Usta gözümde gittikçe yüceliyorsun. Nasıl bir öngörü, nasıl bir tecrübe. 7/24 takip ediyorsun sanırım. Nasıl başarıyorsun, valla pes. Aman nazar değmesin. Aynı zamanda çok da mütevazisiniz. Yanınızda staj yapmak lazım..
Estağfurullah. Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Evet son yıllarda ana işim altcoin trade oldu diyebilirim. Aslımda iş sayılmaz bu. Düzgün bir iş arıyorum...
8-9 ekranlı güzel bir sistemim var. Özelden gösterebilirim
Her ekranda en az 2 tablo takip ediyorum. Birinde sosyal ağlar birinde ise netflix için
Bu sistemi de önceki sesli düşünceler kripto günlüğünde toplamıştım. Önce 1 ekranım vardı sonra 2 3 8 şeklinde gitti.
arkadasımız gercekten basarılı tradelerde ve tahmınlerde bulunuyor gercekten bır tebrıgı herkes tarafından hakedıyor.
Teşekkürler hocam. Takdiriniz şevk katıyor insana.
Konu içerisinde spama düşmemek adına konuya yorum geldikçe güncelleme yapabiliyorum.
Bu sebeble sizlerinde günlük görüş ve yaptıklarınızı yazmanızı istirham ederimBtc de aşağı baskı şuan için kalktı ve yukarı yönlü posizyonlar güç kazanıyor. Bu aşamada alt party de başlayabilir btc kendine yukarda bir bantta arayabilir. Ben şansımı bnb de deneyeceğim. Bu gece önemli... Gece 3 4 gibi yükselme ve düşme olabilir. Uyanık olup 41-42k sattan satmaya çalışabilirim.