Pages:
Author

Topic: Demir almak zamanı gelmiş altcoinden - page 2. (Read 4913 times)

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
July 14, 2017, 06:24:52 PM
ilk mesajdan bu yana bütün altlar ortalama %25 düştü ve daha da gidiyorlar arada günlük yükselseler de ölü kedi zıplaması dışında bir şeye benzemiyor. Bu hareketi gören acemi deneyimli herkes çıkıyor , uzun dönemci değilseniz ve hala kardaysanız tüymek iyi bir çözüm.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
July 11, 2017, 05:51:18 PM
XVG tutuyorum. Pişman etmez beni. Dönecek. Döner o. Çıkar tekrar ya Verge güzel proje. Kesin yükselir tekrar öyle satarım onu. Tutun siz de çok iyi proje.

XVG'nin nedense diğer bir çok kripto paraya kıyasla çok daha güçlü ve etkili bir kullanıcı topluluğu var.

O yüzden gelecek görüyorum.

Uzun dönemli alınacak bir coin xvg al sata gelmez uzun dönemde güzel karlar yaptıracak diye düşünüyorum yatırımcısına
full member
Activity: 286
Merit: 100
July 11, 2017, 04:47:26 PM
Şu anki piyasaya bakarsak coinler alış için cezbediyor. Ama ileride satış için karlı olur mu işte orası muamma.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
July 11, 2017, 04:35:11 PM
XVG tutuyorum. Pişman etmez beni. Dönecek. Döner o. Çıkar tekrar ya Verge güzel proje. Kesin yükselir tekrar öyle satarım onu. Tutun siz de çok iyi proje.

XVG'nin nedense diğer bir çok kripto paraya kıyasla çok daha güçlü ve etkili bir kullanıcı topluluğu var.

O yüzden gelecek görüyorum.
sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net
July 11, 2017, 03:59:29 PM
full member
Activity: 602
Merit: 122
July 11, 2017, 03:27:28 PM
Bir piyasa zaten sürekli yukarı yönlü olamaz ki. Mantıksız bir şey zaten bu. Elbette düşüşler de olacak çıkışlar da olacak. Günde 100 tane coinin duyurusu yapılıyor ve bütün dünya bu konularla ilgilenmeye başlıyorken bu yaşadıklarımız çok doğal. Geleceği parlak olarak görülen coinlerde durmak şu an en mantıklısı bence.

Bir piyasa sürekli yükselişte olmaz derken bir piyasa sürekli düşüşte de olmaz tezini eziyorsunuz Cheesy altcoin piyasası yaklaşık 27 gündür düşüşte ve öyle dalgalı değil bildiğiniz sürekli düşüş Cheesy şimdi bir hesap yaptım ortalama 60 altcoinden 47'si %40'dan fazla değer kaybetmiş geri kalanların %13'ü %70 değer kaybetmiş bir kısmı da direnmeye çalışmış. Bariz bir keriz silkeleme operasyonu düzenlenmiş birileri ceplerini fena halde doldurmuş Cheesy Genelde borsaad böyle bir durumda o kıymetin tahtası geçici bir süre kapatılır işlemleri askıya alınır millet daha fazla zarar edip borsadan kaçmasın diye Cheesy %70 diyoruz yahu dice oynasan daha az riskli ehehe Cheesy halk arasında buna özetle bokunu çıkartmak deniyor Cheesy
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
July 11, 2017, 12:49:56 PM
Bir piyasa zaten sürekli yukarı yönlü olamaz ki. Mantıksız bir şey zaten bu. Elbette düşüşler de olacak çıkışlar da olacak. Günde 100 tane coinin duyurusu yapılıyor ve bütün dünya bu konularla ilgilenmeye başlıyorken bu yaşadıklarımız çok doğal. Geleceği parlak olarak görülen coinlerde durmak şu an en mantıklısı bence.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
July 11, 2017, 12:48:43 PM
Bu konu bile Matchpool konusuna dönmüş. Sanırım en çok yatırımcı bizde var. Smiley
Güzel fırsatlar veriyor coinler ama buralar dip mi yoksa biraz daha düşer mi net olarak bilemiyoruz. En iyisi kademe kademe alış yapmak, tüm parayı bir kerede bitirmektense düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirip coin sayısını artırmak olur.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
July 11, 2017, 10:26:35 AM
Belirli altcoinlerden alınıp beklenebilir. Belirliden kastım güvenilir olanlar. 1 ağustostan sonra fiyatların max 1 ay içinde kendini toplıcağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
July 11, 2017, 09:43:39 AM
ağustos öncesi limandan demir alıp uygun vakitte geri gelmek en iyi strateji gibi duruyor. ortalık çok karışacak ! USD güvenli liman  Cool

Gayet profesyonelce ve cesaret isteyen bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
July 11, 2017, 09:23:57 AM
Matchpool için gupu geçen düşüşünde kaçırmıştım ama bu sefer 5k seviyelerinden aldım.Daha aşağı düşer mi bilemiyorum şuan piyasada hiçbir şey belli değil bekleyip göreceğiz
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 11, 2017, 09:10:34 AM
Bu rüya bitti diyen arkadaşlar yeni olsa gerek
Siz bitti dersiniz biz çok büyük fırsat deriz  Smiley Bu piyasanın fırsatları bitmez henüz daha çok toy uzun ömrü var.
Eğer işlem yapacaksanız her zaman böyle dalgalara hazır olacaksınız.
Daha erken biraz daha zaman var bence girmek için. Şimdi panik olanları izleme zamanı. Asıl fırsatlar ondan sonra gelecek suan ürkütmeden hafif hafif dumplıyorlar.  Öldük bittik denilen yerler 6 ay öncesine göre hala 10x min primli yerler coğu coin için.
1 hafta 10 gun sonra daha güzel fırsatlar oluşacak diye düşünüyorum.
full member
Activity: 308
Merit: 105
July 11, 2017, 08:26:47 AM
Şu anda elinde nakit olanlar için status ve matchpool gibi projelerde inanılmaz fırsat var.
Her ikisi de yanlış görmüyorsam dibin dibini gördüler, iyi proje olmalarına rağmen.
sabah 4800-5000 den alanlar anormal bir kar edecekler öyle böyle değil.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
July 11, 2017, 06:17:02 AM
Bu rüya bitti diyen arkadaşlar yeni olsa gerek
Siz bitti dersiniz biz çok büyük fırsat deriz  Smiley Bu piyasanın fırsatları bitmez henüz daha çok toy uzun ömrü var.
Eğer işlem yapacaksanız her zaman böyle dalgalara hazır olacaksınız.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
July 11, 2017, 05:36:36 AM
Alınacak bir çok coin var bu fiyatlardan( Status, Gup, 1St, RLC vb.) Ama insan daha aşağıya salacaklar diye korkuyor.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
July 11, 2017, 05:15:09 AM
Şu anda elinde nakit olanlar için status ve matchpool gibi projelerde inanılmaz fırsat var.
Her ikisi de yanlış görmüyorsam dibin dibini gördüler, iyi proje olmalarına rağmen.

Matchpool dan almak lazım cidden eldeki btc bitmese tüm paramla alırdım.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
July 11, 2017, 05:12:45 AM
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
July 11, 2017, 03:47:38 AM
Ben hala alım fırsatı olarak görüyorum elbet piyasa eski halie dönecektir diye düşünüyorum. Stratis ve waves e girmeyi düşünüyorum belki birde eos a ama doğru yerden girmek için bekliyorum girdikten sonra daha da düşerse pişman olmayalım diye

Elinde fazladan bitcoin olan icin ve bu bitcoinleri nakit ile degil alt piyasasinda kazanan icin gercekten cok firsatli piyasa su an. Patlamis balon coinlerden bahsetmiyorum ama zaten adam gibi pump gormemis guzel projeler mevcut. Fazladan bitcoinlerini nakite gecirmeden bu coinlere aktarabilenler, ruzgar tersine dondugunde cok kar edebilir gibi geliyor.
member
Activity: 118
Merit: 10
July 11, 2017, 03:11:01 AM
zamanında daha yükseğe aldığım altcoinler daha da düşüyor ve insan ah ulan bekleyip şimdi alsaydım keşke demeden edemiyor. bu piyasada şunu öğrendim. asla ama asla elindeki parayı coin olarak tutma. dolar olarak tut. aşırı düşüş olduğunda al ve uzun vadeye at bekle. zamanında aldım kenara attım bekliyorum. ha pişman mıyım 1-2 hafta daha bekleyip alsaydım diye? evet.
full member
Activity: 211
July 11, 2017, 03:05:27 AM
bütün altcoin piyasaları bitcoine kilitlenmiş vaziyette onun yapacağı çıkışlar ve inişler belirleyici olacak altcoinler için, bunun için de bitcoin segwit yapacak mı? 1 ağustos olayları gerçek mi onu bilmek gerek ve ona göre piyasadan çıkmak veya piyasada kalmak gerek
Pages:
Jump to: