Pages:
Author

Topic: Efsane Kripto Günlüğü - page 11. (Read 5495 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 17, 2019, 02:09:20 AM
Günaydın!

Bugün Raven için bileniyorum. Alma şansımız hemen hemen sıfır olsa da elinde bnb tutan biri için denemeye değer.
Ayrıca yarın CZ açıklamalarda bulunacak ve kesinlikle önemli şeyler söyleyecek. Onun için sabretmeye devam ediyorum.
Dolar bazında en yüksek kâr seviyesini koruyorum. BTC bazında malesef önemli miktar düşüş oldu portföyde.
Neyse bakalım devran değişir.
legendary
Be A Hope
June 15, 2019, 07:49:07 AM
Dün son bir haftanın trade rekoru kırmışım. Kar olarak pek kar edemesem de, trade hacmi uçmuş.
Artık usdt paritesini çok kullanmayı düşünmüyorum. Şuanda zaten yükselen bir piyasada olduğumuz için btc-bnb paritesi daha uygun gibi. İkisinden birinde de kalsam dolar olarak kar yazmaya devam eder. Tabi btc tersine döndüğünde usd paritesini kullanmak makul olucak.

Gün içinde sürekli posizyon değiştiriyorum. Sabah dolardaydım, btc'ye geçtim, az önce de bnbye geçtim. Ekranların durumuna ve gelen haberlere göre...
full member
Activity: 938
Merit: 115
June 15, 2019, 04:42:57 AM
Günaydın!

CZ'nin rahatlatıcı twitleri, daha doğrusu twitlere yanıtlarından sonra piyasa biraz daha rahatlamışa benziyor.
29,8 dolara kadar düşen BNB burdan aldığı güçle 33,2 dolara çıkmış durumda şuanda.
Çıkış sırasında dar aralıklarda al sat yaparak dünkü zararın çoğunu dolar cinsinden kapattım.
Ancak btc ve bnb bazında eski tutarları yerine koyamıyorum.
Malesef bazen sürekli trade yapmak doğru değil.
Bazen posizyonu açtıktan sonra dışarı çıkıp nefes almak gerekebiliyor.

BTC yukarıya destekli bir şekilde ilerlerken, bakalım bnb'deki hareketler nasıl olacak.
2 gün daha ufak bir belirsizlik havası esebilir.

CZ'nin yapacağı AMA'da yeni binance ieo'su, amerikalılara dair açıklama gelecektir.

Selam Üstad,

Size kesinlikle katılıyorum. Sürekli ekran başında kalmak, takip açısından iyi görünse de, bazen ya ekranları kapatmak ya da dediğiniz gibi dışarı çıkıp nefes almak gerekiyor. Çünkü insan bazen "aman yükseliyor deyip" hemen almak , ya da " eyvah düşüyor " deyip bir an evvel satmak isterken zarar edebiliyor. Bu psikoloji epey farklı, stres ve heyecanı yönetmek kolay değil.
legendary
Be A Hope
June 15, 2019, 03:03:23 AM
Piyasa ne zaman böyle hareketlense insanın içinde bir heyecan depreşiyor ve "acaba bu boğa devam eder mi" "hemen atlayayım trene yoksa kaçıcak" gibi düşünceler oluşuyor. Bu duyguları bastırıp daha mantıklı hareket etmeye çalışacam ve elimdeki usdt'ye sarılıp onu sevicem Cheesy

Bu defa riske girmek istemiyorum. Elbet bir kriz olucak ve o lezzetli alım fırsatları tekrar oluşacak.
O zamana kadar ufak aralıklarda trentlere binip al sat yapmak yeterli.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
June 15, 2019, 02:54:11 AM
Ne yapıp edip binance ABD de ciddi faaliyetler içinde. Pek msntigima yatmasada merkeziyetsiz borsalar bu idi cozecek .
Mantığıma yatmayan husus şu: bu borsalar neye göre merkeziyetsiz? Mutlaka arkasında birileri vardır. Güncelleme yapan bakım yapan. O zaman nasıl merkeziyetsiz oluyor?
legendary
Be A Hope
June 15, 2019, 02:50:03 AM
Günaydın!

CZ'nin rahatlatıcı twitleri, daha doğrusu twitlere yanıtlarından sonra piyasa biraz daha rahatlamışa benziyor.
29,8 dolara kadar düşen BNB burdan aldığı güçle 33,2 dolara çıkmış durumda şuanda.
Çıkış sırasında dar aralıklarda al sat yaparak dünkü zararın çoğunu dolar cinsinden kapattım.
Ancak btc ve bnb bazında eski tutarları yerine koyamıyorum.
Malesef bazen sürekli trade yapmak doğru değil.
Bazen posizyonu açtıktan sonra dışarı çıkıp nefes almak gerekebiliyor.

BTC yukarıya destekli bir şekilde ilerlerken, bakalım bnb'deki hareketler nasıl olacak.
2 gün daha ufak bir belirsizlik havası esebilir.

CZ'nin yapacağı AMA'da yeni binance ieo'su, amerikalılara dair açıklama gelecektir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
June 14, 2019, 08:33:02 AM
Düşününce... BNB'nin planı sanırım şu: Her ülkeye yerel bir borsa yapacaklar. Fiatı burdan kabul edicekler. Ana sitede artık DEX olucak ilerde. Bu sayede yasal sorunları aşmış olucaklar. Sorarlarsa da DEX merkezsiz bizle alakası yok diyecekler.
Şuanki durumda özellikle amerikan-iran-çin yaptırımlarından korkuyorlar bu bariz belli oluyor.

CZ'nin davranışlarından ve bnb'nin gelişmelerinden bunu okuyorum.
Gelecek DEX'te! (Olmaz sanırıyordum ama artık %80 eminim)

Uzun vadeli bu gözlemimi gelecekte gerçekleştiğinde alıntılayıp mutlu olayım Cheesy
Hocam amerika ilginç bir ülke! kendi borsasında (bittrex) kendi ülkesinden çıkma projelere bile (gochain gibi) yine kendi vatandaşlarına yasak getirebiliyor. dediğiniz gibi dex'ler güçlenirse o konuda birşey yapamayabilirler....
legendary
Be A Hope
June 14, 2019, 08:26:45 AM
Düşününce... BNB'nin planı sanırım şu: Her ülkeye yerel bir borsa yapacaklar. Fiatı burdan kabul edicekler. Ana sitede artık DEX olucak ilerde. Bu sayede yasal sorunları aşmış olucaklar. Sorarlarsa da DEX merkezsiz bizle alakası yok diyecekler.
Şuanki durumda özellikle amerikan-iran-çin yaptırımlarından korkuyorlar bu bariz belli oluyor.

CZ'nin davranışlarından ve bnb'nin gelişmelerinden bunu okuyorum.
Gelecek DEX'te! (Olmaz sanırıyordum ama artık %80 eminim)

.us
.tr
.je
.sg
co.ug
vs... Bu kadar çok yerelleşmenin başka ne amacı olabilir!

Uzun vadeli bu gözlemimi gelecekte gerçekleştiğinde alıntılayıp mutlu olayım Cheesy
legendary
Be A Hope
June 14, 2019, 08:02:10 AM
Bugünki bnb düşüşü oldukça hoş.
Belirli aralıklarda düşüp çıkıyor. %2 %2 güzel kazançlar alınabiliyor.
http://prntscr.com/o1u5uw

Riskli ama güzeeeellll en kötü elinde bnb ile kalırsın Smiley

Dolar olarak artırıyorum bu aralıkta. CZ twitlerini yakından takip ediyorum.
Ayrıca yeni uyanan Amerikan vatandaşlarının nasıl tepki vereceğini de merak ediyorum.
legendary
Be A Hope
June 14, 2019, 02:43:36 AM
legendary
Be A Hope
June 13, 2019, 03:44:25 AM
Günaydın!

Gece yine uyanıp borsaya baktım ki hızlı bir yükseliş var. Bi girip çıktım bir kaç saatliğine bir miktar kar için.
BNB sattığıma pişman değilim sonuçta iyi kar bıraktı ancak üzülmedim de değil.
Artık bnb artırmaktan ziyade dolar artıma peşinde olucam ve trendlere kısa süreli girip çıkabilirim.

BTC'ye güvenemiyorum bu aşamada ve içimden bir ses posizyon almamı engelliyor.
Umarım hayırla sonuçlanır bu durum.

@btcboob, ilk mesajı sürekli editleyemiyorum. Son mesajlarımdan ve telegram günlüğümden takip edebilirsiniz.

@cannbola, kendine göre bazı zorlukları var kazım yapmanın, riskleri de var tabi.
Ben daha çok bu ekosistemde yer almak adına kazıyorum. Parasında değilim pek (bu doğru mu!:)

@mavibir, Allah açıkta bırakmasın. Dolar bazında şuana kadar iyi gidiyorum. Elimdeki kâr oranını korumak bile önemli bir başarı. Nice zaman elimizdeki kar ile gidip saçma bir posizyon alıp sermayeden bile olabiliyoruz. Şükür ki henüz öyle bir şey yapmadım
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
June 13, 2019, 03:34:05 AM
şu kazma işine ben de girmek istiyorum ama bilgi birikimim çokça az. ayda 200 lira kar da hiç fena değil aslında ki artma ihtimali çok yüksek.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
June 12, 2019, 05:02:03 PM
Altlarda artış bekliyoruz.Tabi ilk hangileri artacak ve nedenleri ne olabilir.Bunun analizleri de yapılmalı.Döngü bir şekilde gerçekleşecek.Buna ayak uydurmamız lazım.Yoksa açıkta kalırız.
member
Activity: 269
Merit: 20
June 12, 2019, 04:41:04 PM
Zor bir ihtimal ama yinede konuyu arada bir editlerseniz gelişmelerdende haberdar oluruz başarılı veya başarısız gelişmeleri yazın bence buraya haftalık.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
June 12, 2019, 02:24:43 PM
Şu ortamda iş yapmak hele hele x yapmak çok zor.Yapana helal olsun.Btc'nin ne yapacağı belli değil.Altcoinler hala kımıldamıyor.Ne yapacağımızı şaşırdık.
legendary
Be A Hope
June 12, 2019, 02:12:05 PM
Sabah yükselişle dolara geçtim hocam. Bnb hızlı gitti şimdilik dinlenme moduna aldım kendimi. Acelem yok. Bnb bir süredir dar aralıkta kaldığı için tradelerim hedefe çok yaklaştırmadı.
Bazen net fırsatlar olur hızlı koşarız bazende 1 hafta beklrmek gerekir. Av işi bu sabır ister

Bu arada tarayıcı değiştir istersen belki düzelir. Bendede vardı hatalar operaya geçtim düzeldi. Şuan bilmiyorum mobilim ama.

Üstad kaç x desin. Hedefe ne kadar kaldı. Şu ana kadar çok iyiydin. Bundan sonrası içinde umarım iyi olacak.
Ben bir şey sormak istiyorum. Binance da problem mi var? Emir veremiyorum. Sizde de aynı şey var mı?
Exchange sayfasında alımveya satım alanında ne BUY ne de SELL butonu görünüyor. Adedi elle girebiliyorsunuz ama max amount da çalışmıyor.

@Uğurum,madencilik için rigim var 11 kartlık. Ofiste açık cihaz. Sesi var aynen baya dayanılmaz. Cereyan istiyor birde. Sıkıntı yok alıştık

@ScarletSunshine, adayı 900 satlardan alıp sattığım için 1k üzerine alasım hiç gelmiyor ya Smiley
full member
Activity: 938
Merit: 115
June 12, 2019, 02:07:53 PM
Üstad kaç x desin. Hedefe ne kadar kaldı. Şu ana kadar çok iyiydin. Bundan sonrası içinde umarım iyi olacak.
Ben bir şey sormak istiyorum. Binance da problem mi var? Emir veremiyorum. Sizde de aynı şey var mı?
Exchange sayfasında alımveya satım alanında ne BUY ne de SELL butonu görünüyor. Adedi elle girebiliyorsunuz ama max amount da çalışmıyor.
member
Activity: 532
Merit: 22
June 12, 2019, 11:11:12 AM

Madencilik için kartlarımı da çalışır vaziyete getirdim.
1 yıl aradan sonra tekrar kazıyoruz.
Cüzi bir kâr bırakma ihtimali var görünüyor.

Madencilik için makineleri tekrar açmıştım.
20 günlük sonuçları açıklıyorum. 320 mhs için
0,481 eth kazdı makina. 690 tl para yapıyor şuanda.
550 tl fatura geldi. 70 tl de normal kullanımım.
200 lira gibi bir kar oluyor.

Kar mı kar, ama cüzi! Ama olsun!

Tüm yatan madencileri tekrardan görev başına davet ediyorum.  Cool
Üzerinizdeki tozu toprağı atın ve kazmaya başlayın. Smiley

Kalemder hocam bu kazma işini evde mi yapıyorsunuz. Malum bu işlerde çok gürültü oluyor diye duymuştum. Ayrıca gelen elektrik faturası vs dikkat çekmiyor mu?
Hayırlı işler, iyi çalışmalar.
legendary
Be A Hope
June 12, 2019, 10:52:50 AM

Madencilik için kartlarımı da çalışır vaziyete getirdim.
1 yıl aradan sonra tekrar kazıyoruz.
Cüzi bir kâr bırakma ihtimali var görünüyor.

Madencilik için makineleri tekrar açmıştım.
20 günlük sonuçları açıklıyorum. 320 mhs için
0,481 eth kazdı makina. 690 tl para yapıyor şuanda.
550 tl fatura geldi. 70 tl de normal kullanımım.
200 lira gibi bir kar oluyor.

Kar mı kar, ama cüzi! Ama olsun!

Tüm yatan madencileri tekrardan görev başına davet ediyorum.  Cool
Üzerinizdeki tozu toprağı atın ve kazmaya başlayın. Smiley
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
June 12, 2019, 09:58:31 AM
Ada   yükseliş trendine girdi  gibi  hocam  1250 satoş hi gelebilir sabaha
Pages:
Jump to: