Hiç bir numarası olmayan coinler yüksek fiyatlarla işlem görürken, gerçekten yaygınlığını ispat etmiş, hemen her exchange sitesinde işlem gören kaç altcoin biliyorsunuz.
60 - 100 arası fiyatlarda dalgalanması normal bana göre. Gözlemlediğim kadarıyla 50 sat'ın altı aşırı ucuz olduğu seviyeler. Her zaman portföyde bi miktar bulunması gerektiğini düşünüyorum.
2 ay önceki fiyatlara bakıyorum ve diğer doge hakkında geniş bilgi konusunun yazışmalarına bakıyorum, 31 sat. den alayım mı tedirginliği yaşıyormuş forumdakiler ve 42 den sattıklarında baya da mutlu olmuşlar. Yani son değerler bence yanıltıcı.
Son yükselişte çok acayip buy wall lar gördüm ve satış baskısı olmasına rağmen 2 haftadır 75 satoshi +-5 satoshi şeklinde dalgalanmakta.
doge yükselişi zor neden derseniz, herkezde var ve exchangeler arasında fon transferi için yoğunlukla kullanılıyor.
75 den c-cex de satın alıp poloniex de 74 e veriyorsun zararına ama btc cinsinden baktığında fee den daha az btc kaybetmiş oluyorsun.
poloniex de graikleri yan yana açıp karşılaştırın. etherum'a ilgi arttıkça millet poloniex e btc deposit etmek için doge yi kullanıyor.
etherum un çok alıcılı olduğu zamanlarda doge yatay seyrediyor etherum da düşüş başladığında doge kademe kademe yükseliyor.