Pages:
Author

Topic: DIW Token Projesi İnceleme - page 11. (Read 16915 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
July 12, 2018, 02:57:36 PM
Benim imza bounty'si de gelmiş. Pra ediyor mu? Hayır Cheesy
DIW de yalan oldu. Yerle yeksan olmuş fiyat. Hodl dursun bakalım bir süre.
full member
Activity: 322
Merit: 102
July 12, 2018, 02:31:05 PM
benim tokenlerim dün geldi sonunda geldi yani. bakalım bundan sonra büyük borsalara girip ne kadar artacak bekleyip görecez.
full member
Activity: 630
July 12, 2018, 10:22:56 AM
Tokenler geldi de şu an para etmiyor.1 eth 8000 alınıyordu.Şimdi bedava gibi olmuş.Gelenlerde satarsa biraz daha inebilir.Beklemekten başka çare yok.Şu an sanki gelmemiş gibi unutmak lazım boğa sezonuna kadar.Artık3 ay sonramı olur 5 ay sonra mı göreceğiz.

ICO yatırımcılarını geçtim, whitelist ve Pre-ICO yatırımcıları bile ciddi bir zarar ile karşılaştı. Adam akıllı bir borsada işlem görmeye başladığı zaman fiyatın toparlanacağını düşünüyorum. Telefonumu değiştiğim için param kalmadı, oysa param olsa bir miktar daha bu ölü fiyat ile alım yapmayı düşünüyordum. Bakalım boğa dönemi içerisinde bizlere nasıl geri dönüş sağlanmış olacak. Smiley

Ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. Çok gereksiz şekilde düşük şuan fiyatı (gereksiz yere savunmak için demiyorum). Elle tutulur bir borsaya girerse kendini direk 5-10 cent civarına atar zaten. Boğa döneminde de 20-30 centleri görür
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
July 12, 2018, 10:10:13 AM
Tokenler geldi de şu an para etmiyor.1 eth 8000 alınıyordu.Şimdi bedava gibi olmuş.Gelenlerde satarsa biraz daha inebilir.Beklemekten başka çare yok.Şu an sanki gelmemiş gibi unutmak lazım boğa sezonuna kadar.Artık3 ay sonramı olur 5 ay sonra mı göreceğiz.

ICO yatırımcılarını geçtim, whitelist ve Pre-ICO yatırımcıları bile ciddi bir zarar ile karşılaştı. Adam akıllı bir borsada işlem görmeye başladığı zaman fiyatın toparlanacağını düşünüyorum. Telefonumu değiştiğim için param kalmadı, oysa param olsa bir miktar daha bu ölü fiyat ile alım yapmayı düşünüyordum. Bakalım boğa dönemi içerisinde bizlere nasıl geri dönüş sağlanmış olacak. Smiley
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
July 11, 2018, 11:47:59 AM
Benim tokenlerim de gece geç saatte geldi sonunda:) Bounty biteli 40 gün kadar oldu. Bu aslında uzun bir süre değil bence. Bazı imzalarda 6 aydan fazla bekletiyorlar dağıtımı... Şu anda DIW fiyatı $0,01 civarında. Elbette ki ileride artacaktır. Ben en azından sene sonuna kadar tutmayı düşünüyorum. Fiyatın fırlaması için Binance'ye girmesi bile yeter. Proje zaten gelecek vaadediyor.

Katılıyorum, bu dönem içerisinde satış yapmak hiç akıl işi değil. Özellikle Ethereum fiyatının da düşük olması bir diğer dezavantaj. O sebeple en azından sene sonuna kadar beklemek faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Adam akıllı bir borsaya giriş yapamdıkça hacim oluşmayacak bu sebeple de fiyat bu seviyelerde seyredecek. Bu tüyo burada dursun. Wink
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
July 10, 2018, 07:44:51 AM
Benim tokenlerim de gece geç saatte geldi sonunda:) Bounty biteli 40 gün kadar oldu. Bu aslında uzun bir süre değil bence. Bazı imzalarda 6 aydan fazla bekletiyorlar dağıtımı... Şu anda DIW fiyatı $0,01 civarında. Elbette ki ileride artacaktır. Ben en azından sene sonuna kadar tutmayı düşünüyorum. Fiyatın fırlaması için Binance'ye girmesi bile yeter. Proje zaten gelecek vaadediyor.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 10, 2018, 07:00:03 AM
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
July 10, 2018, 06:56:50 AM
imza kampanyasında kalmıştım bir ay yaklaşık olarak, hakettiğim tokenleri dün gece yollamışlar.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
July 10, 2018, 06:35:41 AM
daha benim tokenlarda gelmedi. hepsi bitmedi sanırım kısım kısım dağıtıyorlar. malum arada gas da artıyor o zmn ara veriyorlardır
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
July 10, 2018, 06:20:10 AM
Token dağıtımı uzun bir aradan sonra gerçekleşmiş hele ki ama tam da bancor un hacklenme olayı ne yazık kötü bir çıkış yamasına sebep oldu, umarım biraz yükseliş gelir de emek verenlerin kazancı artar
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
July 10, 2018, 05:20:54 AM
Bana da gelmis imzadan 3-4 bin tane... cöpe atacak param olsa, tek kurus veripte diw miw almam bu saatten sonra. burada param olsa da alsam, alim firsati diyenleri pek anlayamiyorum:) o kadar proje var alinacak, daha güven veren... diw neymis... ha, olurda yükselirse para kazandirirsa ne ala, ama o ümitle yatirim yapmam...

cok fazla pohpohlamayin diwi bence, birakin kendi halinde ilerlesin, ne olacak görürüz...
full member
July 10, 2018, 12:13:24 AM
İdex'de satabiliyor yada alabiliyorsunuz.Fiyat dibin dibine inmiş.Satan çok alan yok gibi şu anda.Aslında alma imkanı olan için iyi.Ico fiyatının baya altında şu anda.Alma imkanı olacak ki toplayasın bu fiyatlardan.

Zaten bu piyasada dağıtırlarsa beklediğimiz bir şeydi bu ama 0.01-0.02'den aşağı inmez diye düşünüyordum şuan 0.004 dolar sanırım. Keşke boşta sermayem olsaydı da toplasaydım. Ben boğa sezonunda rahat 0.2-0.3 arası olcağına inanıyorum
member
Activity: 742
Merit: 19
July 09, 2018, 10:21:42 PM
İdex'de satabiliyor yada alabiliyorsunuz.Fiyat dibin dibine inmiş.Satan çok alan yok gibi şu anda.Aslında alma imkanı olan için iyi.Ico fiyatının baya altında şu anda.Alma imkanı olacak ki toplayasın bu fiyatlardan.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
July 09, 2018, 03:22:34 PM
Bana da gelmiş, galiba o zaman 1 ETH denk geliyordu. Şuan 0.2 ETH bile etmiyor. Boğada iyi bazı borsalara girer diye elimde tutmayı planlıyorum, zaten satsam 130 $ ediyor, değmez. Öyle ya da böyle dağıtmış olması iyi oldu.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
July 09, 2018, 02:38:14 PM
hadi diw göreyim seni. iyi bi borsa sonra da 0,5$ Grin

Merhaba hocam MEW adresinize mi geldi? Bende gelen giden bir şey gözükmüyor da bir sorayım dedim

MEW adresime geldi. gelmeyen arkadaşlara da geleceğini umuyorum. Kademe kademe gönderiyorlar galiba.

bana daha bisey gelmedi ama diw'i takip etmiyorum artik... bu kadar süründürdü, bekletti ve hala dogru dürüst bir borsaya giremedi...
birakin ico'yu, pre-sale'den alanlari bile zarara soktu... uzuncu yapti... düzelir düzelmez, ne zaman düzelir, bilemem...
ico'dan token almanin ne kadar sakincali oldugunu da gördüm yine:)
full member
Activity: 448
Merit: 107
July 09, 2018, 02:25:39 PM

Merhaba hocam MEW adresinize mi geldi? Bende gelen giden bir şey gözükmüyor da bir sorayım dedim

MEW adresime geldi. gelmeyen arkadaşlara da geleceğini umuyorum. Kademe kademe gönderiyorlar galiba.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 09, 2018, 02:10:07 PM

Ether adresinizi bu sitede sorgulayın, gelen bir şey varsa listede görürsünüz. tamamını dağıttılar sanırım, katıldıysanız muhtemelen gelmiştir.

https://ethplorer.io/

Hepsini dağıtmadılar sanırım . Benim adresim https://ethplorer.io/address/0xcbf80b373445c244365cb9d30f1482b71b57c185

biraz daha bekleyeyim bakalım olmadı bounty ile ilgilenen arkadaşa mesaj atarım tekrardan.

Evet görünüşe göre tamamı göndermemiş yada sizin durumunuzda bir oluştu.

Biraz daha bekleyebilirsiniz bu arada listelerden durumunuzu kontrol edeniz.
full member
July 09, 2018, 02:04:06 PM

Ether adresinizi bu sitede sorgulayın, gelen bir şey varsa listede görürsünüz. tamamını dağıttılar sanırım, katıldıysanız muhtemelen gelmiştir.

Yok benim adrese daha gelmemiş

biraz daha bekleyeyim bakalım olmadı bounty ile ilgilenen arkadaşa mesaj atarım tekrardan.

EDIT = Spreadsheets'e baktım sanırım önce imzadan erken çıkanları göndererek başlamışlar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 09, 2018, 02:03:23 PM
İmzadan bana da gelmiş tam göndermişler.Facebook+twitter+telegram daha gelmemiş.Onları da bilahere gönderirler heralde.Parça parça gönderecek demişti baz arkadaşlar ama tam göndermişler.Bu acıdan güzel olmuş.Elinden çıkarmak isteyen çıkarabilir.İlerleyen dönemlerde bence güzel artış gösterecektir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 09, 2018, 02:02:00 PM

Pages:
Jump to: