Pages:
Author

Topic: Dikkat! Kredi kartı faiz oranları arttırıldı! - page 4. (Read 873 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Vah ki ne vah, ölmüşüz cenazemizi kaldırmışlar. Bu ülkeden ekonomik olarak en ufak bir ümidim kalmadı artık. Yatırımını parasını yurtdışına çıkaranlara eskiden çok kızıyordum şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum, her şey müstahak bizim insanımız akıllanmıyor.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Bir arkadaş tomorrowland videosunu paylaşmış gruba , demiş ki kredimi çeksek Cheesy ,dedim çekip bir daha ödememeyi düşünüyorsan ülkeye tekrar girmemeyi düşünüyorsan olur ... Cheesy
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
bir taraftan kötü diğer taraftan da iyi olmuş. zaten ilerleyen günlerde çok daha fazla alım zorluğu yaşayacağız. Şimdiden ekonomimizi yönetmeye daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.
newbie
Activity: 217
kredi kartı borcu olan için kötü bir durum.borcu olmayan için de caydırıcı.yani kullanmayın para harcamayın gereksiz yere deniyor.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
zaten cebimizde para yok.kartlar dolu.bu faiz de bir taraftan vurdu gerçekten.bu zamlarla durduğum yerden ayda 300 tl içerdeyim.

kardeşim borçları düzene bindirerek ödemekten başka çaremiz yok. yoksa türkiyenin cari açığı gibi her ay daha da içeri giriyoruz.
newbie
Activity: 150
banka kredi faizleri artmışken kredi kartlarının faizinin artmaması olmazdı.ikiside faizli borç para, caydırıcı olmak için yapılıyor.
newbie
Activity: 172
zaten cebimizde para yok.kartlar dolu.bu faiz de bir taraftan vurdu gerçekten.bu zamlarla durduğum yerden ayda 300 tl içerdeyim.
newbie
Activity: 34
bu olay tamamen garibanla zengin arasındaki çıtayı arttırdıkça arttırdı.
newbie
Activity: 140
İhtiyaç kredisi bakıyordum ben karar verene kadar 1.38 den 1.70 lere çıktı aylık oranda faizler. Yıllık maliyetler %30 üzerinde şu anda. Konutta arttı. Bir arkadaşım geçen pazartesi krediyi çekmeye gittiğinde şok yaşadı
newbie
Activity: 59
faizin her geçen gün arttırıldığı bir ülkedeyiz dolar ve yakıt da durmuyoır tabi sonuç doğal
newbie
Activity: 76
Bu saatten sonra aman ha ne kredi çekin ne kredi kartı kullanın , bankaya para atanlar yaşadı ama faiz haram arkadaşlar unutmayın Cheesy , kendinizi iyi ayarlayın artık zor dönemler .
newbie
Activity: 56
Bankalarda işi biliyor, onlar da fırsattan istifade ederek vatandaşa geçiriyor. Gelen geçen bize koysun zaten kardeşim ben bu işi anlamıyorum. İstediğin kadar dillendir istediğin kadar propaganda yap, devlet dediyse yapılacak kardeşim, sesnini istesende duyuramıyorsun. Baştakilere vereceksin 1 asgari ücret 1 ay geçin diyeceksin bak o zaman şartlar nasıl değişiyor. Yıllardır böyledir aç tokun halinden anlamaz
newbie
Activity: 168
Zaten ödediğimiz faturaların yarısından fazlası vergi ve kesintilerden oluşuyor, yapılan zamlara bakıyorsunuz bir de elinizdeki paraya buhar olup uçmuş gitmiş ay sonunu geçirebilirsek şükrediyoruz.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Kredi borcu olanların Allah yardımcısı olsun gerçekten sıkıntılı günler bizi bekliyor,sudaki kurbağa misali insanlara hissettirmeden güncelleme yapıyorlar diyeceğim ama artık hissedilmeyecek gibi değil en basitinden gıda fiyatları bile her şeyi ortaya koyuyor.
jr. member
Activity: 74
%0.5 düşük bir oran gibi gelebilir fakat kredi kartı ödemesinde sıkıntı çeken insanlar azami dikkat etmesi gerekiyor bu konuya. Her ay asgari ücret ödemek gibi bir huyunuz varsa yakın zamanda önünü alamayacağınız açıklar oluşabilir.
jr. member
Activity: 364
Faizin yükselmesi ülkemizdeki yatırımları ciddi anlamda sekteye uğratacaktır ,zaten ciddi derecede işsizlik var iken birde faizlerin artması ekonomik anlamda dar boğaza sokacaktır ülkemizi.
member
Activity: 322
Merit: 14
2,5 aylık azami bununla sınırlı kalmaz. faizlerin artması ile bankalar buna kayıtsız kalmaz. kar patlaması yapacak bu bankalar ama bize en ufak faydası yok. zengin daha zengin, fakir daha fakir. hayat pahalılığı da cabası.

orta kesim kalmadı artık. Hele türkiye'de yıllardır orta kesim fakirleştiriliyordu artık tamamen fakirleşti. Bundan sonra gelen her haber fakiri daha da fakir yapıyor. zengine laf yok zaten.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Faizleri düşüreceklerdi ama tam aksine iyice hoplatmaya başladılar; paradan para kazananlar köşe olurken orta ve alt gelir düzeyindeki insanlar bu durumdan oldukça kötü etkileniyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
2,5 aylık azami bununla sınırlı kalmaz. faizlerin artması ile bankalar buna kayıtsız kalmaz. kar patlaması yapacak bu bankalar ama bize en ufak faydası yok. zengin daha zengin, fakir daha fakir. hayat pahalılığı da cabası.
newbie
Activity: 30
zamın yeni adı güncelleme oldu artık. Dolara karşı yapılan güncellemeler. Asla zararlı değildir. Sizin için yapılan hamleler hepside Cheesy

Üniversiteye ilk girdiğimde kredi kartı aldım devletin vereceği kredi için. O kartta 500 liralık limit vardı. Bir kere ona girdim açığı kapatmam neredeyse 1 senemi aldı. Ondan sonra bir daha ne kredi aldım ne de krediye girdim. Akıl kârı iş değil.
Pages:
Jump to: