Pages:
Author

Topic: Docademic - MTC'in Önlenemez Yükselişi - page 7. (Read 859 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
Docademic i john mcafee tarafından tanıtılan ve gazlanan bir proje. yatırım yapar zengin olursunun belki onu bilemem ama parayla reklam yaptığını herkesin bildiği ve yakın tarihtede twit başı 100 küsür bin dolar aldığını itiraf eden bir adamın önerdiği yatırıma ben girmem kimseyede tavsiyede etmem.
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
mcafee'nin desteklediği gazladığı belkide pumpladığı coin diye düşünüyorum. ama yine de belirtmekte fayda var hodl.
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
yükselişi keyifle izliyoruz. elimde biraz var yükseldin biraz daha elimden cıkaracağım. iyi bir şeyler bırakır bu gidişle.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
ben docademic projesini çok begenmişentim ve bointy katılmıştım bana 1600 tane vermişlerdi allah bereket versin ama ne yazık ki ben ıcosunna çok katılmak istemiştim katılamadım ama ilerisi parlak olan bir coin
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
bildiğim kadarıyla 20 nin üzerinde ülkede çalışan bir sistemleri var zaten. Yükselmesini ümit ederim bir ara heyecanlandım dediğin fiyatlara gelmesi inanılmaz değil ama birden herhangi bir haber olmadan zor.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Yükseliş yalan değil ama sebebi sistemkoinin bok yemesi. Orada 60 cent, başka yerlerde 12 cent. Fakat yine de şu son 2 haftalık maratonunda inanılmaz bir hızla ilerliyor. Yatırımcılarına çok güzel bir para kazandırdı.
member
Activity: 714
Merit: 82
Arkadaşlar gün boyu sürekli yükselişteydi. ikide bir sayfayı yenileyip bakıyordum. az önce bi yeniledim aniden %100 daha yükseldi. Ben böyle bereketli bir token görmedim. Sanırım büyük bir borsanın haberi geldi. Aniden tokenin marketcapine 20 milyon dolar daha girdi.

Docademic (MTC) hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?

---

Edit: galiba yükseliş sistemkoin'deki bir hatadan dolayı kaynaklanmış.
Pages:
Jump to: