Pages:
Author

Topic: Demir almak zamanı gelmiş altcoinden - page 4. (Read 4913 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
July 10, 2017, 10:45:47 AM
Waves aklımı kurcalıyor bu düşüşte alınıp beklenir mi yada daha da fazla düşer mi kestirmek zor, 1 btc bağlayıp unutmayı düşünüyorum
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 10, 2017, 10:38:33 AM
Segwit artı yöndemi eksi yöndemi nasıl bir tepki gösterecek onu bilemeyiz şu an için Piyasaların yalnız bu kadar fazla düşüşü insanı ve ellerinde coin bulunduranları açıkçası düşündürmeden edemiyor bir nevi alttan toplama hareketimi yoksa başka bir şeymi bunu zaman belirleyecek.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
July 10, 2017, 10:28:03 AM
alakası yok genel olarak piyadan son 2 ayda çıkan para 120milyardolar market değeri şuadna 87 milyar dolar.
member
Activity: 100
Merit: 10
July 10, 2017, 10:21:38 AM
segwit olayı bitmeden bu düşüş bitmez. ancak olay çıkan 30 milyar doların segwitten öncemi sonramı gireceği ! yada girecek mi yada 30 diyoruz segwitten sonra ne kadar gireceği. bunlar netlik kazandığında olay belli olacak ozman kim karlı kim zararlı belli olur ağustos 5 gibi piyasa kendini belli eder sanırım segiwt olayı 1 ağustosta belli olcak . olay okadar  ters getirdiki şuanda ne madenciler kazanıyor nede traderlar . iki grup ortak noktayı bulmaz zorunda kalmaya başladı .

30 milyar dolar anladığım kadarı ile bitcoin'e yapılacak bir yatırım.Doğru mudur ?
hero member
Activity: 518
Merit: 500
July 10, 2017, 10:12:02 AM
segwit olayı bitmeden bu düşüş bitmez. ancak olay çıkan 30 milyar doların segwitten öncemi sonramı gireceği ! yada girecek mi yada 30 diyoruz segwitten sonra ne kadar gireceği. bunlar netlik kazandığında olay belli olacak ozman kim karlı kim zararlı belli olur ağustos 5 gibi piyasa kendini belli eder sanırım segiwt olayı 1 ağustosta belli olcak . olay okadar  ters getirdiki şuanda ne madenciler kazanıyor nede traderlar . iki grup ortak noktayı bulmaz zorunda kalmaya başladı .
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
July 10, 2017, 10:07:02 AM
Altcoinlerin btc ile düşme sebebi, insanların önce btc'ye sonra da daha fazla düşmeden nakite geçmek istemeleri. Beraber düşüşü anlamlandıramayan arkadaşlar böyle bakabilir olaya.

Yine de ben spekülasyonun ağa babası diyorum.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
July 10, 2017, 09:40:57 AM
3 ay öncesindeki hareketlilikte girdiğim altcoin piyasası şu an göçüyor. Birkaç gün önce pılımı pırtımı toplayıp çıkmamış olsam üzülürdüm. Kiss gerçi yine de üzgünüm. Cry
3 ay önce hard fork yüzünden altcoine kaçanlar aynı sebepten geri dönüyor hatta btc den bile çıkıyor. :o1 ağustos öncesi limandan demir alıp uygun vakitte geri gelmek en iyi strateji gibi duruyor. ortalık çok karışacak ! USD güvenli liman  Cool
Pages:
Jump to: