10 Mayıs 2018 - 17 Mayıs 2018: 1 Ethereum = 9.500 DIW Token
17 Mayıs 2018 - 24 Mayıs 2018: 1 Ethereum = 8.500 DIW Token
24 Mayıs 2018 - 31 Mayıs 2018: 1 Ethereum = 8.000 DIW Token
en iyi fiyattan alan adam 1 ethere 10500 tane almış, biraz evvel 0,75 ethere 30000 tane aldım.
Bir de ethereum bu kadar düşmüşken.
Icolara girmeme kararımın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.
Projeye inanıyorsanız buradan alınabilir yada ödüllerin dağıtılmasını bekleyebilir diye düşünüyorum.
Geçtiğimiz haftalara kadar iyi bir araştırma sonucu ICO yatırımlarını destekleyen birisiydim fakat son zamanlarda o kadar sağlam projeler gördüm ki ICO fiyatının altından işlem gören... Sırf bu sebeple bende soğudum ICO yatırımlarından, piyasayı takip ederek fiyat avcılığı yapmak çok daha mantıklı duruyor. Kaldı ki dediğiniz gibi bu fiyatlar ile en iyi fiyatla bile 3 ETH gerekiyor 30K DIW alabilmek için fakat siz düşük hacim nedeni ile 0.75 ETH ücret ile alabildiniz. Umarım hepimiz için güzel dönüşlerin olduğu bir proje olacaktır ve hiçbir yatırımcı ciddi zararlar ile karşı karşıya kalmayacaktır.
Son 1.5 yılda piyasaya yeni gelenler biraz daha sabırsız ve aynı zamanda amatorler bu yuzden en ufak dalgalanmada ico da elde ettiklerini de aldıkları coinleri de anında boşaltıyorlar.
Önceden ico dan alıp sabırla bekleyip satınca kar ediyordunuz şimdi bu amatörlerden alınca ediyorsunuz.