Pages:
Author

Topic: Docademic - MTC'in Önlenemez Yükselişi - page 6. (Read 859 times)

hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Fiyatı yeterince yükselmiş, yükselişin devam edeceğini düşünüp bekleyenler muhtemelen dumpla karşı karşıya kalabilir. Piyasanın hali ortadayken bunun olağan bir yükseliş olduğu kanısında değilim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Her şeyin fiyatı düşerken yükselen bir coin yakalamak çok zor. McAfee spekülasyonlarına forumdakilerin karnı doydu, kısa süre içerisinde fiyatı aşağı çakılacak. Kar elde edenler tadını çıkarsın, inatçı ve doyumsuz olmaya gerek yok.
member
Activity: 714
Merit: 82
0.17 cent oldu. yükseliş devam ediyor.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
1 haftalık paylaşımla bounty den kazandığım 1200 tokeni 950 satoşiden vermiştim, ihtiyacım vardı pişman değilim Smiley An itibariyle McCafe'nin de desteğiyle 2400 e dokundu. Dosta düşmana nispet yapar gibi yükseliyo mübarek Cheesy Yatırımcısına daha da kazandırır inş. hakediyor..
member
Activity: 630
Merit: 37
an itibariyle 0.155 usd yi gördü 2 bin satoshide satıp satmama konusunda çok kararsız kaldım acaba yükseliş devam eder mi btc bu haldeyken bu kadar artıyorsa btc kendini toplarladığında kim bilir neler yapar
member
Activity: 336
Merit: 17
Banada geldi telegram dan 200 tane ilk geldiğinde almış olsaydım biraz daha şuan x2-3 yapmıştı. Tabi arkadaşların dediği gibi bu yükselişin elbet birde düşüşü olacak. İnşaallah bu düşüş çıkış gibi çok hızlı olmaz. Yada elden mi çıkarsak yukselmisken.  Bekletmek mantıklı gibi yada satıp düşüşte geri toplamak lazım.
full member
Activity: 280
Merit: 102
valla deli gibi artıyor, bu artışın düşüşü de büyük olur diye düşünüyorum ben, zira bir bakıyorsunuz çıktığı gibi innen bir çok koin mevcut burada, bu açıdan bence dikkat etmek lazım bu koine
member
Activity: 714
Merit: 82
Projenin çalışan platformu var doktorlar fln kullanıyor.

fakat projenin amaçlarında ücretsiz sağlık hizmeti vermek diyor.

benim anlamadığım beleş işten,biz nasıl kazanç sağlayacağız Smiley
member
Activity: 574
Merit: 55
benimde yemeye çalıştılar.mesaj attım cevap yok.şu yok bu yok.btctalk da ana konu var oraya yazın.raporlarınızı da aynı şekilde yazın.Ben o şekil yaptım 1 saat sonra geldi göndermedikleri ödül.Btctalk'daki ana konu açıp bouty sadece kapalı.ana konuya yazın.

Teşekkürler hocam, yazdım bakalım. Umarım gönderirler.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
https://coinmarketcap.com/currencies/docademic/#markets

sistemkoin e ayrı 3 borsada işlem görüyor ve sistemkoin işin içinde ise fırıldak olma olasılığı yüksek derim. Grin
ayrıca bu sistemkoinde ben konu açtım firstkoin vardı işlem gören şimdi sanırım artık ssitemkoinde işlem görmüyor nasılsa çıktı yada çıkarıldıda firstcoinden peki o coini alan sistemkoin üstünden acaba elindemi kaldı yani. Grin
ben özellikle koinlerde öncelikle hangi borsada işlem  diye bakıyorum sonrada hacim olayına borsalar en önemlisi ve bu koin de bu hareketler varda işte bu fiyatlardan alan olursa neme lazım belkide adamın eline verecekler yani.Smiley Tongue
full member
Activity: 434
Merit: 100
Coin hakkında fazla bir fikrim yok fakat aynı senaryoları yıl içerisinde defalarca kez gördük bazen aç gözlü olmayıp doğru zamanda doğru hareketleri yapmak çok önemli eğer mantığına ve kalitesine güvenmiyorsanız fırsatı değerlendirin derim.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Adamlar benim bounty'yi yediler. Telegramdan yazıyorum, btctalk da konuya yazın diyorlar, konu kapalı. Burada konuyu açana ve ilgilenene mesaj atıyorum yanıt yok. Bugün tekrar telegramdan yazdım ve hop banladılar. Daha bounty dağıtımını bile beceremediler. Son hafta katılıp bikaç tweet atan adamlara bile 3 aydır yapan adamlarla aynı sayıda gönderdiler. Yatırım yaparken dikkat edin.
benimde yemeye çalıştılar.mesaj attım cevap yok.şu yok bu yok.btctalk da ana konu var oraya yazın.raporlarınızı da aynı şekilde yazın.Ben o şekil yaptım 1 saat sonra geldi göndermedikleri ödül.Btctalk'daki ana konu açıp bouty sadece kapalı.ana konuya yazın.
member
Activity: 574
Merit: 55
Adamlar benim bounty'yi yediler. Telegramdan yazıyorum, btctalk da konuya yazın diyorlar, konu kapalı. Burada konuyu açana ve ilgilenene mesaj atıyorum yanıt yok. Bugün tekrar telegramdan yazdım ve hop banladılar. Daha bounty dağıtımını bile beceremediler. Son hafta katılıp bikaç tweet atan adamlara bile 3 aydır yapan adamlarla aynı sayıda gönderdiler. Yatırım yaparken dikkat edin.
member
Activity: 630
Merit: 37
nereden geldi ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile ama 800 adet gelmiş ilk geldiğinde pek birşey etmiyordu fakat demin deltabalance dan incelediğimde oldukça şaşırdım artsın bakalım biz de keyifle izleyelim ( :
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
İlk pump yediğinde 0.07 cent iken güzel yükseldi dedikten sonra satmıştım, şuan ki piyasanın durumu belli olmadığı için sağlık olsun, 2100 adet bounty den gelenler vardı elimde. Nasipten öte yol yok aslında.
full member
Activity: 700
Merit: 134
McAfee dün gece twitterda bir görsede paylaşmış ve Temmuz ortasında 73 cent olacağını söylemiş. Bütün coinler çakılıyorken MTC'nin yükseliyor olma sebebi tam olarak bu Smiley fakat bu adamın güvenilmez olduğunu unutmayın, bir yerde bu coini dipe çarpacaklardır
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
ben twitter bounty ye girmiştim excel de 918 yazıyor ama 400 tane gönderdiler herkese mi öyle kesik attı lavuklar. Grin
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
200 adet gelmiş bana da. Sanırım airdrop falan girmişim, hiç hatırlamıyorum ne yaptığımı. İlk geldiğinde 13 dolar ediyordu, dursun bir kenarda adam etmez ama 100 dolar olursa satılır.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Mcaffe gazlaması ile icoda istediğini aldı. borsada da alıyor. tutup bu fiyattan alınması baya riskli. takip edin. geri gelecek emin olun. ucuzlardan fazlasıyla alırsınız. şahsen ben takip edilecek coin-token listesine ekliyorum. bu fiyattan asla almam Smiley
full member
Activity: 588
Merit: 104
elimde bounty den gelen bir miktar var onları satmadım tutuyorum. ama manipulasyona çok açık mcafeenin olması zaten manipulasyon olasılığını çok artırıyor. para verilip alınacak bir şey değil bence.
Pages:
Jump to: