Pages:
Author

Topic: [ECC] ECCoin - Hızlı Dağıtım Kripto Para PoW & PoS Çıktı - page 9. (Read 30427 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Yunanistan 3 gün 19 saat biz 2 gün 19 saat.Ülkelerin yarısı 2 gün yarısı 3 gün gösteriyor enteresan.
full member
Activity: 161
Merit: 100
Sitesinde geri sayım 3 gün 20 saat gözüküyor dili türkçe yaptığımızda 2 gün 20 saat gözüküyor .Hangisi doğru ?
bende yanıldım kardeş oynamamı yapıyolar diye ama ülke saatine göre değişiyo heralde....
legendary
Sitesinde geri sayım 3 gün 20 saat gözüküyor dili türkçe yaptığımızda 2 gün 20 saat gözüküyor .Hangisi doğru ?
member
Activity: 95
Merit: 10
okaypool stratum da uçtu sanırım Smiley
aynen ya uçmuş ağız tadıyla şu coini kazdırmadılar ya
biri kapatıp kaçıyor , birinin stratumu uçuyor
Tavsiyem en az 3 fail over ecc pool ile çalışın ideal olarak biri kapansa diğerinde kazarsınız.

bugün 3 satoshide bekleyen 110 btc gördük :-) https://www.mintpal.com/market/ECC/BTC

hadi hakkımızda hayırlısı

öyle bir alıs emri yok ??
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Tavsiyem en az 3 fail over ecc pool ile çalışın ideal olarak biri kapansa diğerinde kazarsınız.

bugün 3 satoshide bekleyen 110 btc gördük :-) https://www.mintpal.com/market/ECC/BTC

hadi hakkımızda hayırlısı

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
hero member
Activity: 840
Merit: 532
full member
ecc.okaypool.com/ bu havuzdamı patladı ya arkadaş neye elimizi atsak uçuyo withdraw yapmıyor. Sorun bendemi acaba anlamadım..

edit. tamamdır hallettim bir iki denemeden sonra halodu Smiley
full member
ECC sitesinden adresine hediye gelen oldumu? Bir de admin kardeş havuz ne aşamada bilgilendirirsen çok seviniriz...
ecchose bugün orjinal konuya geldi kendini ifşa etti, meğer hacklenmiş coinleri gitmiş.
havuz devam ediyor hayırlısınla başlıcaz yakında.

ilk testlere katılmak isteyenler email atsın 20 kadar test miner oldu size önceden haber verilecek.

[email protected]

ben gönderdim e-mail (cansunetcafe)
legendary
Hacklanme falan traş hocam 2 gün cashout butonu koymadılar sonra duyuru yaptılar unuttuk dediler sonrasıda malum kapadılar siteyi olan bizim coinlere oldu.Mail atıcam multipool için.
hero member
ecchouse eğer hacklenmiş olsaydı , home sayfasına tasarımı değiştirirken payout kısmını enable etmeyi unutmuşum gibi dalaverelerle milleti oyalamazdı. tam bir eşşoğlueşşek.
sr. member
Activity: 266
ECC sitesinden adresine hediye gelen oldumu? Bir de admin kardeş havuz ne aşamada bilgilendirirsen çok seviniriz...
ecchose bugün orjinal konuya geldi kendini ifşa etti, meğer hacklenmiş coinleri gitmiş.
havuz devam ediyor hayırlısınla başlıcaz yakında.

ilk testlere katılmak isteyenler email atsın 20 kadar test miner oldu size önceden haber verilecek.

[email protected]
full member
full member
hero member
ecc.okaypool.com
full member
Şu an en sağlam hangi havuzda kazıyorsunuz???
sr. member
Activity: 281
ECC'nin zamanı geldiği zaman (gelecek diye garanti vermiyorum) o 10-20 btc duvarları direk yiyecek adamlar olucak, tek alımda kaybolucak onlar belki. Zaten Cryptsy direk açar marketi o zaman. Mesela benzer olarak Zeit'ın 3-6 arası her değerde 20 btc duvarları vardı ve tek alımlarla kayboldu onlar. Şu an Zeit 1M doları buldu hacim olarak ve zeit dediğin coin ecc'nin  yarısı kadar reklamı olmayan ve hitap ettiği Zeitgeist topluluğu tarafından kabul görmemiş hatta hareketin felsefesine aykırı bulunmuş bir coin. ECC şu an 500-600 bin dolar hacimde pos başlayınca tahmin ediyorum çok sağlam yükseliş gelecek ama çok uzun vadeli bir artış olacağından şüpheliyim. Zeit'ı 2 ay bekleyip 4 btc kazanç yaptım, kazancın bir kısmını ECC'ye koyup beklerim tahminim. Klasik belirtmekte fayda var yatırım tavsiyesi değildir Smiley
hero member
şunu da belirtmekte fayda var. yüksek hacim sadece mintpal de var. mecburen burdan al sat yapılıyor ve orderlarında bir orderı var kuyruk çok uzuyor. mutlaka ve mutlaka büyük 1-2 exchange sitesine eklenmesi gerekiyor. yanılıyor muyum?
hero member
bu kadar hacim varken al sat ile arttırmaya bakın Smiley
legendary
Multipool ne zaman aktif olur hostmaster tahminen ?
Pages:
Jump to: