Pages:
Author

Topic: Efsane Kripto Günlüğü - page 8. (Read 5495 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
July 19, 2019, 05:39:17 AM
Güncel durumda 26,5x'teyim. Bu ara lanetli gibi piyasa, kâr yok zarar yok arafta kalmışım. O yüzden bir süredir beklemedeyim.

İlk 20 coin arasından geleceği olan coinlerden tavsiyeleriniz var mı?

var.

Bitcoin her zaman sepette olmak zorunda.
Ethereum madenciliği bitene kadar yön yukarı.
Stellar hala potansiyeli anlaşılamadı. İlerde değeri anlaşılacak.
TRON beni en çok şaşırtan zincirlerden biri. DAPP sayısı Ethereum u geçti. potansiyel görüyorum.
Monero sözün bittiği yer. Bir şey söylemeye gerek duymuyorum.
IOTA cücülün shillediği bir zamanlar 5 doları görmüş nane. nesnemin İnternet'i pöh!!! ama sempatik işte.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
July 19, 2019, 04:56:25 AM
Güncel durumda 26,5x'teyim. Bu ara lanetli gibi piyasa, kâr yok zarar yok arafta kalmışım. O yüzden bir süredir beklemedeyim.

İlk 20 coin arasından geleceği olan coinlerden tavsiyeleriniz var mı?
Ek: Bu soruyu bir başlık açarak genişlettim. İştirakınızı beklerim:
https://bitcointalksearch.org/topic/3-guvendiin-coini-sec-anlat-5166790
legendary
Be A Hope
July 10, 2019, 06:01:01 AM

Tam gaz trade devam Smiley

Hold yapmak kanımızda yok. Yerimizde duramıyoruz. Ben satmasam, o almasa nasıl çıkar bu volume'lar aya?
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
July 09, 2019, 10:47:12 AM
hold yapmak sağlamcılıktır fazlasıyla ve trade yapabilmek için piyasaya çok iyi hakim olmak gerekiyor. iki sistem de kazandırır ama trade daha çok uğraştırıp stres yaptırır.
legendary
Be A Hope
July 08, 2019, 09:43:05 AM
Böyle potansiyel gördüğünüz uzun süre hodl edilebilecek ve daha çok değerlenebilecek coin öneriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

Hold yapmayı ben uzun süre önce bıraktım hocam. Buna pek inancım da yok. Bırakın seneler sonrasını, bir gün sonra hangi coinin, ekibin, projenin ne duruma düşeceğini biz kestiremeyiz. O yüzden sürekli analizlerimizi güncelleyerek alıp satıyorum. Trend yarın öbür gün başka coine geçtiğinde, ben bu trenden atlayıp diğer trene binmiş olmalıyım.

Mantalitem bu. Umarım bir coine aşık olacak duruma gelmem.
Hold yapanlara Allah sabır versin.

Bu arada bu saatlerde amerikan borsaları açıldı. BTC'de ufak bir hareketlenme başladı. Bakalım ne olacak.
Bnb ani çıkışlarında satıyor biraz daha düşükten alıyorum bu sıralar. Ama ateşle oynuyoruz.
Yeni ieo'nun eli kulağındadır. 2 haftaya kadar açıklanacağı kanaatindeyim.
Şimdilik başka maceralara atılmayı düşünmüyorum.

Bu arada ERD aşırı bir fiyat düşüşü olursa kademeli alacağım BNB cinsinden
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
July 06, 2019, 09:23:26 PM
yani yazdığınız şeylere bakınca insanın piyasaya bakış açısına kocaman umut doğuyor umarım öngörüleriniz hala sağlamdır hocam Smiley
member
Activity: 244
Merit: 20
July 06, 2019, 10:27:21 AM
Hocam gayet güzel gidiyorsunuz, umarım bu hedefiniz de olur ve bunlardan sonrakiler de olur. İlk bitcoin'i duyduktan sonra araştırırken sanırım sizin sayenizde(R10'daki kalemder de sizsiniz diye düşünüyorum, orada da yaptığınız yatırımları tüm ayrıntıları ile yazıyordunuz ya da aynı nickli birisi var aynı sizin gibi ki bu kadar tesadüf olmaz diye düşünüyorum)  tanışmıştım ben kripto ile. Kazanmanızı canı gönülden isterim.

