Au făcut şi un software pentru ţeapa asta? Eu ştiam că e doar o amărâtă de platformă şi mulţi oameni cu limbarniţă care să fraierească.
Pai... presupun ca ei au facut platforma, nu...? Sau crezi ca au luat-o de undeva gata facuta? Ma gandesc si eu ca, chiar si daca vrei sa dai niste tepe de rasunet, tot trebuie sa bagi niste bani la inceput. Macar pentru ambalajul frumos al tepei. In cazul lor, investitia era in software, infrastructura... Partea legata de
papagal era si ea musai doar ca asta nu costa nimic. Sau costa si asta, de fapt, daca angajezi pe unii care sa scrie textele sau care sa le prezinte
cum trebuie. Adica sa fie intr-atat de convingatori incat sa inceapa lumea
sa puna botu'. Oricum, s-au scos ulterior. S-au ales cu milarde de dolari
Nu vreau să zic că sunt de vină şi victimele, dar într-un fel sunt şi ele de vină. Din experienţa mea zic că în proporţie de aproape 100% îţi dai seama numai după faţă dacă o persoană are intenţii malicioase sau nu. Deci nu îmi imaginez cum naiba au putut atâţia bani să fie ţepuiţi. Că zici bine tu. Dacă te-ai fi întâlnit cu Cristi ăsta pentru o negociere, ai fi avut o fărâmă de încredere în el?
Eu unul l-as fi mirosit de la bun inceput ca e tigan cioflingar pus pe capatuiala. Dar eu am vazut multe tepe la viata mea. Ma gandesc insa ca sunt si oameni care habar n-au ce este crypto si care s-au lasat atrasi de prieteni care erau deja in sistem. Oameni care chiar au crezut in imbogatirea peste noapte sau care aveau nevoie atat de mare de bani ca au crezut in aceasta "minune". Iar prietenii care erau deja erau acolo tot pentru ca se lasasera amagiti sau din cauza lacomiei ori sau din nevoie de bani. Dar isi dadusera seama ca n-o sa scape niciodata din acel joc vicios si sperau ca, poate, daca-i mai aduc si pe altii au si ei o sansa, cat de mica de a scapa. Si asa, si-au bagat prietenii in groapa. Ca, pe cine sa sapi in ziua de azi? Normal, iti sapi prietenul, nu? /s Ca pe dusman n-ai cum, ca ala se fereste de tine. Si, uite asa, se face un carusel de piese. Si, cand a inceput prima sa cada (vezi disparitia lu'
CryptoQueen) -- in sensul ca a fugit cu banii -- au inceput si celelalte, iar bietii oameni aflati deja in sistem au vazut cum raman fara niciun ban.
Okay, au intervanit Politia, Interpol-ul etc.; i-au saltat pe unii dar, dupa cum vezi, apar altii care incearca in continuare sa puna piese in carusel...