Pages:
Author

Topic: Docademic - MTC'in Önlenemez Yükselişi - page 3. (Read 859 times)

member
Activity: 336
Merit: 17
Yani çok değişik bir coin bana göre. McAffee de işin içinde gibi sanki. Temmuzda 1.7 dolar Felan olacak demişti. Onunda sanki biraz etkisi var gibi. Yani son zamanlarda bir düşüşte bir yükselişte. Trade yapanlar için iyi kazandırmıştır. Bende geçenlerde airdroptan biraz gelsin diye alım yapmıştım düşükken yükselince sattım gitti. Şuan tekrar aldım sabah biraz yükselirse satmayı düşünüyorum.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
I think that the people understands the utility that MTC has on the healthcare environment
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Nasil olduysa dun stocks.exchange borsasinda birileri 90centten alim emri koymuslar.  Gorur gormez oradan sattim.  Dakikalar icersinde o emirler eridi ve normale donmustu.  Cok ilginc anlardi.
full member
Activity: 742
Merit: 112
alış kademesi genelde güçlü ama emirleri çektiklerinde müthiş dump gelir. satış kısımlarına küçük küçük yazıyorlar bot ile. mcaffeenin altın çağı kanıtlandı bence. hele 70 centi görürse artık twitterdaki paylaşımları mercek altına alacak yatırımcı sayısı baya artacaktır.
newbie
Activity: 252
ben tahminim bence docodemic yükselişi engelenemez ama düzeltme yapapa gider diye düşünüyorum o yüzden benim elimde bir miktar var ama onları satmayı düşünmüyorum ben en az 1 dolar olmayana kadar satmicam
member
Activity: 294
Merit: 10
valla dodcademic haftaya iyi başladı ama gerisini getiremedi, bana kalırsa 2-3 ay içinde gene bir şeyler olacak
member
Activity: 714
Merit: 82
yine yükselmeye başladı 42 cent oldu. hitbtcden alım yüklenmesi var ama idexte 39 cent.

---

hitbtc hesap açtım. mtc tokenin karşısında yazan depozite girdim.buradaki hesaba, tokeni gönderdiğimde benden 200 mtc mi kesecek yoksa gas ücretimi kesecek. (100lü blok sebebi ile 50 token her türlü fire veriyorum burada, ama fiyat idexe göre daha iyi)

member
Activity: 429
Merit: 11
İlerisi için iyi fiyatlanacak projelerden biri. Airdrop için  200 adet iyi öncesinden etherdeltadan baktım satış fiyatlarına dipten alanlar için şuan ki fiyat çok iyi. Bu yükseliş ne zamana kadar bu şekilde devam edecek acaba.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
muahahhah airdroptan 200 tane gelmiş hitbtcye gönder dedim 80$ dolar ediyor betterbetting den sonra 2. 80$ veren airdrop oldu bana. hitbtc de her coini eklemiş maşallah bünyesine.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
hitbtc withdraw, deposit kısmına gidin ve örneğin withdraw bölümünde herhangi token, coin için 100 yazın. ne kadar komisyon alındığını göreceksiniz. tether için havadan 100 tether kesintisi var. botlar almış yürümüş her tarafta.

haa hiç mi iyi tarafı yok. kyc istemeden işlemleri yaparsın. token olarak çekebilir misin bilmem ama klasik coinleri çekmeden sorun olmuyor.

MTC için dump saatleri yaklaşıyor iyice bu kadar sert yükseliş artık Ayşe Teyze bile alacaktır. Yani dikkatli olun.
full member
Activity: 280
Merit: 100
Sistemkoin den islem yapiyorum suan 2.95tl yi gormus durumda. 0.30 dan 30 adet almistim sasirdim.
newbie
Activity: 167
çöp iyi tokatlayacaklar gibi.
member
Activity: 630
Merit: 37
arkadaşlar bana bir akıl verin bountyden epey token kazandım. (10250 adet)
sizce tokenleri satmalı mıyım?

satma niyetim yoktu aslında tüm bounty kazançlarımı 3-4 ay sonra bozup tek seferde çekme planım vardı. mtc'nin bu şekilde artması sebebi ile planımı değiştirmek zorunda hissediyorum kendimi. 4200 doları daha önce bir arada görmemiş biri olarak iyi bile dayandım.

tokeni nasıl satacağımı bilmiyorum. p.key ile idexe giriş yapmam gerekiyor sanırım. satış ilanı koyduğumda hemen satılır mı? yanlış bir yere p.key girmekten, borsada bir sıfır eksik koymak yada yanlış bir yere tıklamak gibi korkularım var.

satış işlemini hatasız ve az masraflı olarak nasıl yapabilirim?

---.

birde son olarak btcturke eth olarak atsam ve sonra tl'ye çevirip bu tl'yi banka hesabıma istesem. 20.000tl çektiğim için hesabımın bloklanması gibi bir ihtimal olabilir mi?

Hitbtc borsasında rahat bir şekilde satabilirsin hiç biyere pw key vermeden. Yalnız 100'lük bloklar halinde işlem yapılıyor, ona göre işlem yap sen de. Hitbtc de sattıktan sonra istediğin bir coine çevirip(eth, ltc, xrp vb) Türkiye'deki borsalara çekip oradan banka hesabına alabilirsin. Hesapta herhangi bir bloklama olmaz. Bol kazançlar

Hitbtc resmen soyuyor insanları , yok 100 lük bloklar halinde koyacaksın , fee ler zaten tavan bir de sık sık bazı koinlere withdraw ve deposite kapatıyorlar. Uzak durun derim.

aynen ben de hitbtc ile ilgili bazı kötü duyumlar aldım normalde mtc tokenlerim mew de duruyor hitbtc ye yollayıp orada bekleteyim dedim güzel bir pumpda satarım diye fakat çoğu kişi hitbtc yi tavsiye etmiyor
sr. member
Activity: 616
Merit: 261

satma niyetim yoktu aslında tüm bounty kazançlarımı 3-4 ay sonra bozup tek seferde çekme planım vardı. mtc'nin bu şekilde artması sebebi ile planımı değiştirmek zorunda hissediyorum kendimi. 4200 doları daha önce bir arada görmemiş biri olarak iyi bile dayandım.

tokeni nasıl satacağımı bilmiyorum. p.key ile idexe giriş yapmam gerekiyor sanırım. satış ilanı koyduğumda hemen satılır mı? yanlış bir yere p.key girmekten, borsada bir sıfır eksik koymak yada yanlış bir yere tıklamak gibi korkularım var.

---.

birde son olarak btcturke eth olarak atsam ve sonra tl'ye çevirip bu tl'yi banka hesabıma istesem. 20.000tl çektiğim için hesabımın bloklanması gibi bir ihtimal olabilir mi?

Hitbtc borsasında rahat bir şekilde satabilirsin hiç biyere pw key vermeden. Yalnız 100'lük bloklar halinde işlem yapılıyor, ona göre işlem yap sen de. Hitbtc de sattıktan sonra istediğin bir coine çevirip(eth, ltc, xrp vb) Türkiye'deki borsalara çekip oradan banka hesabına alabilirsin. Hesapta herhangi bir bloklama olmaz. Bol kazançlar

Hitbtc resmen soyuyor insanları , yok 100 lük bloklar halinde koyacaksın , fee ler zaten tavan bir de sık sık bazı koinlere withdraw ve deposite kapatıyorlar. Uzak durun derim.
member
Activity: 566
Merit: 29
Hitbtc kyc istiyor mu?

tokenleri, hitbtc'de açacağım mtc hesabına çekersem 200 civarı token kesiyor diyorlar.
Neden mtc olarak çekiyorsun ki normal coin olarak çek bi kısmını da al sata tut bence sonra üzülme, daha yeni başlıyo çünkü mtc
member
Activity: 566
Merit: 29
Ağır dump yemiyor gibi gözüküyor gayet güzel gidiyor, hatta sadece mtc bile değil hitbtc'de patron ile birlikte uçuşa geçmiş moddalar
member
Hitbtc kyc istiyor mu?

tokenleri, hitbtc'de açacağım mtc hesabına çekersem 200 civarı token kesiyor diyorlar.
member
Activity: 574
Merit: 55

---.

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Galiba projenin airdrop'una katıldım 200 tane gelmiş. Bir zamanlar forumda bunun ico'suna katılmak için çılgın işler dönüyordu. O zamanlar ico'sunu kaçımıştık. John Mcaffee'nin danışman olduğu bir proje. Geçenlerde twit atmıştı temmuz gibi 0.73 $ demiş ama BTC içinde 15000 $ demiş yine.
member

---.

Pages:
Jump to: