Din cate am mai citit si eu si m-am informat am iesit cu urmatoarele informatii:
-Nu au un blockchain, deci nu stiu ce si de unde provine asa zisa moneda
Pai, e limpede: neavand nici blockchain, nici producere prin proces minier si -- evident -- nici mineri,
nu este o criptomoneda. Este pur si simplu praf in ochi, asa cum au mai fost si altele. Presupun ca ai auzit de cazurile BitConnect sau One Coin. "
Inovatia" adusa de Pi (care nici macar nu e "inovatia" lor; prin "inovatie" a se citi "
minciuna noua") este faptul ca poti folosi telefonul pentru minerit (si spun ca nu este inovatia lor intrucat au mai aparut cateva "monede" cu moda asta; una dintre ele se numea Bee Coin sau ceva de genul). Aspect care, din nou, este inteles de orice om care are cat de cat cunostinte crypto ca fiind ori o aberatie monumentala ori o minciuna sfruntata. Bine, sunt de acord, poti calcula Bitcoin si folosind pix si foaie -- deci, implicit, orice alta criptomoneda, dar presupun ca nu face nimeni asa ceva. Daca, strict tehnic vorbind, poti folosi si un telefon pe post de miner, sansele de a gasi un bloc sunt, probabil, de una la un miliard de ani, daca nu si mai bine.
Sau, cum spunea NeuroticFish unui mai demult,
you will still have to wait for the database update, as I said every day, new addresses are generated.
OP is 100% correct. The only problem is that we just simply cannot live that long. Nor our sun, I've been told.
-Necesita KYC ca sa iti "retragi" asa zisa moneda minata intr-un wallet a lor dupa care nu poti face mai nimic cu "moneda" pentru ca nu ai unde sa faci tranzactii cu ea in afara ecosistemului lor
Pai fix asa erau si BitConnect si One Coin... Iti dadeau falsa impresie ca poti face ceva cu acele monede pe cand, in realitate, nu puteai face nimic. La partea de KYC, ce sa zic -- e noaptea mintii. Intr-o lume crypto care este destinata anonimitatii, inca dinainte de aparitia Bitcoin, din vremea grupului Cypherpunks si a lui David Chaum, tu vii sa ceri KYC pentru moneda ta? Cata minte sa ai sa faci asa ceva si sa ai asteptari ca lumea sa o si foloseasca? Si totusi, iata, sunt destui atat de incuiati la minte incat chiar sa o faca...
-Sunt foarte suparati ca cineva a vrut sa le listeze "moneda" pe niste platforme mai mult sau mai putin dubioase de traiding
Da, pai nu cumva sa le stirbeasca imaginea
Acuma parerea mea generala ramane ca este un SCAM.
Subscriu. 110%!
Ce nu pot sa inteleg este de ce mai sunt oameni care cred ca se vor imbogatii din ceva de genul.
Pai... unii sunt prea naivi si, totodata, si prea lacomi, crezand ca se pot imbogati peste noapte sau din nimic. Altii poate ca au niste cunostinte crypto, dar sunt precare, insa ei cred ca le stiu pe toate si ca sunt vizionari, cand spun despre o moneda ca o sa creasca foarte mult. Altii sunt trasi in piept de altii --
nu uita, la Pi, din ce stiu, se intra pe baza de referral (un alt semnal de alarma spre a fi o teapa). Altii sunt idioti; altii nu vor sa li se deschida ochii si tot asa. NeuroticFish explica mai bine, in postarea de mai jos
-Sunt foarte suparati ca cineva a vrut sa le listeze "moneda" pe niste platforme mai mult sau mai putin dubioase de traiding
Cum nu poți scoate banii din ecosistem, asta ar fi fost probabil scam la scam.
=)))))))) Cat de tare e vorba asta --
scam la scam! Am s-o retin!
Ce nu pot sa inteleg este de ce mai sunt oameni care cred ca se vor imbogatii din ceva de genul.
Cât timp unii trimit bani la pagini care le promit că dau înapoi dublu, eu nu mă mir.
Nu m-am putut abtine din a ma gandi la poza asta