Pages:
Author

Topic: DIW Token Projesi İnceleme - page 16. (Read 16917 times)

hero member
Activity: 1666
Merit: 629
June 24, 2018, 03:08:52 AM
Bounty ödüllerini umarım sorunsu dağıtılar zaten eriye eriye bir hal oldu ödül miktarları bancor da listelendimi ben göremedim güzel bir giriş bekliyorum diw den piaysaya

Bancor'da henüz listelenmedi. Latoken adında dandik bir borsa sitesinde listelendi fakat pek fazla bir şey yok. Günlük hacim henüz 2 ETH'nin üzerine çıkamadı o sebepledir ki fiyat seviyesi de en fazla 0.017 USD gibi seviyeleri gördü. Bounty tokenleri ise gecikmeli olacak bence, bu fiyat bir kere daha dump kaldıramaz.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
June 23, 2018, 06:03:42 PM
Bounty ödüllerini umarım sorunsu dağıtılar zaten eriye eriye bir hal oldu ödül miktarları bancor da listelendimi ben göremedim güzel bir giriş bekliyorum diw den piaysaya
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
June 23, 2018, 07:04:10 AM
Pazartesi dağıtım olacağı söylüyorlarda.Umarım fazla geç bırakmazlar pazartesi dağıtım başlar.Gelecek vaat eden coinlerden biri.Şu an imzasına bile girilecek coin yok.Güzel yatırım aldılar
 beklentide ona göre büyük.Ama biraz zamana ihtiyacı var gibi.Piyasanın düzelmesi şart.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
June 23, 2018, 06:42:36 AM
Üstte bir arkadaş örnek vermiş, fiyat düştüğü için, 10$ bekliyorsanız 1$ olarak görebilirsiniz demiş. Başka bir arkadaşsa 1$ olursa hemen alırım demiş Smiley))
Yani fiyatı dolar seviyesinde değil tabii ki.
Bu arada LaToken borsası da nedir yahu? Ne olacak bu yeni tokenlerin ilk kez duyduğumuz borsalarda işleme açılma durumu?
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
June 23, 2018, 04:23:41 AM
piyasaya 1$ gibi düşük miktardan girerse alım yapmak mantıklı olabilir aslınsa hodl için ilerleyen dönemde illa artış gösterebilir

DIW tokendan bahsediyoruz dimi? tanesi 1 usd mi? tanesi 1 usd olursa hic durmam elimdekileri hemen veririm:)
ben 1-5 cent arasi olacagini düsünüyorum... tabii 10-20 cent arasi girer borsaya ama kodamanlar islem yapabilir o fiyatlardan, bize firsat gelene kadar 1-5 cent arasina düser - diye düsünüyorum...

keske 1 usd gibi bir fiyata firsat verse bana:)
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
June 23, 2018, 04:15:36 AM
piyasaya 1$ gibi düşük miktardan girerse alım yapmak mantıklı olabilir aslınsa hodl için ilerleyen dönemde illa artış gösterebilir
hero member
June 23, 2018, 03:22:35 AM
Ben bunun telegram twitter kampanyasına falan girmiştim teee 6-7 olmuştu ödüller ne oldu dagıtıldımı yoksa halen bekletiyorlarmı?

Sözde Pazartesi dağıtım başlayacak fakat belirtmek istediğim bir nokta var ki Marketing ekibi çok kötü çalıştığı için ilk aşamada girilen borsanın kötü seçilmesi ile %90 kayıp söz konusu. Yani 10 USD bekliyorsanız, 1 USD gibi bir gelir ile karşılaşacaksınız. O sebeple hemen satma taraftarı olmamakta fayda var, illaki belirli bir düzeye ulaşacaktır.
member
Activity: 1106
Merit: 25
June 22, 2018, 11:25:25 AM
Bende telegram kampanyasına katılmıştım galiba. Daha gelen giden her hangi bir token yok. Başlık anasayfa ya gelince yeni gelişme var zannettim
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
June 22, 2018, 09:18:53 AM
Ben bunun telegram twitter kampanyasına falan girmiştim teee 6-7 olmuştu ödüller ne oldu dagıtıldımı yoksa halen bekletiyorlarmı?
hero member
June 22, 2018, 09:12:05 AM
Bir konuyu uzun süre güncel tutmak gerçekten büyük emek istiyor. O yüzden paylaşımınız için teşekkür ederim, merit verdim. DIW tokena ICO'da yatırım yapmamıştım ama imzasını bir süre taşımıştım, pazartesi dağıtmaya başlarlarsa güzel olur. Gerçi en az 6 ay tutmayı düşünüyorum.

Güzel yorumunuz ve bir o kadar güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim. Az önce Latoken borsasını kontrol ettim ve DIW'in eklendiğini gördüm. İlk başta bir heyecan yaptım fakat detaylara baktığım zaman henüz hacim olmadığını görmek beni üzdü. Bakalım bu haftasonu nasıl geçecek DIW için. Smiley
member
Activity: 532
Merit: 29
June 21, 2018, 12:16:19 PM
2 hafta kadar imzasını taşıyıp, uzun süre de twitter kampanyasında bulunmuştum.

ICO fiyatından büyük dump yemezse, forumdaki çoğu kişi için güzel miktarlarda kazanç bırakacaktır. Umarım zaman içinde hacimli borsalara girerek, ekibin çalışmalarıyla iyi yerlere gelir. Bounty'den gelecek olan tokenleri uzun süre tutmayı düşünüyorum. DIW Token forumda ve sosyal medyada ciddi hype dalgası oluşturulan bir proje ve umarım bu hype dalgasını, proje lehine çevirebilirler.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
June 21, 2018, 12:03:08 PM
Bir konuyu uzun süre güncel tutmak gerçekten büyük emek istiyor. O yüzden paylaşımınız için teşekkür ederim, merit verdim. DIW tokena ICO'da yatırım yapmamıştım ama imzasını bir süre taşımıştım, pazartesi dağıtmaya başlarlarsa güzel olur. Gerçi en az 6 ay tutmayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
June 21, 2018, 11:36:05 AM
Bu tarz güzel paylaşımları görmek mutlu ediyor. DIW için ise forumda bountysine katılan çok fazla kişi vardı. En son okuduğumda, bountyleri kademeli olarak dağıtarak, olası bir düşüşün önüne geçmek istiyorlardı. Gerçi ilk aşamada ufak bir borsaya girecekmiş, burada hepsini dağıtsın, satanlar çıksın, büyük bir borsaya girmeden satmayı düşünmüyorum.
hero member
June 21, 2018, 09:12:00 AM
Henüz konuyu görmemiş, konu içerisindeki bilgilerden faydalanamamış kişiler için konu günceldir.
hero member
June 20, 2018, 09:26:31 AM
YENİ DURUYULAR

- DIW Token, Cuma günü itibari ile LaToken adlı borsa üzerinde işlemlere açılıyor! (Hacimler konusunda pek içim ısınmadı fakat bu güzel bir gelişme.)

- Herhangi bir aksilik ve gecikme olmaması durumunda Pazartesi bounty kazançlarının dağıtımı başlayacak. (Gecikeceğini düşünüyorum.)

- Herhangi bir dump olayı yaşanmaması durumunda bounty kazançlarının tamamının dağıtılması muhtemel bir durumdur. Yine de DIW ekibine belli olmaz, koklata koklata da dağıtım olabilir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
June 19, 2018, 02:49:33 PM
Zamanında imzasına girmiştik.Güzel bir hype yakalamıştı o zamanlar.Ama sonra ne hikmetse uzattılar.Borsalara girmeye başlarsa birde boğa sezonuna denk gelirse güzel değerlenecek gibi gözüküyor.Hayırlısı olsun tüm arkadaşlara.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
June 19, 2018, 02:19:09 PM
güzel bir konu olmuş hocam elinize sağlık, böyle incelemeler iyi oluyor direk hap bilgi
hero member
June 19, 2018, 08:44:07 AM
Henüz konuyu görmemiş, konu içerisindeki bilgilerden faydalanamamış kişiler için konu günceldir.
hero member
June 18, 2018, 09:08:37 AM
Emeğiniz için teşekkürler.

İmzasına katılan baya arkadaş var umarım hak ettiklerini alırlar.

Proje sağlam ancak herşeyi göz önünde bulundurarak yatırım yapmak lazım. Örn : BTC nin akibeti Smiley

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Tabii ki gerek yatırım yapan kişilerin gerekse bounty kampanyaları ile kazanç elde eden kişilerin her ihtimali göz önünde bulundurması gerekiyor. Araştırma yapmadan, kafamıza göre yapılan tüm tercihler kötü sonuçları da beraberinde getirecektir.

hocam güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık, bana sorarsanız, DIW token önümüzdeki 1-2 yılda çok konuşulacak bir proje

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet, başarılı bir proje olması durumunda DIW çok konuşulacak ve iyi bir değere sahip olabilecek bir token. Fiyat konusunda her ne kadar karamsar olsam da arz miktarı nedeni ile yüksek derecelere ulaşması pek mümkün değil gibi duruyor.
full member
Activity: 406
Merit: 104
June 17, 2018, 02:50:58 PM
hocam güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık, bana sorarsanız, DIW token önümüzdeki 1-2 yılda çok konuşulacak bir proje
Pages:
Jump to: