Pages:
Author

Topic: Demir almak zamanı gelmiş altcoinden - page 3. (Read 4913 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
July 11, 2017, 12:56:25 AM
Ben hala alım fırsatı olarak görüyorum elbet piyasa eski halie dönecektir diye düşünüyorum. Stratis ve waves e girmeyi düşünüyorum belki birde eos a ama doğru yerden girmek için bekliyorum girdikten sonra daha da düşerse pişman olmayalım diye
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 11, 2017, 12:51:49 AM
off artık hiç bakasım gelmiyor bu nedir yaa %30 düşüşmüş yine hemen herşey
günden güne paramız yokulup gidiyor,1 agustosa kadar birşey kalmayacak gibi
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
July 10, 2017, 10:28:47 PM
Bence de bu 1 agustos olayı falan tamamen spekülatif. Bir çok arkadaşın da dediği gibi öyle bir anda bıçak gibi kesip atılacak bir konu değil ki hemen herşey bir günde olsun bitsin. Yalnız baya bir sirkelediler. Bitcoin piyasası bu şekilde zaten. Öyle bir düşer ki tam dersin artık bu saatten sonra iflah olmaz bir bakmışsın bir iki günde yüzlerce dolar yükselmiş. Birileri halen daha oyuncak gibi piyasayla oynuyor.

Umarım hızlı bir şekilde düzelme gelir.
full member
Activity: 336
Merit: 100
July 10, 2017, 10:06:07 PM
Çok fazla coine dağıttığımda genelde zarar edenler olsa da çoğunluk kazandırıyordu şimdi kazandıranı mumla arıyoruz umarım çok uzun sürmez bu dönem.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
July 10, 2017, 09:58:49 PM
Rüya dönemi sona erdi diyebiliriz ancak bu kabus dönemi de kaç ay sürecek ona bakmak lazım? Sürekli böyle aşağı hareketli bir piyasa olması imkansız bir yerde yavaşta olsa toparlayacak bu kaç ay sonra olur bilemeyiz tabi.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
July 10, 2017, 07:00:36 PM
Sell in May go away tabiri borsalarda genel olarak kullanılır ve burada da bazıları bu durumun etkileyeceğini belirtmişti ama trend yükseliş olduğunda bu tarz söylemlerle dalga geçen şansa para kazanan bir kesim bununla dalga geçmişti. Şimdi yaşananlara bakınca o şansa para kazanan cahil kesimin sesinin çıkmadığını ve çoğunun zararda olduğunu görüyoruz. Güzel bir pump dönemi geçirdik, herkesin ne alsa anında kazandığı bir dönemi geride bıraktık. Artık bilge kurtların bile trade yaparken zorlandığı, her hareketin kâr getirmediği bir döneme girdik. Riskler büyüdü gelirler düştü. %100 fiata geçmek doğru değil ama %100 altcoinlerde olmak da bir o kadar yanlış.
sr. member
Activity: 532
July 10, 2017, 06:29:55 PM
Her aynı şey yaşandığında aynı şeyler söyleniyor sonra bi pump başlanıyor altcoinler çok yaşaa Smiley düşüş başlamadan önce satabilseydim satardım artık yapacak bir şey yok.
İhtiyacım olmayan para olduğu için bi süre borsalara giriş yapmam olur biter.
sr. member
Activity: 462
July 10, 2017, 05:51:58 PM
Çok sürmez demir alanlar yeniden demirlemek zorunda kalır. Sıkıntı yok ama zamanında demir alanlar iyi kar etti. milletin ne düşündüğüne gelirsek bence piyasada korku hakim herkes fiyatın düşeceği endişesini taşıyor.
sr. member
Merit: 265
July 10, 2017, 05:14:07 PM
Farklı bir başlıkta attığım mesajı burda da tekrarlayayım. Btc nin tüm alt coinleride etkilediği söylememe sanırım gerek yok zaten.

1 ağustos belirsizliği çözümlenenene kadar btc ve haliyle tüm alt coinlerde satış baskısı devam edecek gibi görünüyor. Aslına bakarsanız btc de büyük bir düşüş söz konusu değil. Şu an btc flat market pozisyonunda yani bir anlamda dinlenme sürecinde. Hatırlarsanız kısa süre içinde 3.000$ ı test eden bir coinden bahsediyoruz. Hiç bir para birimi sürekli olarak yükselemez özellikle kısa sürede aşırı yükselen yatırım araçlarında bu hareketten sonra yüksek olasılıkla iki durumdan biri gerçekleşir.

1. Yükselme ivmesine yakın bir ivme ile düşüş gerçekleşir. Pump-Dump olarakda düşünebilirsiniz bunu. Ben daha çok forex gözüyle değerlendirdiğim için farklı bir dil kullanmak istiyorum.

2. Yatırım aracı flat (yatay) bir düzlemde devam eder bir süre. Bu alanda piyasa bir sonraki trendin ne yönde olacağına karar verir yada dış koşullar piyasanın ne yönde olacağını belirler.

Btc bu ani yükselişin ardından şuan dinlenme evresinde. Bunda 1 ağustos belirsizliğininde büyük etkisi var mutlaka.

Psikolojik olarak 1 Ağustos süreci belirleyici olacak. Ya yeni bir panik dalgası başlayacak ve ayı piyasasına girilecek yada btc gücünü tekrar gösterip muhtemelen dahada ivmeli bir şekilde yükselişine devam edecek. Bu dediklerimi ağustosun 2. ve 3. haftasından itibaren göreceğiz diye düşünüyorum.

Benim şahsi fikrim 1 ağustostan sonra piyasanın daha da güçlü bir şekilde toparlanacağı yönünde

Birde şu grafiği paylaşayım. Dikkat ederseniz btc mor hattı her aştığında ivmeli bir yükselişe başlamış. Şu an dediğim gibi dinlenme sürecinde ve 1 ağustos en önemli psikolojik bariyer. Bu grafiğe göre ağustostan sonraki yakın zamanda (5-6 ay) btc 30.000$ - 40.000$ seviyelerini görürse şaşırmayın. Bu dediklerimde burada not olarak kalsın Smiley 

http://www.niyazisaral.net/wp-content/uploads/2017/07/makale-1.jpg

Hocam 30-40 bin dolar olmaz ama 10 bin dolar dediğiniz gibi olursa olabilir.
full member
Activity: 196
Merit: 117
July 10, 2017, 04:55:02 PM
Grafik paylaşımı için teşekkürler. Aslında ben bu hedefin çok uçuk olduğunu düşünmüyorum. Ama tabiki kesin konuşmamak lazım benimki bir öngörü sadece.

Söylediklerimle parelel nitelikte olan şu makaleyi de okumanızı öneririm.

http://coin-turk.com/bitcoin-fiyat-dususu-gercek-fiyati-yansitmiyor
hero member
Activity: 644
Merit: 502
July 10, 2017, 04:48:11 PM

Dediğiniz bir uçuk olsada , umarım haklı çıkarsınız .
full member
Activity: 196
Merit: 117
July 10, 2017, 04:43:30 PM
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
July 10, 2017, 03:01:53 PM
Keriz silkeleme vol 31 bundan sonrası uçuş.
sr. member
Activity: 449
July 10, 2017, 02:54:18 PM
Bence de bu tamamen bir spekülasyon gibi görünüyor. Hatta yukarıda ki arkadaşın dediği gibi spekülasyonun ağa bebesi de denebilir. Ben yatırımlarımda düşse bile beklemeye devam edeceğim ve mutlu gün yakında gelecektir elbette.

Maalesef birçok kişide aynı durum geçerli. Net veriler yok, birileri diyor ki para girecek birileri diyor ki para çıkacak. Sanırım arada kalan bizler olacağız.
full member
Activity: 154
Merit: 100
July 10, 2017, 02:06:26 PM
Ben düşüşte kardayım margin sell yaptım umarım haberleri kaçırmam segwit olayı belli olursa ani yükseliş bekliyorum ozaman kadar zirve düşüşte hepsini satacagım sonra yükselişe geçerken tekrar alış. Umarın 4-5 gün içinde bir yükselme olmaz marketcap 60milyar$ kadar gelince satmayı düşünüyorum.
sr. member
Merit: 252
July 10, 2017, 01:51:12 PM
Bence de bu tamamen bir spekülasyon gibi görünüyor. Hatta yukarıda ki arkadaşın dediği gibi spekülasyonun ağa bebesi de denebilir. Ben yatırımlarımda düşse bile beklemeye devam edeceğim ve mutlu gün yakında gelecektir elbette.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
July 10, 2017, 01:42:50 PM
Marketcap 80 milyonun altına önlediği surece hızlı alim gelir altı olursa sorun bana gore. Ayrıca zaten bu spekülatif hareketin tek olayı segwit ne olacağı belli olsun 5 gün sonra 120 milyon market çap bekliyorum tabi herkesin isine yarayacak ortak bir karada kotu bir karada gene yükselecektir ama oda 2 ayi bulur
full member
Activity: 266
Merit: 190
July 10, 2017, 12:29:17 PM
Sabirli olmak lazim duzelecektir piyasa.
full member
Activity: 266
Merit: 242
July 10, 2017, 11:30:54 AM
O kadar eksideyim ki artik poloyu korkarak aciyorum,hatta bugunden beri ilk defa az once actim,hanim yemege cagiriyordu gidekne soyle bir bakayim dedim,filmdeki gibi aman tanrim didim..
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 10, 2017, 10:52:19 AM
fulle yakın btc ye geçtim bekliyorum. btc yide turk piyasası normalleşse satıp tl yapıcam. zaten icolar bountyler beklediğim birçok şey var. btc uçar kaçarsa onlardan gelecekle avunurum. Ama düşerse elimde nakitle bekler dip kovalarım.
Pages:
Jump to: