Valla başka başlık varmıydı bilmiyorum ama espor diye aratınca bu çıktı önüme ben de buna yazıyorum.Eternal Fire'da calyx tekrardan ayrılık süreci yaşadı.Sürekli başa saran muhabbetin artık sıkıcı hale gelmeye başladığını söylemeliyim.Sürekli hatayı calyx'de arayıp calyx'i kadrodan çıkartıp yerine başka oyuncu almak geçici bir çözüm oldu ve tekrardan calyx'in takıma geri döndüğünü gördük.Bu sefer ne olur bilmiyorum bunu zaman gösterecek ama Jottaa hamlesi belki takıma iyi gelebilir.Calyx'in yaptıklarını yapamaz ama daha farklı pozisyonda iş yapacaktır.
Calyx bireysel, oyun tarzı olarak ayrı tutmak lazım.
Takım iletişimde uyumsuz ve iyi iletişim kuramadıklarını söylüyorlardı bu yüzden tekrardan Calyx kadro dışında kaldı.
Calyx geçirdiği sezonda kötü değildi başka bir takımda belki daha da iyi oynayabilir daha az baskı olacağı için Avrupa takımlarından birisinden yakında teklif alacaktır.
Jottaa'nın tecrübesi az Calyx'e göre. Oyun hassasiyeti olarakta biraz altında kalabilir.
Bu eksikliklere rağmen Jottaa'nın takıma daha uyumlu ve faydalı olacağını düşünüyorum zaman göreceğiz neler yapabileceğini Eternal Fire'a katkısı mı olacak zararı mı.