Pages:
Author

Topic: Düşüş henüz bitmedi - page 13. (Read 1984 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
January 22, 2018, 02:33:53 PM
Düşünülenin aksine düşüsün kısa süreceğini düşünmüyorum hazirana kadar dönem dönem btc kendi direncini belirleyecektir bu süreçte sabırlı olmadan piyasadan çekilenler sonradan çok vah çekecektir.
member
Activity: 210
Merit: 11
January 22, 2018, 02:22:32 PM
Su an alcoinleri sattim zararim var ama cok yuksek degil telafi edilecek veya kabul edilecek miktarda btc de bekliyorum eger 10k altina salarsa aninda satacagim cunku ordan 8e ordan 5 e gidebilir
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 22, 2018, 02:16:03 PM
Belirli bir senaryo var sanırım bu senaryo veya devran böyle devam edecek ama nereye kadar illaki tekrardan bir giriş olacak. Ondan sonrasında ise biraz daha fazla yükseliş olması gerekiyor.
member
Activity: 378
Merit: 11
January 22, 2018, 02:15:18 PM
Acikcasi 1 yildir poyasadayim forumda uye olmadim daha onceden ama bu siralar benide bir korku sarmadi degil ya dahada duserse bu aefer bitcoin balonmus satislari gelecek ve dibe gidecektir acaba bunumu yapmaya calisiyorlar dersiniz
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
January 22, 2018, 02:12:34 PM
Piyasadan nakit çekimi var market hacmi düşüyor. Tamamen spekülatif haberlerle milleti yönlendiriyorlar. Bir kaç gün belki bir kaç hafta böyle gider diye tahmin ediyorum. Sonra alttan toplayanlar çıkar yükseltir tekrar aynı senaryo.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
January 22, 2018, 02:07:19 PM
the economist'te bir makale var, "herkes bitcoin'i başkalarına daha yüksek fiyatla satmak için alıyor bu aptallık" diyor. valla kusura bakmayın ama aynen öyle. 20 yıllık borsacıyım. borsada dandik tahtalarda pozisyon alan spekülatörler topladıkları malı kucağa bırakmak için sürekli olarak fiyatı yükseltir ve diğer yatırımcılarda sanki o kağıt sonsuza dek yükselecekmiş algısı yaratırlar. kağıda talep artınca satışa başlarlar. 1'den 100'e çıkan fiyat seri tabanlar sonunda 2-3'lere düşer. bitcoin ve diğer kripto paralar da aynı sonu yaşayacak. ha bu demek değil ki bu süreç şimdi başladı. hayır belki bitcoin 100.000 USD olacak. bu balonu kucağa bırakılacak kitlenin kendileri için yeterli hacme ulaşacağı vakte kadar şişirirler sonra da buuummmmm.
newbie
Activity: 83
January 22, 2018, 01:32:54 PM
Yahu düşüş sürse bile 2000 ler falan nedir? hadi oraları da gördü diyelim. bitcoin diyoruz ya. tekrar eski düzeyine illaki çıkacak. Şunu unutmayın. bitcoin mevcut düzene karşı bir duruştur. Yani Mevcut para düzenine. Bu düzene karşı insanlar oldukça bitcoin batmaz bence. Şu anki düşüş bir arakdaşımız söylemiz. Hindistan da bitcoin borsalarını kapatmış. Gerçi açıklama yapmışlar borçlarından dolayı kapatıldı diye.

Al arkadaşım Yaşar Erdinç Hocam tane tane , madde madde anlatmış durumu. Varsa karşı tezi olan dinlemek isterim ?

https://www.bilgeyatirimci.com/2017/12/14/adim-adim-bitcoin/
member
Activity: 140
Merit: 10
January 22, 2018, 01:28:02 PM
Yahu düşüş sürse bile 2000 ler falan nedir? hadi oraları da gördü diyelim. bitcoin diyoruz ya. tekrar eski düzeyine illaki çıkacak. Şunu unutmayın. bitcoin mevcut düzene karşı bir duruştur. Yani Mevcut para düzenine. Bu düzene karşı insanlar oldukça bitcoin batmaz bence. Şu anki düşüş bir arakdaşımız söylemiz. Hindistan da bitcoin borsalarını kapatmış. Gerçi açıklama yapmışlar borçlarından dolayı kapatıldı diye.
newbie
Activity: 83
January 22, 2018, 01:16:06 PM
Konuyu ben açmıştım, tüm yorumları okudum. Öncelikle yaşım 41 ve  16 yıldır finans sektörü tecrübem var. Burada yükseliş yönünde yorum yapmadığınız zaman baya bir topa tutuluyorsunuz bunu gördüm:) Fikrim aynı, ne düşüş bekleyip alttan toplamaya çalışıyorum ne de felaket tellallığı yapıyorum. Buradaki çoğu insan btc nin yavaşlığını, işlevsizliğini kabul ediyor. Geçen yıl bugün 915 usd olan bir para şimdi 10.700 usd olmuş , %1100 artış var. ok ama ne iş yapıyor bu btc, metal mi, para mı, üzerinden ne kadar ticaret dönüyor, günlük hayatta ne kadar kullanılıyor ? bu soruların cevabına göre bu 10 bin dolarlar çok aşırı değil mi? Neye göre 20 bin- 50 bin olacak bitcoin? İnsan hayatında neyi çözüyor neyime derman oluyor? Herkes artış istiyor, ok çok güzel projeler de var ama btc hapşırsa diğerleri zatürre oluyor yani işleyişi de sağlıklı değil. Katılmıyorum der geçersiniz , tartışırız, saçmalık ,boş konu, post kasma , junior member vs.. senin tek önceliğin benden önce üye olman hepsi o Smiley Umarım hepiniz çok kazanırsınız ...
full member
Activity: 448
Merit: 157
January 22, 2018, 06:06:12 AM
Ocak sonu şubat başına kadar düşüş ve yükselişlerin süreceğini düşünüyorum. Geçtiğimiz yılki tablolar bunu bana düşündüren. Son günlerdeki 2-3bin dolarlık yükselişler ve düşüşler bunu kanıtlamaktadır. Şubat ortalarında asıl hamleyi yapıp muhtemelen 15bin bandını aşabilir. Böyle bir durumda tekrar alta dönmesi değil yukarı yönlü seyretmesi muhtemeldir.
jr. member
Activity: 122
Merit: 5
January 22, 2018, 05:45:42 AM
Bitcoin trenini kaçırmış veya ATH'den girmiş bir adet ergen konu açmış  Grin
Ortaya çıkardığı teknoloji itibariyle alternatifi de olmadığı için bitcoin ve diğer altların çökme durumu diye bir ihtimal yok.
Ha zamanla ETH , Ripple Btc'yi geçer o ayrı mevzu.
full member
Activity: 224
Merit: 100
January 22, 2018, 05:26:05 AM
Çin yasaklar, Hindistan yasaklar, peşi sıra hangi ülkeleri göreceğiz bakalım. Bir takım gizli güçlerin alttan btc ve altcoin toplama istekleri ne zaman sonlanacak bilmiyorum ama sonlandığı zaman bu piyasa şaha kalkar.
sr. member
Activity: 401
Merit: 250
Presale is live!
January 22, 2018, 03:59:27 AM
Burada yazılanlara katılıyorum ama bu kadar karamsar da değilim. Evet bu piyasaların demirbaşı bitcoin ve bitcoin yükselmezse her şey takılır kalır. Bitcoin yükselecek mi? Evet. o yüzden dert etmeye gerek yok, sabır.
full member
Activity: 490
Merit: 100
January 22, 2018, 03:41:44 AM
bu seviyelerde biraz dolandıktan sonra merak etme yukarı doğru yükselişe geçer tüm piyasa ve 5x 10x leride görmeye hazır olursun ben forex oyuncakcı dükkanından izliyor olucam.
newbie
Activity: 154
January 22, 2018, 03:39:36 AM
alakasız bir konu olmuş.BTC 2K'ya düşerse kimse güvenip yatırım yapmaz bu piyasaya.19k'dan alacak adam ve 2k'ya düşecek.2k'ya düşerse herkes kapatsın gitsin üyeliğini.Böyle absürt bir düşünce olabilir mi.Piyasanın normalleşmesi için BTC'nin 15k civarına yerleşip stabil halde ilerlemesi lazım.Srf bencillikten dolayı dolarda bekliyor diye piyasanın canını okumayı marifet gibi dillendirmeler yok mu acayip saçma geliyor insana.BTC düşermi 10 dolara kadar bile düşer tüm devletler borsaları yasaklayıp btc ve altcoin ticaretini yasaklarsa piyasa biter.Bu olabilir mi olacağını pek sanmıyorum her ülkenin vatandaşları az çok bu piyasada.Sadece fiyatı kontrol etmeye çalışıyorlar.O da bir yere kadar.Bu hafta normale dönecek gibi piyasa.Hindistan falan pek etkilemedi.Artık bu haberlere de alıştı piyasa.

Çok doğru noktaları yazmışsınız. Tüm ülkeler el birliği ile bu işi yasakladık demezler ise, ki o da kolay değildir. bu piyasanın bitmesi zordur. Zaten ülkelere dikkat ederseniz, yasaklamak yerine kontrol altına alacak önlemler var. Kontrol ediliyor olması ve kanunlar ile takip edilmesi zarar vermez, kar sağlar. Geçen Türk borsalarında olan hırsızlık olayını forumda herkes okumuştur.
full member
Activity: 616
Merit: 108
January 22, 2018, 03:38:27 AM
Çok yersiz bir konu olmuş önce onu belirteyim. 8000-9000 bandının dip olarak görüldüğü bir dönemdeyiz.
2000-3000 beklentisi alım yapmak isteyenler için pembe bir hayal olur.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
January 22, 2018, 03:29:03 AM
alakasız bir konu olmuş.BTC 2K'ya düşerse kimse güvenip yatırım yapmaz bu piyasaya.19k'dan alacak adam ve 2k'ya düşecek.2k'ya düşerse herkes kapatsın gitsin üyeliğini.Böyle absürt bir düşünce olabilir mi.Piyasanın normalleşmesi için BTC'nin 15k civarına yerleşip stabil halde ilerlemesi lazım.Srf bencillikten dolayı dolarda bekliyor diye piyasanın canını okumayı marifet gibi dillendirmeler yok mu acayip saçma geliyor insana.BTC düşermi 10 dolara kadar bile düşer tüm devletler borsaları yasaklayıp btc ve altcoin ticaretini yasaklarsa piyasa biter.Bu olabilir mi olacağını pek sanmıyorum her ülkenin vatandaşları az çok bu piyasada.Sadece fiyatı kontrol etmeye çalışıyorlar.O da bir yere kadar.Bu hafta normale dönecek gibi piyasa.Hindistan falan pek etkilemedi.Artık bu haberlere de alıştı piyasa.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 22, 2018, 02:59:29 AM
Hep yükselmesini beklemek polyanacılık elbette düşecek ama tekrar çıkacak. Btc hangi yöne olursa olsun ani ve hızlı hareket etmezse bu altlar ve kendisi için daha iyi oluyor. Ancak balinalar alttan toplamak için elbette bunu istemez.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
January 22, 2018, 02:38:34 AM
Zararı göze alamayan kâr yapamaz . Ülkeler pislik yapmazlar ise yolumuz açık .
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
January 21, 2018, 07:09:26 PM
Forumda hala pembe bir hava var, yok şu coin ilerde artar yok bunun ekibi-projesi iyi falan.. Şunu anlayamadık sanırım btc yoksa bu piyasa olmaz..madem projen iyidi niye o zaman %20 düşüyor ?? Bence düşüş henüz bitmedi, arada yukarı hareketler kalanı panikletmemek için.. btc 2-3 bine gelmedikçe bu sene rahat yok.. X10-20 ci arkadaşlar, lütfen burası forex oyuncakçı dükkanı değil.. millet eurobonddan yılda %4-5 alsa şükrediyor. Fazla şımardı buralar , yaş aralığı da düşük sanırım ya da bütçeler ..

Elinde veri var mi? Yok! Bir bilgi kaynagin var mi? Yok! Bildigin bir sey var mi? O da yok!

E birader ne diye felaket tellalligi yapiyorsun? Yas araligi dusukmus! Milletin butcesine yasina ne diye laf ediyorsun? Birisi de senin junior uyeligine laf etse olur mu?

Bir verin varsa yazar, tartisir, konusursun. Baslik acmak icin baslik aciyorsunuz. Iyice copluk oldu/olacak buralari.
Pages:
Jump to: