Dediğim gibi listeyi elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum fakat taktir edersinizki tek işim bu değil yoğunluğumdan dolayı bazen arayı fazla uzatabiliyorum. Bağış adresleri ile ilgili konuyu da yukarıda yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Parayla yapsam zaten onca ay yapmazdım. Adresleri eklememin sebebi para istemem değildi zira buradan gelecek 1-2 liraya muhtaç kalmış durumda değilim çok şükür. Umarım beni tanıyan insanlar da sizin gibi düşünmüyordur zira nedenini iki kere açıklayacak kadar vaktim yok.
Muhtaç değilsen ekleme kardeşim o zaman o kadar insanın aklı yok mu gidip imza kampanyalarını nerede bulacağını bilmiyor mu? Belki de niyetini sonradan belli etmek için onca ay milleti alıştırdın şimdi para istiyosun?
Hayır anlamadığım herkes halinden memnun sendeki bu memnuyetsizliğin sebebi ne? Adam o kadar ay babasının hayrına yapmış şimdi adres ekledi diye o kadar emeğini bu kadar insanın minnetini çöpe mi atalım? Hoşnut değilsen gelme kardeşim bir daha konuya git esgeç her gördüğünde zamanını niye boşa harcıyon?