Evet hocam, Bitcoin 450-550 TL iken millete "btc yüz bin lira olacak alın" diyen Kalemder benim  Cheesy
Malesef o dönemlerde daha çok madenciliğe yatırım yapmıştım. Keşke kendi tavsiyeme uyup sadece bitcoin alsaymışım.
Şimdilerde "gelecekte bitcoinden daha değerli coinler olacak" deyince de inanmıyorlar bana : )
Torunlarımıza anlatacaz bu hikayeleri sadece.

Bu arada r10'dan bir arkadaş görmek çok hoş. Çok memnun oldum hocam. İyi dilekleriniz için de teşekkürler.

BTC kendine yeni bir yuva yapmış.
Bir süre bu aralıkta dolaşacak gibi duruyor.
11k-13k arası max dalga boyları yapabilir.
Bu arada altlar güzel fırsatlar, trade imkanları verir.
BNB yeni ieo belki haftaya duyurulabilir diye hissediyorum.

Hocam yorumlarınızı ve analizlerinizi çok değerli buluyorum ve sizi takdir ediyorum. Yukarıda yazmış olduğunuz yorumda birşey dikkatimi çekti. Gelecekte bitcoinden daha değerli coinler olacak yorumunuzu destekleyen şu an coin veya coinler var mıdır? Böyle potansiyel gördüğünüz uzun süre hodl edilebilecek ve daha çok değerlenebilecek coin öneriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
legendary
Be A Hope
July 06, 2019, 04:03:35 AM
Hocam x'lerin bir önemi yok. Önemli olan yazdığım günlük yorum ve analizler aslında. X'leri yazmamın sebebi ise kendi durumumu görmek ve motive olabilmek. Portföyümün miktarı da bana özel bir konu paylaşmak istesem en başında yazardım üstat. Ki büyük bir mebla olmadığı için kolay yol kat edebildim. Çünkü küçük mebla da anlık al satlarda bile kolayca elden çıkarıp alabiliyorsunuz ve kâr edebiliyorsunuz anlık değişimlerden. Biraz daha büyünce yol almak daha zor oluyor. Bunları ifade etmiştim daha önce.

Portföy büyüdüğünde derinlik ve hacimlere bağlı olarak bütün kurallarınızı gözden geçirip değiştirmeniz gerekiyor malesef.

Tekrarlıyorum: Konunun asıl amacı arkama dönüp baktığımda yazdığım analiz, yorumların doğruluğu-yanlışlığını ölçebilmek. Motive olmak. Ve en son da belki insanlara faydalı olabilmek... Trade yaparken insanın kendi kendisini motive etmesinden başka bir çaresi yok.

Saygılar...
full member
Activity: 672
Merit: 100
July 06, 2019, 03:56:26 AM
Xler havada uçuşuyor daha çok kazanırsınız inşallah. Konu açılıdığında elinizdeki miktar kaç haneliydi merak ettiğim konu bu . Ben hep terstte kaldım şuan sıfırı tükettim diyebilirim. Kazananları gördükçe insan hevesleniyor.
legendary
Be A Hope
July 06, 2019, 03:50:57 AM
Hocam gayet güzel gidiyorsunuz, umarım bu hedefiniz de olur ve bunlardan sonrakiler de olur. İlk bitcoin'i duyduktan sonra araştırırken sanırım sizin sayenizde(R10'daki kalemder de sizsiniz diye düşünüyorum, orada da yaptığınız yatırımları tüm ayrıntıları ile yazıyordunuz ya da aynı nickli birisi var aynı sizin gibi ki bu kadar tesadüf olmaz diye düşünüyorum)  tanışmıştım ben kripto ile. Kazanmanızı canı gönülden isterim.

Evet hocam, Bitcoin 450-550 TL iken millete "btc yüz bin lira olacak alın" diyen Kalemder benim  Cheesy
Malesef o dönemlerde daha çok madenciliğe yatırım yapmıştım. Keşke kendi tavsiyeme uyup sadece bitcoin alsaymışım.
Şimdilerde "gelecekte bitcoinden daha değerli coinler olacak" deyince de inanmıyorlar bana : )
Torunlarımıza anlatacaz bu hikayeleri sadece.

Bu arada r10'dan bir arkadaş görmek çok hoş. Çok memnun oldum hocam. İyi dilekleriniz için de teşekkürler.

BTC kendine yeni bir yuva yapmış.
Bir süre bu aralıkta dolaşacak gibi duruyor.
11k-13k arası max dalga boyları yapabilir.
Bu arada altlar güzel fırsatlar, trade imkanları verir.
BNB yeni ieo belki haftaya duyurulabilir diye hissediyorum.
member
Activity: 574
Merit: 55
July 05, 2019, 05:28:21 PM
legendary
Be A Hope
July 05, 2019, 02:13:13 PM
24x kalan hedef
Haftada sadece %20 yaparsam
1.2*1.2*1.2*1.2*1.2*1.2*1.2*1.2*1.2*1.2: Yaklaşık 6x

24/6: 4x

Yani tek yapmam gereken haftalık %20 kar ortalaması yapmak.
10 hafta sonra 4x hedef kalır. Onu da çıtır çıtır yerim Cheesy

Kafamda zor olmadığına inandıktan sonra tek yapmak gereken yapmak.
Portföy büyüdükçe zorlaşıyor işler malesef.
newbie
Activity: 118
Merit: 0
July 04, 2019, 05:59:11 PM
bitcoin yüzünden altcoinlerin şova başlamasına daha bayaa zaman var demek doğru olur bu noktada.

zaman daralıyor. altlar güç toplamaya başlıyor
legendary
Be A Hope
July 04, 2019, 03:06:07 PM
İlginize çok teşekkürler.
Erd yi bnb cinsinden takip ediyorum.
184 ten yakaladım ve bindim sırtına.
Amma nefsime aldandım ucuza sattım.
Şimdi daha yukarı tırmandı.

Bu bi yerlerden dönüp 2x yapıcak ama...
: Bu fırsatı yakalamamız lazım
: Total de 2x e çok ihtiyacım var. Moral olur Smiley
: Cz ye güveniyorum bu projede
: Birde şu var. Burdan alanları pişman ettirirse, bir dahakilerde millet toplamaz
: Cz akıllı adamdır piyasayı bilir
: Şuan bile alanların pişman olmaması gerekiyor yani
: Ama biz kazanın dibini sıyırmalıyız
: Çok sabırsız oldum bu aralar
: 10 gün hold bana yaramadı baba.
: Bir dahakinde ben katılmayabilirim. Ortalama tutarsa tutar alırım bilet
: Asıl al sat yapıcam
: Ne zaman düşeceği belli
: Wavesin 2 3  sene önceki hali gibi bnb şuan
: Popülerlikten 1 adım öncesinde. Ozamanda wavesi dipten yakalamıştık.

Bu arada hard fork var bnb de 15inde. Burdan duyurayım. Teknik güncellemeler yapılacak. Öncesinde bnb yi borsada tutsanız iyi olur.
: https://community.binance.org/topic/487/binance-chain-mainnet-upgrade-announcement

Konuya katılım oldulça devam edeceğim güncellemelere
full member
Activity: 938
Merit: 115
July 04, 2019, 02:53:07 PM
Üstad emin adımlarla ilerliyorsun. Gerçekten takdiri ve tebriği gönülden hakediyorsun. Benim sorum bu yeni erd tokeni hakkında olacaktı. Senin tam olarak alım için uygun gördüğün fiyat nedir. Belki bir miktar alabilirim.
legendary
Be A Hope
July 04, 2019, 11:25:21 AM
ERD için Hesapladım böldüm çarptım ortaladım.
Çok ucuza satılıyor. Benzer coinleri ve önceki ico'ları kıyasladım.
Minimum 10x, 26x'e kadar çıkabilir bu token.
Duruma göre 132x-160x'e kadar çıkabilir projeyi sağlam sürdürürlerse.

Hesapladım böldüm çarptım ortaladım.
Çok ucuza satılıyor. Benzer coinleri ve önceki ico'ları kıyasladım.
Minimum 10x, 26x'e kadar çıkabilir bu token.
Duruma göre 132x-160x'e kadar çıkabilir projeyi sağlam sürdürürlerse.

26x ihtimali daha gerçekçi görünür hale geliyor.
One 10milyar suply 0,029 gördü şuan 0,02 >>>> Buna göre 2ye bölersek 0,0145-0,01 dolar. max 22x - min15x
Matic aynı şekilde bakarsak 0,041 dolar gördü şuan 0,025 dolar >>> 2 ye bölelim 0,02-0,0125 dolar. max 30x - min 19x

Hesaplarım da isabetli olmuş.

Ortalama 26x'te bozan arkadaşlar oldu ve min 15x hesabı yapmıştım. Çoğu kişi 15x'te bozdu.

Bundan sonrası yeni analizlere muhtaç.

Takip ediyorum fiyatı. En fazla yarı fiyata kadar düşebilir ikinci mumdan itibaren. Bir yerlerden dönüp katlayacağını düşünüyorum. Full bakiyemle bu şansı kaçırmak istemiyorum doğrusu. Bunu başarabilirsem 24x'den 12x'e düşer hedefim ve çok mutlu olurum be! Cheesy
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
July 04, 2019, 09:51:02 AM
kalan hedef epey düşük seviyelere kadar gelmiş umarım ana para da dişe dokunur seviyededir de kazanç güzel olur hocam.
legendary
Be A Hope
July 04, 2019, 07:20:37 AM
Merhaba sevgili arkadaşlar ve günlük,

ERD satışı çok olumlu geçti. Beklediğimize değdi sanırım.

Güncel olarak hedefim 23,8x kalmış görünüyor.

BNB yükseldikçe kısım kısım satış yapıyorum.
Bakalım artırım yapabilecek miyim yine.

legendary
Be A Hope
July 02, 2019, 06:47:09 AM
Bu ieo'dan da makul bir başarı ile ayrıldık diyebiliriz. Ama herkes gibi bende BNB hold etmekle zarar ettim bu 10 günde. Artık sazı elimize alıp aktif trade yapmanın zamanı. Holder olmak paslandırıyor beni 10 gün bile olsa...

30,56 gören bir bnb var önümüzde... Hımm... Haliyle mutsuz bir 100 bin insan topluluğu var önümüzde.

Bilet çıkmayan da mutsuz, çıkanda mutsuz. CZ'nin bu kadar büyük mutsuz bir topluluk oluşturması hiç doğal değil.
Bunun elbette sonuçları olacak. Bugün vadeli işlem duyurusu ile bunu örtmeye çalıştılar ama ı ı yemedi.
legendary
Be A Hope
July 01, 2019, 12:05:05 PM
Bu arada konudaki hedefe ne kadar kaldı hocam?

Bu ieo için bende imkanlarımı zorladım. En azından bnb 50 dolara çıkar ordan kar ederim diye düşünmüştüm.
İşin doğrusu banka hesabımda iaşe olarak sakladığım nakiti de yatırmıştım.
Gel gelelim pek değmedi, değmeyecek gibi.

Bilet sayısını söylemeyim ama %10 çıkma oranı varken kendimi bile satıp bnb alsam bu çok düşük bir şans olurdu.
Artık ieo kovalamayacam. Onun sağladığı volatiliteyi, korkuları, heyecanları, sevinçleri trade yaparken kullanacağım 

25x'e kadar çekmeyi başarmıştım ancak kardan giden zararla 29x'e geri döndüm malesef.
Pages:
Jump to: