Pages:
Author

Topic: ELİNİZDEKİ HER COİNİ SATMAYIN... - page 4. (Read 3168 times)

jr. member
Activity: 490
Merit: 4
October 18, 2018, 10:32:05 PM
Yanlış. Elinizdeki her coini sizi tatmin ettiği zaman elden çıkarın. İlla ki düşecektir düşünce çok daha fazlasını geri alırsınız daha ucuza. Bakın bitcoin 20 bin doları gördü şu an 6 bin. Ethereum 1400 dolardı şimdi 200.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
October 18, 2018, 01:47:09 PM
Altcoinler fiyatlanmasa bile btc fiyatlandığında dolaylı olarak fiyatları artacaktır. Yani btc bazlı pump ta satılabilir ancak yinede usd ye geçmek böyle ölü dönemlerde mantıklı gelmiyor. Her projeyi mevcut şartlarına göre değerlendirmek lazım. Örneğin ilk ilgide sağlam bir tanıtım gelir fiyatlanır sonra çakılır dikkat etmek lazım.
full member
Activity: 910
Merit: 105
October 18, 2018, 10:54:45 AM
Vay be ne güzel zamanlardı. Boğayı özledik resmen. Tam bu konunun açıldığı dönemde Telcoin bounty ödülü gelmişti 3300 dolar ediyordu ve bende aynı bu düşünce ile satmadım daha değerlenir dedim. Zaten ico fiyatının 10x yapmıştı ama aç gözlülük yapmışım. 750 dolar düşüğüne satmak zorunda kaldım o sırada ki düşüşte. Başka da birkaç örneğim var ama yine de sıkı düşüş eğilimine girmeden erken erken çıkarmıştım elimden.
Bende gelecekte çoğu için pişman olacağımızı düşünüyorum ama bir de kar realizasyonu yapmak lazım. Şu belirsiz piyasada uzun zamandır herkes bunalımdayken 3 5 katını görüp elden çıkarmayana helal olsun diyorum. Eskilere bakınca arkadaş çok çok haklı. Monero'ya bakıyorum 2 yıl önce 40 cent iken 400 dolar küsürleri görmüş 1000 katı yapar bu. Ethereum'un 4 dolar olduğu zamanı da biliyorum (Daha düşük olduğu dönemde vardı) 1400 dolara koştuğu zamanları da. Ripple keza öyle. Hesaplarken 1000 dolarlık alsaydım ne kadar olurdu diye hesaplıyorum ve adama kafayı yedirtecek miktar çıkıyor. Ama bu irade ve genişlik çok azımızda var arkadaşlar. Böyle kolay manipüle edilen piyasada o 1000x'lere biz asla dayanamayız. Boğa gelse şuan 10x, 20x olsa hangimiz satmayız ki? 9 aydır 9 doğurduk hepimiz. Hele ki tepeden alan adamların içinde intihar edenler bile oldu. Btc yerine abidik kubidik maceralar arayanların içinde toz duman olan parası pul olanlar var. Geleceği düşünüyoruz elbette ama günü de kurtarmak lazım. Ben şuan 10x'leri bile geçtim elimde 150den fazla token var bir çoğunu ico fiyatından biri alacağım dese anında satarım ne 10x'i Smiley
Ama konu açılış itibarı ile ileride aynı şuan Ripple'a, Monero'ya, Bitcoin'e, Ethereum'a baktığımız gibi ah çekerek bakacağız o konuda haklısınız.
full member
Activity: 322
Merit: 100
October 18, 2018, 10:27:59 AM
"Tamamını kaybetseniz de üzmeyecek, iflas ettirmeyecek miktarla giriniz" sözüne uyarak giren biri içi bu fiyatlardan satmanın mantığı yok.

Bitcoin'in yarım dolar olduğu zamanlarda yüzlerce bitcoin mine edip bitcoin 10 dolar olunca oha iyi para deyip hepsini satanlar olmuştu. Keşke satmasaydık şimdi emekli olmuştuk diyordur onlar da kesin.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
October 18, 2018, 09:40:17 AM
Çok düzgün bir yaklaşım. Her zaman söylüyorum insanın ek bir geliri olsa hiç bir coini ve ya tokeni satmaz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
October 18, 2018, 09:11:43 AM
Bana göre satmamakta haklısın biraz değer gördü diye hemen satmayıp uzun soluklu koşulara hazırlanan yatırımcı mantığını kullanan kişidir. Satma zamanı gelince istisnasız satış emri gireceğim 2019 gelsin hele.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
October 17, 2018, 01:48:40 AM
Hiç birini satmıyorum şu sıralar para edenleri bile satmıyorum,ileride çok büyük potansiyellere sahip olabilirler bunun farkındayım. Bu yüzden bekletiyorum,unutmayın bir zamanlar bitcoin de bu şekilde bir coindi.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 17, 2018, 01:47:38 AM
tamam arkadaşlar  önceden yazsanız neyse de şimdi bu fiyattan satmanın mantığı nedir.Bide konuyu açtım diye bana saydırıyorsunuz ben anlamıyorum.
-20x olan şeyi nereye satıyonuz ?
full member
Activity: 630
Merit: 102
October 16, 2018, 01:05:39 PM
Doğrudur bende katılıyorum; fakat asıl konu ne zaman refaha ereceğimizdir. Piyasa daha çok yeni ve ileride dediğimiz de rahat 5-10 sene sonrası. Belki şuan bi telefon parası etmeyen yatırımımız o zaman bir ev parası edecek ama önemli olan tutabilmek işte.
full member
Activity: 518
October 16, 2018, 08:28:01 AM
Satmasaanda dıbı görunce o zaman nıye satmadım dersın bı coını zırvesıne ulaşınca satıcaksın yoksa beklersın mal gıbı yanı ama tabı bazen suprizlerde olabılıyor.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
October 16, 2018, 08:19:33 AM
Su an alt koinlar genel anlmda dusuk seviyede hele ki boyle bir donemde satis islemi gerceklestirmek pek mantikli degil gibi geliyor bana. Umarim en kisa surede toparlar piyasa.
full member
Activity: 567
Merit: 148
October 15, 2018, 12:21:04 PM
Marketteki alternatif paralar Bitcoin fiyat değişiminden etkilenerek uçuculuğun tepesine ulaşır. BTC fiyat salınımı kabul edilebilir düzeyde. Diğer paralar aşırı fiyat kaybı yaşar. Her coin satılmaz ama çoğu satılır.
member
Activity: 933
Merit: 10
October 16, 2018, 07:26:36 AM
Yazdığınız şeyin olmasını ümit ediyorum elinden geldiği kadar biriktirmeye çalışıyorum tokenleri asla para gözüylede bakmıyprum şuanda şahsen. Gün gelecek servet edecekler sabırla bekliyorum
member
Activity: 448
Merit: 15
October 16, 2018, 03:54:34 AM
EY AHALİ!
Siz şimdi kar ediyoruz diye sattığınız o ethereumları ,wavesleri ,dashları,ltcleri,monacoları,bu fiyatlardan biraz zor bulursunuz.
BUNLAR TAM OLARAK ZATEN PARANIN YERİNE GEÇECEK TEKNOLOJİK DEVRİMİN SİMGELERİDİR.
YANİ BUNLAR İLE ÖDEME YAPACAKSINIZ.
ŞİMDİ SATTIĞINIZ BU TEKNOLOJİLERİ İLERDE 1 DE 1000 FİYATINA TEKRAR SATIN ALACAKSINIZ.
bugün sattığınız miktarla 1 günlük yemek parası kazanıyorsanız bi kaç sene içerisinde 1 aylık ev masrafınızı karşılayacaksınız.
UNUTMAYIN BİR DEVRİME ŞAHİTSİNİZ VE ERKENDEN ELİNİZDEN ÇIKARIYORSUNUZ.

Boğa dönemi etkisiyle yazılmış bir post, ben de bazı tokenler için benzer düşüncelerdeydim, eleştriden ziyade kendime biçtiğim öğütleri sıralayacağım.

- Herzaman belirttiğimve hepimizin bildiği ''unutacağın, kaybetsen de üzülmeyeceğin ve uzun süre bekleyebileceğin'' mantığı ile nacizane yatırım yapmak,

- Kendi yatırımımla ya da bounty&airdrop ile elde ettiğim kripto paraların kapasite analizini yapmak,

- Mevcut kripto paralarımın fanı olmadan, kendimce yaptığım analize göre psikolojik sınırlar belirleyip o fiyatlardan satmak,

- Satacağım kripto paradan yüksek ümitlerim varsa ve paraya da ihtiyacım varsa, 4'de 1 kadar kısmını cüzdanımda bırakıp, kalanını satmaktır.

Ayı bizim, boğa bizim, manipülasyon bizim. En önemlisi, bu teknoloji bizim.
member
Activity: 448
Merit: 10
October 15, 2018, 07:50:24 PM
Elimizde coin kalmadıki satalım tuttuğumuz 2-3 coin var onlardanda hareket bekliyoruz gelmiyor beklemeyede devam ediceğiz yoksa şuan zararına vermek istemiyorum sıfıra veya kara geçersem ethereum geçicem bütün elimdekileri
full member
Activity: 770
Merit: 103
October 15, 2018, 02:07:45 PM
şimdi bu başlığı okuyunca -kim neden hortlattı orası ayrı mesele- iyi ki diyorum zamanında satmışız. bu tarz başlıklara inanıp elde tutsaydık rezil rüsva olmuştuk. en akıllıca hareketim sanırım elimdeki bir kaç coini ath noktasına yakın yerlerden satmak oldu
full member
Activity: 462
October 15, 2018, 01:03:04 PM
Neden satılmasın ki? çoğu coin ICO fiyatının 10x 20x altına borsaya giriyor. Bence mümkün olduğu kadar tepeden satılıp tekrar düştüğünde alınabilir. Hiç bir şeyin garantisi yok çok güvendiğin o coinler bir bakmışsın çöp olmuş. Çünkü çoğu scam proje.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
October 15, 2018, 12:45:45 PM
Bazı coinlerden terste kaldım ve kesinlikle boğaya kadar satmayı düşünmüyorum. Sadece bu 2 haftadır günlük al-satlarla ilerliyorum. Yine de dikkatli olmakta fayda var.
full member
Activity: 490
Merit: 105
October 13, 2018, 01:08:50 PM
coin satma noktasında eğer güvendiğiniz bir coin ise yüksekten satıp alttan toplayabilirsiniz bu daha mantıklı olur geçmişte bizde çok bağlandık satmicaz diye sonuç 4 kar düşükten sattık
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 13, 2018, 11:50:58 AM
EY AHALİ!
Siz şimdi kar ediyoruz diye sattığınız o ethereumları ,wavesleri ,dashları,ltcleri,monacoları,bu fiyatlardan biraz zor bulursunuz.
BUNLAR TAM OLARAK ZATEN PARANIN YERİNE GEÇECEK TEKNOLOJİK DEVRİMİN SİMGELERİDİR.
YANİ BUNLAR İLE ÖDEME YAPACAKSINIZ.
ŞİMDİ SATTIĞINIZ BU TEKNOLOJİLERİ İLERDE 1 DE 1000 FİYATINA TEKRAR SATIN ALACAKSINIZ.
bugün sattığınız miktarla 1 günlük yemek parası kazanıyorsanız bi kaç sene içerisinde 1 aylık ev masrafınızı karşılayacaksınız.
UNUTMAYIN BİR DEVRİME ŞAHİTSİNİZ VE ERKENDEN ELİNİZDEN ÇIKARIYORSUNUZ.

Sen bu mesajı yazarken satmayanlar psikolojik bunalımda şuan.

Bende bunalımdayım ama orada yazılanlar hala geçerli olabilir.
Bunu göreceğiz zaman geçtikçe ben ümitliyim herşey çöküşe geçtiğinde bizi sağlam kripto paralar kurtaracak
Pages:
Jump to: