitimate a well deserved flag on the scammer lauda. If I could find and investor that was duped by laudas lies and scamming I would surely love to upgrade this to a level 2 or 3 flag.

https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;flag=1876

Go there to support the flag.

The evidence is clear. I will be bring all those that dispute this flag to meta to explain why they are disputing hard evidence of scamming  aka lying or deceiving for financial gain. Telling investors he was on the launch and there was no instamine is disgusting.
It would have been bad enough on it's own an well worthy of a tag and flag but lauda has also given red tags to people that whistleblowers on him. This is totally perverting the intended purpose of the trust system..

If you have not red tagged and supported the flag for lauda then you surely should.
Lauda believes punishing other " scammers" or just anyone he doesnt like means he is free to scam himself

He is wrong.

...

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex

Mesela çok uzadı. Adam gidip benim burada yazdıklarımı çarpıtarak olayı başka bir yere çekmiş.
Takıldığım nokta bu adamlara forum yönetiminin neden cevap vermediği. Yani burada artık olayın bizden çıkıp modların konuyu devralması gerekir diye düşünüyorum.

Yaptığın savunma çok güzel aslında, fakat adamların kara propaganda thread'inde paylaşınca ister istemez onların ekmeğine yağ sürmüş oluyorsun, küçük tetikçi ~jollygood tamamen hedef saptırmak için açmış o thread'i, o yüzden yorumları da (mutlaka yanıt vermek istiyorsanız) asıl konu olan

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5247288.60 linkinden yapın arkadaşlar,

diğer fake konuya yazdığınız her ciddi cevap, oradaki deli saçması iddiaların sanki meşruymuş gibi görünmesine sebep oluyor...

Adamın profiline bakana kadar ne işi var burada diyordum. Bu baya bildiğin tetikçi hesabı. Gidip sağa sola salça olup, sonra Meta ve Reputation'da aklınca yardırıyor.
Aramızdan çok güçlü 3-4 kişi çıkaramadığımız sürece maalesef bu tarz hamleler bize zarar verecek. Adamın tek bir neg. feedback'i ile bounty'den çıkarmaya kalktılar beni. Hata olduğunu kabul ettiler sonradan ama can sıkmaya yetti.
şu an kendisi dt1 üyesi ve büyük ihtimalle imza yöneticisi beni çıkaracak. otto bir başlık açsın ve ona bakarak trust ver. dedikodu, paranoyaklık, iftira ile işler bu kadar kolay arkadaşlar. ben yine muhatap olmam. kavgaya önden ufak çocuğu gönderirler ya bu işte o. Shocked
hero member
Activity: 1582
Merit: 670

Mesela çok uzadı. Adam gidip benim burada yazdıklarımı çarpıtarak olayı başka bir yere çekmiş.
Takıldığım nokta bu adamlara forum yönetiminin neden cevap vermediği. Yani burada artık olayın bizden çıkıp modların konuyu devralması gerekir diye düşünüyorum.

Yaptığın savunma çok güzel aslında, fakat adamların kara propaganda thread'inde paylaşınca ister istemez onların ekmeğine yağ sürmüş oluyorsun, küçük tetikçi ~jollygood tamamen hedef saptırmak için açmış o thread'i, o yüzden yorumları da (mutlaka yanıt vermek istiyorsanız) asıl konu olan

diğer fake konuya yazdığınız her ciddi cevap, oradaki deli saçması iddiaların sanki meşruymuş gibi görünmesine sebep oluyor...

Adamın profiline bakana kadar ne işi var burada diyordum. Bu baya bildiğin tetikçi hesabı. Gidip sağa sola salça olup, sonra Meta ve Reputation'da aklınca yardırıyor.
Aramızdan çok güçlü 3-4 kişi çıkaramadığımız sürece maalesef bu tarz hamleler bize zarar verecek. Adamın tek bir neg. feedback'i ile bounty'den çıkarmaya kalktılar beni. Hata olduğunu kabul ettiler sonradan ama can sıkmaya yetti.
legendary
Merit: 1148
"DİKKAT: Gospodin hiçbir koşulda güvenilir olmamalıdır (diğer geri bildirimlere bakın)."
Yani diyor ki "sen bittin olum👎" JollyGood bu dostum, boru mu? Satoshi 1 JollyGood 2

"Onun Güven / liyakat dolandırıcılarının küçük bir çevresinde olması konusunda ciddi iddialar var."
İddiayı yayanlar kimler acaba  Roll Eyes

"IGNORE listeme gospodin ekledim ve hepinize aynısını yapmanızı öneriyorum"
Yani diyor ki: istediğin kadar küfret, duymuyorum görmüyorum, acımadı ki acımadı kiiii
legendary
ahahah radikal islamcı terörist bana neg trust vermiş. ben hayatımda bu kadar moron bir herif görmedim lan. teröristlerle muhatap olmam ben dalyarak!

Hocam bahsettiğiniz kişi şu meşhur lauk mu? Eğer  O ise ben onu kadın biliyordum. Ayrıca sizde gözüken bir negatif yok. Dt üyesi olmadığı icin mi gözükmüyor acaba?

~jollygood : forumdaki en iftiracı ve yalancı kullanıcı olabilir, çok büyük olasıkla eski DT üyelerinin kontrol ettiği hesaplardan, tamamen kara propaganda aktiviteleri için kullanılan bir hesap, 100% güvenilmez ve kriminal.
member
Activity: 1106
Merit: 25
ahahah radikal islamcı terörist bana neg trust vermiş. ben hayatımda bu kadar moron bir herif görmedim lan. teröristlerle muhatap olmam ben dalyarak!

Hocam bahsettiğiniz kişi şu meşhur lauk mu? Eğer  O ise ben onu kadın biliyordum. Ayrıca sizde gözüken bir negatif yok. Dt üyesi olmadığı icin mi gözükmüyor acaba?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

O kişi çok büyük olasılıklı kişilik bölünmesi yaşayan default trust üyelerinin sahte hesaplarından biri. Tamamen güvenilmez biri olduğu ve tamamen konuları çarpıtmak/yalan söylemek üzerine usta olduğu için ~ distrust listenize eklemenizi tavsiye ederim. Ayrıca, her mesajda DT çetesinden ve yapılan kirli oyundan bahsetmek şart. Okuyan kullanıcılar bilinçlenir en azından.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
legendary

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Lann ben kimin kedisine pişt demişimde 3 kişi beni distrust etmiş

http://loyce.club/trust/2020-05-16_Sat_05.03h/2546135.html

Vay baba vay hemde biri dt1 üyesi.
legendary
Be A Hope
@Koincik hocam bu adamların niyeti iyi değil. Yönetim ise her şeye "özgürlük" adı altında göz yumuyor. Bu kötü niyetli insanların tek amacı itibar düşürmek. Globalde biraz ön plana çıkan her üyenin üstüne gidiyorlar. Yıldırıp vazgeçirmek istiyorlar. Hedef aldıkları kişileri tehdit, şantaj ile yalnızlaştırıyorlar. Nihayetinde yargı gücü yani dt gücü sadece onların kontrolünde oluyor. Dolayısıyla kampanyalara kimin girip girmeyeceğine onlar karar veriyor. Yani amaçları sadece para. Oysa sistemi kullanım amacı "yargılarına güvenilecek üyeler" oluşturmak.

Kendimi savunmayınca, dezenformasyon ve çarpıtma ile işi büyütüyorlar. Basit konuyu büyük puntolarla, kırmızı negatiflerle süslüyorlar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Sanırım konu self moderated açılsaymış iyi olurmuş. Gereksiz bir muhabbet ağına döndü. Karşılıklı nezaket yerini, kötü niyet e bırakır oldu şu durumda. Kabul edilemez bir şey. Özellikle burada konuşulan şeylerin, globalde malzeme edilmesi hiç hoş olmamış. Bir an olsun @amishmanish  'in iyi niyet taşıyor olabileceğini düşünmüştüm. Yanılmışım.

Ayrıca şöyle bir bakayım dedim ilk defa beni kimse trust listesine eklememiş mesela. Anlamadım ne yapacağız ki bu işi doğru kılmak için. Herkesin yanlış olduğu yerde, bir doğru aramaya gerek var mı emin değilim.

@koincik konu zaten self-moderated, global mafyanın aksine, farklı görüş bildiren insanların burada kendilerini ifade etmesine izin veriyoruz,

onları linç etmiyoruz, kuyularını kazmıyoruz, o yüzden amishmanish de konuyla bağlantılı ve boş hakaretlere girmeden fikirlerini ifade etmekte özgür.

"Global'de malzeme etme" olayına gelince, kendi ispatlanmış suçlarını örtbas edebilmek için sürekli saldırı halindeler, maalesef bizim bazı naif arkadaşlar da sürekli kendilerini izah etme çabalarına girip konuların dağılmasına sebebiyet veriyorlar,

şu anda reputation'da dönen konu, çoğu DT1 üyesinin mafyatik ve nepotist gruplaşması ve forumdaki bütün gelir kaynaklarını liyakatsiz bir şekilde ele geçirmesi, o yüzden size gelen bütün karşı saldırıları "konudan sapma ve kara propaganda" çabası olarak değerlendirip, cevap vermeye bile tenezzül etmenize gerek yok arkadaşlar, selamlar.

legendary
Sanırım konu self moderated açılsaymış iyi olurmuş. Gereksiz bir muhabbet ağına döndü. Karşılıklı nezaket yerini, kötü niyet e bırakır oldu şu durumda. Kabul edilemez bir şey. Özellikle burada konuşulan şeylerin, globalde malzeme edilmesi hiç hoş olmamış. Bir an olsun @amishmanish  'in iyi niyet taşıyor olabileceğini düşünmüştüm. Yanılmışım.

Ayrıca şöyle bir bakayım dedim ilk defa beni kimse trust listesine eklememiş mesela. Anlamadım ne yapacağız ki bu işi doğru kılmak için. Herkesin yanlış olduğu yerde, bir doğru aramaya gerek var mı emin değilim.

@koincik konu zaten self-moderated, global mafyanın aksine, farklı görüş bildiren insanların burada kendilerini ifade etmesine izin veriyoruz,

onları linç etmiyoruz, kuyularını kazmıyoruz, o yüzden amishmanish de konuyla bağlantılı ve boş hakaretlere girmeden fikirlerini ifade etmekte özgür.

"Global'de malzeme etme" olayına gelince, kendi ispatlanmış suçlarını örtbas edebilmek için sürekli saldırı halindeler, maalesef bizim bazı naif arkadaşlar da sürekli kendilerini izah etme çabalarına girip konuların dağılmasına sebebiyet veriyorlar,

şu anda reputation'da dönen konu, çoğu DT1 üyesinin mafyatik ve nepotist gruplaşması ve forumdaki bütün gelir kaynaklarını liyakatsiz bir şekilde ele geçirmesi, o yüzden size gelen bütün karşı saldırıları "konudan sapma ve kara propaganda" çabası olarak değerlendirip, cevap vermeye bile tenezzül etmenize gerek yok arkadaşlar, selamlar.

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Mutlu Pazarlar herkese...

Listemi güncelleyeceğim birazdan yine. Bu arada global çeteden 3 tane güzelim distrust olmuş Smiley Aman çok üzüldük çok üzüldük. Listemde olan arkadaşlar olmaya devam edecekler yenilerini de ekleyeceğim.
Pages:
Jump to: