Pages:
Author

Topic: Dikkat! Kredi kartı faiz oranları arttırıldı! - page 5. (Read 873 times)

sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Bu ülkede herkez koyun oldugu surece bu gözgöregöre biz sizii sömürüyoruz sizinde hiç bişiden anladıgınız yok diyrekten takılmaya deam edicekler sen nekadar dikkat diye bagırsanda kimse farkına varmayacaktır işin nekdaar ciddi oldugunu
member
Activity: 476
Merit: 10
Kredi kartı bilinçli kullanımı bence çok az yani şunu söyliyim ben hiç doğru düzgün bir taksit düzeni ile ödeyemedim o kartı hiç bir zaman hep ya fazla yatırıdım ya eksik zaten faizden sürekli toklatlandık şimdi daha çok atacaklar.
member
Activity: 462
Merit: 42
evet kredi kartı faiz oranlarının arttığına yönelik bilgilendirme yaptılar olmasaydı iyi olurdu
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
çok yakın bir gelecekte kredi çekmek iflasa adım atmakla eş değer hale gelecek maalesef bu gidişle.
newbie
Activity: 69
Merit: 0
güncellemelerin ardı arkası kesilmiyor önümüzde uzun bir kara kış bekliyor. kredikartlarınızı ödeyecek durumda değilseniz arayıp yapılandırmanızı öneririm. önce yok diyecekler 2 ay ödemeyin kendileri arayacak gecikme faizlerini sildik yapılandıralım diye.
newbie
Activity: 168
Kredi faiz oranlarının arttırılması ,kredi ile iş yapacak olanları ve ödemelerinde sıkıntı yaşayanları son derece etkileyecek gibi gözüküyor ,bence bu kredi kartı illetinden bir an önce kurtulmak lazım.
member
Activity: 574
Merit: 14
düşük faiz oranlı emlak kredileri var. peşinat tutarının yanı sıra ne olur ne olmaz diye biraz da nakitiniz varsa denemeye değer. ama kredi kartı faiz oranı, yok ihtiyaç, emlak kredisi alıyorsun. ödeyemez duruma gelirsen taksitleri o borç dağ gibi birikir. baştan iyi düşünmeli.
member
Activity: 448
Maalesef durum bu , son 10 yılın en büyük faiz oranları ile karşı karşıya kalmak zorunda kaldık ,bunun önüne geçebilmek adına hükümetin acil ekonomikreform paketleri ortaya koymak zorunda.
newbie
Activity: 70
Doğalgazı güncellediler, ötv yi güncellediler bakalım şimdi sırada güncellenmek için ne var? Her geçen günümüz bir öncekini aratır oldu...
member
Activity: 672
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
kim neyi savunur bilemem ama benim görüşüme göre %4 4.5 a kadar çıkar diye düşünüyorum gidişat onu gösteriyor doların düşmeyecegi besbelli herkes dolara yükleniyor hacim ve kullanıcı sayısı büyüdükçe aldıgın pay küçülür ve ödediğin miktar büyür...
full member
Activity: 518
Merit: 102
Halkın %90'lık kesimi borçlu, %50 mevcut hükümete oy verip destek oldu. Bu da büyük bir çoğunluğun halinden (borçtan, faizden, enflasyondan) rahatsız olmadığı, işsizlik ve ekonominin kötü olmasını ciddiye almadığını gösteriyor. Borçların tamamını elbette hükümete bağlamak yanlış olur, 1500 maaş alıp ayda 3-4 bin keyfi harcama yapana veya bunlara oy verene üzülmem fakat, hayat pahalılığından ötürü mecburi harcamalarını yapamayarak borçlanan ve bu yüksek faizleri kredi çekerek yahut kredi kartı kullanmak zorunda kalarak ödeyen vatandaşa üzülüyorum çünkü onların bu hale gelmesinde hükümetin büyük payı var. Bu saatten sonra ev alana da satana da, araba alana da satana da, iş için kredi çekmesi gerekenlere de sıkıntı var bu faizler ile.

Bir yerde kendi kendimize ediyoruz dostum, yaşadıklarımız bize ders olmuyor sormuyoruz, sorgulamıyoruz ve araştırmıyoruz. 1.500 lira maaş alan adama 3.000tl limitli onlarca kredi kartını nasıl alabiliyor? Şayet daha önce borcunu aksatıp kırmızı listeye girmediyse hemen hemen bütün bankalar sen istemesen bile kart veriyor,limit artırıyor bunu sınırlandırmaları gerekiyor. Asıl korkunç rakam icra dairelerinde bekleyen dosya sayıları bunlara da bakmak gerekiyor.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Halkın %90'lık kesimi borçlu, %50 mevcut hükümete oy verip destek oldu. Bu da büyük bir çoğunluğun halinden (borçtan, faizden, enflasyondan) rahatsız olmadığı, işsizlik ve ekonominin kötü olmasını ciddiye almadığını gösteriyor. Borçların tamamını elbette hükümete bağlamak yanlış olur, 1500 maaş alıp ayda 3-4 bin keyfi harcama yapana veya bunlara oy verene üzülmem fakat, hayat pahalılığından ötürü mecburi harcamalarını yapamayarak borçlanan ve bu yüksek faizleri kredi çekerek yahut kredi kartı kullanmak zorunda kalarak ödeyen vatandaşa üzülüyorum çünkü onların bu hale gelmesinde hükümetin büyük payı var. Bu saatten sonra ev alana da satana da, araba alana da satana da, iş için kredi çekmesi gerekenlere de sıkıntı var bu faizler ile.
newbie
Activity: 172
tüm kartlarımın ve ek hesaplarımın dolu olduğunu düşünecek olursam aylık zararım yaklaşık olarak durduk yere 200 tl kadar arttı.güzel ülkem.
newbie
Activity: 224
her şeye ama her şeye zam geldi ama kazandığımız para değişmedi.bu da demek oluyor ki fakirleştik.durduğumuz yerde..daha iyi yönetilmeliyiz, inşallahg o da olacak..
full member
Activity: 602
Merit: 100
Yeni güncellemeler çok fazla olursa millet error vermeye başlar, gerçi bundan sonra verse de 5 sene bu sistem böyle devam eder, devletin en önemli geliri doğrudan ya da dolaylı vergilerden
newbie
Activity: 75
bankalardan teker teker e postalar gelmeye devam ediyor kredi kartı faizlerine ilişkin. bankalar geç bile kaldı insanların gırtlağına çökmek için, devletten sıra bankalara gelmedi düşünün...
member
Activity: 350
Merit: 11
Eeee sonuç olarak doların yükselişinin önüne geçmek için en kestirme yol faiz arttırımına gitmekten başka bir çözüm yoktur ,belki yanlış bir metotd fake zaten beklenen bir durumdu.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Bugün de bana kullanmadığım ek hesabın faiz oranının artırıldığına dair mesaj geldi; enflasyon, cari açık ve faizler tavan yapmışken bakalım daha ne gibi kazıklarla pardon düzenlemelerle/güncellemelerle karşı karşıya kalacağız.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ekonomik gelişmeleri hepimiz biliyoruz ve insanlar artık ihtiyaçlarını gidermek için el mecbur kredi kartı borçlanmasına gidiyorlar.
Bir de oradan gelecek darbeler insanların iyice ellerini kollarını bağlayacak, bilinçsiz tüketim konusunda insanları eğitmeliyiz.
member
Activity: 364
Kredi kartı kullanımında ciddi bir artış söz konusu orta düzey gelire sahip insanlar ister istemez kredi kartına başvuruyor. Bu artışlarla birlikte mağdur olan insan sayısı fazlasıyla artacak gibi.
Pages:
Jump to: