Pages:
Author

Topic: Electroneum ETN Mining ve pool arayışı - page 12. (Read 3360 times)

newbie
Activity: 23
Merit: 0
December 03, 2017, 10:15:35 AM
Deneme amaçlı http://www.electroneum.space sitesinde kazım yaptım. 10 adedi hemen gönderdiler.
full member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
December 03, 2017, 08:39:09 AM
Suprnova'daki pool 2 3 gündür inaktif halde duruyor. Bunun nedenini bilen var mı acaba? PC yi gündelik olarak kullanırken arka planda low profile mining yapılabiliyor ancak suprnova'da problem var şuan.
sr. member
Activity: 419
Merit: 255
December 03, 2017, 08:08:03 AM
Electroneum (ETN) kazan var mı?
Whattomine sitesinde şuan AMD kartlar için en iyi kazanç sunduğu gösteriliyor son 1-2 aydır. Kazan var sa hangi pool kullanıyorsunuz?
Ben https://etn.fairpool.xyz diye bir pool var onu denemeyi düşünüyorum ordaki calculator ile whattomine sitesinin verdiği değerler benziyor.

Ayrıca bir de doğrudan Cryptopi marketindeki adresine kazım yapabiliyorsunuz ki bu da bir çok kişinin beceremeyebileceği GUI wallet olayı için kolaylık sağlıyor.

Kendime de kullandığım .bat dosyası şu şekilde size de kolaylık sağlar belki

NsGpuCNMiner -o stratum+tcp://mine.etn.fairpool.xyz:8888 -u Adres.PaymentID+MakineAdı -p x -allpools 1 -allcoins 1

Cryptopiya ya hiç ödeme aldınız mı... verdiğiniz sitede pek fazla miner yok gibi duruyor block bulma sorun olabilir.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
December 03, 2017, 05:46:24 AM
güzel bir konu açmışsınız ben easyhash.io ve electronum 'un resmi havuzlarını denedim vaadedilen coin gelmiyor. güzel bir havuz bulunursa yeniden düşünebilirim
full member
Activity: 602
Merit: 114
December 03, 2017, 02:32:28 AM
Electroneum (ETN) kazan var mı?
Whattomine sitesinde şuan AMD kartlar için en iyi kazanç sunduğu gösteriliyor son 1-2 aydır. Kazan varsa hangi pool kullanıyorsunuz?

Edit: Yaklaşık 2 aydır NanoPool üzerinden kazıyorum bir problem yaşamadım.
Tek sorun o kadar kazıyoruz ediyoruz ama ETN değeri artmak yerine tam tersi düşüyor..
Pages:
Jump to: