Pages:
Author

Topic: Dikkat! Kredi kartı faiz oranları arttırıldı! - page 6. (Read 873 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
kredi borcu olmayan birisi doğalgazın %20 artmasından vurulacak bu sefer. herkesin maaşı %20 artmıyor. 80 küsür lira olan ev tipi tüpün satış fiyatı artık 100 liraya dayandı demek oluyor bu. idareli kullanıp 1 ay boyunca hatta daha fazla süreli az, az yakıp idare etmekten başka ne kalıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Güncellemeleri bekliyorduk, bir seçim yapıldı diye değişen bir olay yok ülke aynı eski ülke, kredi kartları ve krediler de yaşanan sıkıntıdan faiz artışı ile nasibini alacak.
newbie
Activity: 70
Uzun zamandır kullandığım 2 adet kredi kartını samimi bir arkadaşıma verdim oda sadece devir daim ile yani aldığı malları peşin ödemek yerine benim karttan geçiyor. Kartın içerisine parayı geri atıyor ve bu sefer benim asgari ödeme tutarı oldukça düşük geliyordu. Bu borcun büyüklüğüne göre değişir, en çok ben gibi asgari ödeme yapanların işlerini olumsuz yönde etkiliyecek çünkü asgari 3 kere arka arkaya ödenirse risk gurubu değişiyor. Çok kötü oldu bu
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
ekonomi bitik durumda adamlar şu halde seçimi alabiliyorlar ve ülke her geçen gün daha kötüye gidiyor vallaha ne hale geldik.
newbie
Activity: 168
bunun sonu kiranın aylık maaşın %50'si değil 60-70'e gelmesi kalan %30-40'lık para ile de kıt kanaat geçinmesine doğru gidiyor. borçlu olan ise bu maaşlar ile hayallere kapılmasın. ödeyebileceğin kadar kredi al. sonrası felaket olabiliyor.
newbie
Activity: 252
Kiredi kartı faizlerinin artması demek dar gelirli vatandaşların daha sıkıntı çekeceği anlamına gelir. zaten kırediyi zenginler değil dar gelirli vatandaşlar kullandığından zararı onlar görüyor.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Üzerinizde para taşımayı sevmiyorsanız, kredi kartından bankamatik kartına geçiş yapın bence, kredi kartında işin ucu kaçabiliyor bir çok insan ne yazık ki kredi kartı bataklığında borcu borçla kapatmaya çalışıyor ve ipin ucu iyice kaçıyor.
newbie
Activity: 252
Bu kadar zamlardan sonra kıredi kartı faiz oranlarını artırmalarından doğal şey ne olbilr geç bile kaldılar.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Hiç kredi kartım olmadı ve almayıda düşünmüyorum ama buna bu ülkede özelliklede hiç bir şekilde şaşırmamak lazım bizim ülkemizde bu artık çok alışldık bir şey olmalı bence:)
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
asgari ücretli olup kredi, faiz işlerine hiç bulaşmayın. faiz artmaya devam edecek. senelik %25 ise bunun 40-50 olduğunu düşünün. borcunu ödeyemenler iyice artar. sonumuz hiç iyi değil. bunu görmek zor değil.
newbie
Activity: 71
Kötü günler kapıda arkadaşlar
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Zaten ek hesapta yaşayan bir memur kesimi var ülkemizde duzenli vergisini öder faizinde fazlasını yine öder orta direk patlayacak bu gidişle ve sonrası beter olur
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Kredi kartı faiz oranları arttırıldı elbette şaşılacak bir şey yok banka faizleride arttı artık çalışmamak mı paradan para kazanmak mı arada kalabilir insanlar faizler korkunç boyutta.
member
Activity: 322
Merit: 11
Artık bu batağa bulaşmaya hiç niyetim yok. Bikaç kere ödeyemedim zor durumda kaldım tövbe ettim hayatımda gördüğüm en büyük tuzaklardan biri. Bilinçli kullanmak falan hikaye

En iyisi zaten borçlarını tamamen kapattıktan sonra tek karta düşmek. Onu da gelirine göre uygun bir limite çekmek. Diğer türlü sömürüyorlar.
newbie
Activity: 101
Artık bu batağa bulaşmaya hiç niyetim yok. Bikaç kere ödeyemedim zor durumda kaldım tövbe ettim hayatımda gördüğüm en büyük tuzaklardan biri. Bilinçli kullanmak falan hikaye
newbie
Activity: 84
Evet arkadaşlar kesinlikle kredi çekmeyin çok ihtiyaçınız yoksa bu vakitlerde , çünkü canınız yanar forumda bazen kredi çekicem yatırım yapıcam mining yapıcam veya trade yapıcam veya yaptım diyenleri görüyorum bunu yapmayın arkadaşlar bu çok riskli bir şey psikolojiniz bozulur  kötü günler geçirirsiniz .
newbie
Activity: 126
Artık bütün harcamalarda daha dikkatli olmak gerekiyor. Seçim bitti geçim derdi başladı. Daha yeni başlıyoruz umarım bu beladan kısa zamanda kurtuluruz
newbie
Activity: 56
Kemer sıkma politikası dediler. Bizim boğazımızı sıkar oldular ! Bunun sonunun nereye gideceği artık muallak değerli arkadaşlar. Bunun ne zaman nasıl ne şekilde düzerleceğini bile öngöremiyorum. ÖTV bile depremde sadece 2 yıllık diye geldi o zamandan beri hepimizin illet ettiği bir vergi olarak başımızın üstünde kaldı.. Gelen gitmiyor ki !
member
Activity: 546
Merit: 10
borcunu ödeyemeyenin her ay eklenen faizi fazlasıyla artacak gibi. faizler %20'in altına sarkacağı gibi beklentimiz yok. Belki seneye bugün en fazla faiz veren ilk 5 ülkeden biri olacağız.
newbie
Activity: 126
Türkiye'de en çok kar yapan şirketler bankalar. Milyarlarca lira kar açıkladılar yine. Ama bizi bu hale sokan asıl faktörler bankalar. Ve kar oranları düşmesin diye de çırpınıp duruyorlar.
Pages:
Jump to: