Pages:
Author

Topic: ELİNİZDEKİ HER COİNİ SATMAYIN... - page 2. (Read 3168 times)

member
Activity: 252
Merit: 11
November 16, 2018, 06:39:21 PM
Çok çok çok uzun vadede dediklerinize katılıyorum ancak piyasa her seferinde bizlerin sabrını zorlamaya devam ediyor. Özellikle son yaşadığım %10 luk düşüş tam da yükselişi beklediğimiz zamanlarda herkesi çok olumsuz etkiledi. Geleceğe umutla bakan kitle günden güne azalıyor.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
November 16, 2018, 06:23:42 PM
pazarın şahane yükselişinin yakında geleceğine inansam eldeki her altcoini satmayıp scam olanlar dahil tutacağım garantisi yok ayı sezonunda tüm kripto paralar düşer boğa sezonunda berbat olanlar ile birlikte tüm piyasa yükselir.
full member
Activity: 386
Merit: 178
November 03, 2018, 04:45:30 PM
Sizin çalışmalarınız sanattır, siz sanatınızı az paraya değiş tokuş etmeyin. Dahi olmayan bizler neyin ekonomi kültürüne katkı sunacağına anlamlı gidiş gelişler sonucunda inanılmaz etki ederiz. Yıkıcı karar bize zarar verecek.
full member
Activity: 616
Merit: 101
October 31, 2018, 05:00:07 AM
Valla bu söz halen çok geçerli bountyhive dan gelen tokenlerim bile iyi para etti zamanında forkdelta da bile alım emri yoktu demekki hala her coini satmamak lazım
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
October 31, 2018, 04:44:22 AM
EY AHALİ!
Siz şimdi kar ediyoruz diye sattığınız o ethereumları ,wavesleri ,dashları,ltcleri,monacoları,bu fiyatlardan biraz zor bulursunuz.
BUNLAR TAM OLARAK ZATEN PARANIN YERİNE GEÇECEK TEKNOLOJİK DEVRİMİN SİMGELERİDİR.
YANİ BUNLAR İLE ÖDEME YAPACAKSINIZ.
ŞİMDİ SATTIĞINIZ BU TEKNOLOJİLERİ İLERDE 1 DE 1000 FİYATINA TEKRAR SATIN ALACAKSINIZ.
bugün sattığınız miktarla 1 günlük yemek parası kazanıyorsanız bi kaç sene içerisinde 1 aylık ev masrafınızı karşılayacaksınız.
UNUTMAYIN BİR DEVRİME ŞAHİTSİNİZ VE ERKENDEN ELİNİZDEN ÇIKARIYORSUNUZ.

Halan aynı fikir demisiniz?
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
October 26, 2018, 11:15:56 AM
Ben bu piyasaya okadar güvenmiyorum. İstediği kadar yükselsin yine eski yerine geliyor. Ondan sonra çıkmadığıma pişman oluyorum
jr. member
Activity: 89
Merit: 1
October 25, 2018, 04:33:28 PM
Şahsen ben Ethereum Pundix ve Xripple projelerinden çok ümitliyim. Projelerini teknolojilerini beğendiğiniz coinleri satmanızı bende önermem. Çünkü dünya gittikçe dijitalleşiyor.
member
Activity: 392
Merit: 13
October 25, 2018, 04:21:52 PM
bir cok proje %80 oranında düşüş yaşadı. bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde bu fiyatlardan satanlar büyük bir pişmanlık yaşayacaktır. ümidinizi kaybetmeyin diyorum
member
Activity: 519
Merit: 16
October 25, 2018, 03:55:02 PM
Değerini bulan mal satılır bence. Bir çok coin borsalardan delist oluyor. Zamanının önemli coinleri teker teker yok oluyor. Bu nedenle değerini bulan coini satmak gerekir bence.
member
Activity: 308
Merit: 10
October 25, 2018, 02:38:07 PM
Bende satmadım ama şuan patlamış vaziyetteyim.Borçları zor ödüyorum.Keşke satsaymışım diyorum yani.Ama o zaman böyle düşünemiyor insan hep yükselecekmiş gibi geliyor.
jr. member
Activity: 252
October 25, 2018, 02:29:15 PM
1,5 yıldır bu piyasadayım airdrop ve bountyde dahil olmak üzere aldığım ve kazandığım hiç bir coini, tokenı satmadım. Şimdi zamanı değil diye düşünüyorm. 3-5 senesi var.
Ya batacaklar ya çıkacaklar. Ben çıkacağından kazandıracağından yanayım.
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
October 25, 2018, 12:54:43 PM
Kriptoparalar şu an doğal seleksiyon geçiyor arkadaşlar. Bu evrilme süreci 10-20 yıl alacak olsa da çok değerlenecek projeler mevcut.
Cüzdanda azar azar tutun.

member
Activity: 350
Merit: 10
October 25, 2018, 12:49:57 PM
her coin kendi bacağından asılır diyorsunuz yani ama satmayacağımız coinler var, zaten şuan hepsi çok dipte bu fiyatlara satılmaz...
member
Activity: 504
Merit: 12
October 25, 2018, 06:07:10 AM
Bazen düşüş yaşanır malesef ama elimizdeki coinlerin bazıları potasiyel olarak tekrar bir döüş yapma ihtimaline sahip olanlardır.
full member
Activity: 756
Merit: 104
October 25, 2018, 05:19:18 AM
Bir ara bounty tokenlerini alan arkadaşlar vardı evet her coini satmamak lazım ancak hedef fiyatlardan da satmak mantıklı geliyor. Saçma sapan ölüp giden projelerden de oluyor.
full member
Activity: 490
Merit: 105
October 25, 2018, 02:46:48 AM
bu piyasada hiçbir şey belli olmuyor kesin konuşmaktan kaçınmak lazım bence . sonuçta ne olur ne olmaz diye güzel projeleri elbette bırakmakta fayda vardır
newbie
Activity: 6
Merit: 0
October 25, 2018, 02:27:47 AM
Kriptolar belki bir ara devrim olacak belkide ana devrim bunu zaman gösterecek... Şöyleki; ilk cep telefonu çıktığında şaşırmışdık hızla antensiz hali geldi, bazen ebatları büyüdü bazen küçüldü derken internetli rekli ekranlar o da hızla evrildi ve akıllı modelleri geldi, akıllı saat entegrasyonları google akıllı gözlük entagrasyonları, vr entegrasyonları derken olabildiğince hızla çok farklı yöne doğru evriliyor, aynı şekilde bilgisayarlarda, belki şu anda baktığımız kriptolar ilk errickson ve ya nokia telefonlar ile aynı konumda, yıkılmaz tahtındaki nokia belkide şu an ki bitcoin ile eşleştirebiliriz.... Bu sektörün ve teknolojinin limitleri her geçen gün kendini aşarak devam ediyor, merkezi borsalar, mobil uygulamarı, kredi kartı entegrasyonları derken merkezsiz borsalar mobil uyguları vs daha sonra belkide hibrit borsalar vs derken durum nereye nasıl gidecek hep birlikte görücez... fakat bizde devire ayak uydurup elimizde bu sektörün dinamiklerini oluşturan başlıca unsurlardan bulundurmamız lazım.... borsa üyelikleri ve coinleri.... Gün gelirde uçarsa uzulmeyecek kadar en azından cepte bulunmalı.....

full member
Activity: 567
Merit: 148
October 23, 2018, 05:11:55 PM
3 ay önce 50dolara satan ederi 500 dolara gelince saç baş yolar her yerde yazıyor holder olun özellikle bounty ve airdroptan gelen tokenleri satmayın boğa bekleyin hepsini satan pişman olur.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 25, 2018, 01:48:52 AM
EY AHALİ!
Siz şimdi kar ediyoruz diye sattığınız o ethereumları ,wavesleri ,dashları,ltcleri,monacoları,bu fiyatlardan biraz zor bulursunuz.
BUNLAR TAM OLARAK ZATEN PARANIN YERİNE GEÇECEK TEKNOLOJİK DEVRİMİN SİMGELERİDİR.
YANİ BUNLAR İLE ÖDEME YAPACAKSINIZ.
ŞİMDİ SATTIĞINIZ BU TEKNOLOJİLERİ İLERDE 1 DE 1000 FİYATINA TEKRAR SATIN ALACAKSINIZ.
bugün sattığınız miktarla 1 günlük yemek parası kazanıyorsanız bi kaç sene içerisinde 1 aylık ev masrafınızı karşılayacaksınız.
UNUTMAYIN BİR DEVRİME ŞAHİTSİNİZ VE ERKENDEN ELİNİZDEN ÇIKARIYORSUNUZ.

Sana bi sır vereyim ama kimseye söyleme.

Bunların hiç biriyle ödeme yapmıycaz haberin olsun Smiley ama aramızda.

Bunlarla ödeme yapacağımızı sanıyorsan akılla ilgili sorunların vardır. Çok çok düşük bir ihtimalde olsa btc büyük para transferleri için olabilir. Onun dışında hiç biriyle ödeme yapmayacağız.

Petro gibi kendi birimini çıkarmış ülkeler gibi(o da yarı deneysel olsada) kendi birimleri üzerinden dijital paralarla ödeme olacak. Öyle eth hot etc ltc değil.

Ama bak aramızda kalsın.

Büyük harflerle yazmandan heyecanlı ve bilgisiz bir arkadaş olduğun, bende biliyorum ulen, ben söylemiştim demek gibi bir çabada olduğunu zaten psikolojik olarak anlayabiliyoruz.

Bu engin bilgilerinden ötürü seni tebrik ediyorum.Cheesy Bakalım göreceğiz.petro gibi coinler mi kullanılacak yoksa benim dediğim merkezsiz coinler mi.canım arkadaşım.Yakın zamanda medyanın yeni bombasıyla,Tüm araştırmacıların, yazarların ,ekonomistlerin ve sistemi değiştirmek isteyenlerin Merkezsiz vurgusuyla çok daha fazla insana bu algı yerleşecek.sana bişey söyleyim bunlar aramızda kalsın.
jr. member
Activity: 476
October 25, 2018, 12:37:19 AM
Valla ne olursa olsun satın geçin tek seferde zengin olma yerine az karla çok sefer kazanmak daha mantıklı satmadıkça hepsi eninde sonunda düşüyor ztn. ath ye yakın kaç coin var şu anda.
Pages:
Jump to: