Pages:
Author

Topic: [ECC] ECCoin - Hızlı Dağıtım Kripto Para PoW & PoS Çıktı - page 12. (Read 30427 times)

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Mintpalda @5 de 14 BTC satış duvarı var. Hadi onu atlattı diyelim @6 da 20btc onu bekliyor. Biraz bekleseniz veya daha yüksekten satışa çıkarsanız olmuyor dimi Sad
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
admin kardeş multipool mine bitincemi açılacakyoksa daha öncemi sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah iyi olur....
Dün yeni bir şey denedik, canlı istatistikler, matematik hesabı kolay olmadı, kullandığımız alt yapı yeni bir teknoloji ama dün halledebildik, istatistikler olmadan pool çalışsa da bi anlamı yok size, yani bir takım eksiklikler var çalışıyoruz, inşallah önümüzdeki hafta sonu başlarız. Yaklaşık 14 kişilik bir test ekibi var bu kişilere email atılacak.
Bir faydamız olacaksa bizde yardımcı olalım
email atın ben oradan ulaşıcam pool beta test ekibine [email protected]
full member
Activity: 161
Merit: 100
admin kardeş multipool mine bitincemi açılacakyoksa daha öncemi sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah iyi olur....
Dün yeni bir şey denedik, canlı istatistikler, matematik hesabı kolay olmadı, kullandığımız alt yapı yeni bir teknoloji ama dün halledebildik, istatistikler olmadan pool çalışsa da bi anlamı yok size, yani bir takım eksiklikler var çalışıyoruz, inşallah önümüzdeki hafta sonu başlarız. Yaklaşık 14 kişilik bir test ekibi var bu kişilere email atılacak.
Bir faydamız olacaksa bizde yardımcı olalım
sr. member
15m,42 gün sonra %25 kazandırmaz.%25 oranı yıllık getirisi.42 günlük getirisi ellemezsen %1 küsür olması lazım.Bileşik faiz misali.
Ben de sanmıştım ki Sad Neyse zaten 42 günde %25 getiri olsaydı exchange bayağı değişken olurdu. Şimdi alan 42 gün sonra %25 kara geçerdi, belki de geçemezdi, fiyat düşerdi.
42 günde %25 getircek olsa eflasyondan geçilmez, oluşacak (X + (X*1.25)) * 365/42 formül bizi senelik trilyonlara götürürdü. Fazla artış hesapları zorlaştırırdı. Paraya güven kalmazdı. Yani anlayacağınız 42 günde bir  yaklaşık yüzde 2 gelecek. Bu ilk sene sonraki sene %15 e düşecek bir sonraki sene %10... Bunlar bedava sirke ve baldan tatlı, para herkez parasını tutar, satmazsa, doğal olarak yukarıya doğru bi çekim gücü oluşur. Burada hedeflenen o.
sr. member
full member
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
15m,42 gün sonra %25 kazandırmaz.%25 oranı yıllık getirisi.42 günlük getirisi ellemezsen %1 küsür olması lazım.Bileşik faiz misali.
Ben de sanmıştım ki Sad Neyse zaten 42 günde %25 getiri olsaydı exchange bayağı değişken olurdu. Şimdi alan 42 gün sonra %25 kara geçerdi, belki de geçemezdi, fiyat düşerdi.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
%1,8 civarı falan olması lazım hesaplamadım açıkçası.Yani 10m 42 gün sonra 10.18 m olacak,sonraki 42 günde 10.18 in %1,8 i 10.40 olacak bu şekilde 1 yıl sonunda 12,5m olacak yanılmıyorsam..
full member
42günde %1 ise yıllık nasıl %25 oluyo tam anlamadım.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
full member
Şimdi benim 15m var cüzdanda 42 gün sonra bu %25 ten 17.5 m oluyor yine yerinde kalırsa öbür 42 günde %25 15m üzerinemi yoksa 17.5 m üzerinemi olacak. Yani 1 sene hiç karışmazsam 15m ortalama ne kadar olur. Hesabı nasıl yapıyor biraz bilgi verirmisiniz?
sr. member
44 BTC lik işlem yapılmış çoğu coini geride bıraktı şimdiden ben çok güveniyorum bu coine. Birde bi sorum var cüzdana attığımızda işlemeye başlıyor demişsiniz saatleri cüzdanın açık yada kapalı olması bu işlemleri etkiliyormu çünkü cüzdanımı başka bilgisayarda açıyorum işi bittimi kapatıyorum. Daha öncede belirttiğim gibi cüzdan olayına baya bir yabancıyım kusura bakmayın....
Evet bu şekilde kullanabilirsiniz. Cüzdanın bir süre kapalı kalması etkilemez, veya ecc cüzdanı sürekli açık tutmanız gerekmez ama 42 gün de bir açıp bir süre coinlerin üretildiğini (mined) görüp, kapatmanız yeterlidir. Siz cüzdanı açınca sistem içerdkei blokların zamanlarını okuyup vakti gelenleri mine ediyor.

full member
44 BTC lik işlem yapılmış çoğu coini geride bıraktı şimdiden ben çok güveniyorum bu coine. Birde bi sorum var cüzdana attığımızda işlemeye başlıyor demişsiniz saatleri cüzdanın açık yada kapalı olması bu işlemleri etkiliyormu çünkü cüzdanımı başka bilgisayarda açıyorum işi bittimi kapatıyorum. Daha öncede belirttiğim gibi cüzdan olayına baya bir yabancıyım kusura bakmayın....
sr. member
pos başlamadığından soruyorum şu an cüzdanda tuttuğumda bir yararı oluyor mu?
evet olur, içerdeki blokların saati işler doldu mu mint eder (42 gün oynamazsa yerinden saat sıfırlanmaz) 13 gün sonra ilk pos reward görünmeye başlıyor.
newbie
Activity: 81
Merit: 0
Mintpalda şuan 6 satoshi yavaş yavaş bi düzene oturuyor gibi, hadi bakalım bi motor aldır bana ecc Cheesy . 1.500.000 tanede bende var. Az ama umutlarım büyük Smiley.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
pos başlamadığından soruyorum şu an cüzdanda tuttuğumda bir yararı oluyor mu?
sr. member
çogu cüzdanlarda bence. en azından benim ecc'lerin hepsi cüzdanda bekliyor. Smiley
Cüzdanda sadece beklemiyor çoğalıyolar ama 42 günde bir Cheesy Yani ayda ilk sene yaklaşık %2 gibi düşünebilirsiniz. Herkez tutar satmazsa veya ihtiyacı kadar satarsa nolur Cheesy arz talep dengesi yükseklik kazanır... Komunite ne kadar bilinçli olursa herkez daha kazançlı olacaktır.

hero member
Activity: 840
Merit: 532
çogu cüzdanlarda bence. en azından benim ecc'lerin hepsi cüzdanda bekliyor. Smiley
sr. member
Activity: 385
www.thegeomadao.com
beklentilerimiz yüksek ama alım satım hacmı düşük neden neden neden...
full member
15 m oldu 20 m yapabilsem bitene kadar yeterli olur bana Smiley
Pages:
Jump to: