Pages:
Author

Topic: [ECC] ECCoin - Hızlı Dağıtım Kripto Para PoW & PoS Çıktı - page 13. (Read 30427 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
multipool , diğer altcoinleri kazıp ECC ile ödeme yapacak . bundan dolayı diff artmaz kaldı ki ECC ile mining yapılmayacak bir süre sonra. Başka altcoinler kazılıp piyasadan ECC alıp sana ECC ile ödeme yapılacak. Bu da muazzam bir alış talebi yaratacak piyasada. fiyatta buna bağlı olarak kat kat artacak. konsept bu. Kişisel görüşüm multipool devreye girdikten sonra ve mining bitince ilk etapta daha önce gördüğü 12 sat'ı test edecek , burdan biraz satış yiyip geri çekilse de ondan sonraki 1-2 günlük süreçte iyi bir zıplama yapacak. kaçları görür tam tahmin edebilmek zor , bu birazda multipool'un stabilitesine bağlı olacak. Eğer sistem düzgün çalışırsa ECC gerçekten şu an ki fiyatına bir 10 kat daha koyar gibi geliyor bana.
Güzel ifade etttin. aynen. Ben prensip icabı fiyat tahminlerine cevap vermiyorum. Orasını siz bilirsiniz. Şöyle olur böyle olur demek yanlış. Benim işim sistemi kurmak işletmek, güvenliği sağlamak, diğer coinlerin itibar olarak üstüne çekmek. Hem çevresel bir takım da mesajlar vereceğiz.
sr. member
Adam her mesaja cevap vermiş daha nabsın ? Amuda kalkarak mı cevap veriyordu daha önce  Smiley
Eyw. groll.   Grin
sr. member
Multipool ne zaman açılacak ? Grin
Az kaldı çalışıyoruz devam .
Multipool açılırsa difficulty ne kadar artar, fiyat ne kadar artar bir tahmininiz var mı, lütfen ciddi ciddi yazın.
Multipoolun dif ile alakası yoktur. Yani 86400. block mine edildikten sonra mining kalmıyor ECc tamamen PoS coin oluyor. PoS kendi içindedoğrulamaları sağlayan fakrlı bir sistemilk örneği Peercoin dir.

Multipool müthiş bir olay fiyatları hem kısa hem uzun vadede arttırıcaktır. Çünkü sürekli başka coinleri kazıp (karlılık oranına göre) bulduğumuz blokları satıp BTC alıyoruz sonra BTC satıp ECC alıyoruz plan bu. Sürekli ECC alındığı için bir çekim gücü oluşuyor.

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
LAN GÜROL YAKACAN BİZİ bindik bi alamate gidiyoz gıyamete Smiley

Hahaha sabreden derviş muradına erermiş.Bekle daha 1 ayı var bu coinin,fiyatın düşük olması alım-kazım için bir fırsat  Cheesy
sr. member
Activity: 385
www.thegeomadao.com
2 satoshi şu anda  Sad
LAN GÜROL YAKACAN BİZİ bindik bi alamate gidiyoz gıyamete Smiley
hero member
Activity: 840
Merit: 532
multipool , diğer altcoinleri kazıp ECC ile ödeme yapacak . bundan dolayı diff artmaz kaldı ki ECC ile mining yapılmayacak bir süre sonra. Başka altcoinler kazılıp piyasadan ECC alıp sana ECC ile ödeme yapılacak. Bu da muazzam bir alış talebi yaratacak piyasada. fiyatta buna bağlı olarak kat kat artacak. konsept bu. Kişisel görüşüm multipool devreye girdikten sonra ve mining bitince ilk etapta daha önce gördüğü 12 sat'ı test edecek , burdan biraz satış yiyip geri çekilse de ondan sonraki 1-2 günlük süreçte iyi bir zıplama yapacak. kaçları görür tam tahmin edebilmek zor , bu birazda multipool'un stabilitesine bağlı olacak. Eğer sistem düzgün çalışırsa ECC gerçekten şu an ki fiyatına bir 10 kat daha koyar gibi geliyor bana.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Adam her mesaja cevap vermiş daha nabsın ? Amuda kalkarak mı cevap veriyordu daha önce  Smiley
Sen de haklısın be Smiley Adam coin oluşturmuş sayısız işi var,  oturup bana cevap mi vercek
legendary
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Multipool açılırsa difficulty ne kadar artar, fiyat ne kadar artar bir tahmininiz var mı, lütfen ciddi ciddi yazın.
sr. member
full member
Activity: 161
Merit: 100
Gaza gelip satmayın sakın 5 oldu şu an Smiley
full member
Hareketlenmeleri görünce çok umutlanıyorum. İnşallah çok başarılı olacak tüm yatırımlarımı ECC ye yaptım bütün umutlarımı da. Allah pişman etmesin hadi bakalım yolumuz açık olsun Smiley
newbie
Activity: 81
Merit: 0
legendary
Geliyor şu anda kazılan coinler.
full member
Admin kardeş çalışma falanmı var neden gecikme yaşanıyor...
legendary
Aynen yansımıyor sabahtan beri gecikme var.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
arkadaşların heycanlı çalışması benide etkiledi
ecchouse da kazmaya başladım.
yanlız balance ye yansımıyor coinler. poolda bi sıkıntı va sanırım
sr. member
merakımdan soruyorum cahilliğime verin POS olayına yabancıyım  POw bitince kimse mining yapmazsa, sistem nasıl çalışacak acaba,  transferleri kim onaylıycak az da olsa mining yapan kişi olması gerekmiyormu
PoS sistemin işleyişi farklı, cüzdanları açtığınızda 42 günde bir süresi gelen her blok "mined" etiketiyle ek coin üretiyor, kendi içinde doğrulamaları sağlıyor. Yani mining kendi içinde devam ediyor ve açık cüzdanlarca sürdürülüyor. Ekstra dışarıdan bir işlem gücüne ihtiyaç duyulmuyor.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
merakımdan soruyorum cahilliğime verin POS olayına yabancıyım  POw bitince kimse mining yapmazsa, sistem nasıl çalışacak acaba,  transferleri kim onaylıycak az da olsa mining yapan kişi olması gerekmiyormu
sr. member
Yeni ECC güncellemesi yaptık,
Eskiden 1 ECC verse de devam edicekti PoW (mining) şimdi full PoS dönüşeceğiz. 35k blok kaldı mine edilecek bunlar tamamlanınca artık daha fazla mine edilemeyecek ECC

buradan indirebilirsiniz
http://eccoin.cc/ECCoin13.zip

neden diye merak eden olabilir çok fazla spekülasyon ve söylenti dolaştı, BC developerı ortaya bi taş attı. Bizim coin iyi diğerleri kötü gibisinden demeye çalıştı (kendi başarısızlıklarını örtmek için). Orada kaç tipte kodlarda açık aramaya çalıştı, saçma sapan iddiaların ardı arkası kesilmedi. Bence gerekli olmasa da art niyetli hack militanlarına daha fazla hedef haline gelmemek için ECC yazılımı güncelledik. Artık PoW kesin olarak 86400. blokta bitecek. Devam etmeyecek. Tamamen PoS coine dönüşeceğiz. Şuan itibarıyla 35k kadar mine edilebilir blok kaldı. Son günleri verimli geçirmenizi dilerim.

Pages:
Jump to: