Pages:
Author

Topic: ELİNİZDEKİ HER COİNİ SATMAYIN... - page 3. (Read 3168 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 252
October 24, 2018, 03:57:50 PM
Başlık hareketlenmiş elde tuttuğum altlara tam güvenim olduğu sebebi ile satmak yerine beklerim. Gelecekte hangisinin ayakta kalacağını hangisinin ekip yüzünden veya başka sebeplerle yok olacağını bilemem. kalanlar ölenlerin zararını karşılasın yeter.
member
Activity: 633
Merit: 15
October 24, 2018, 09:36:43 AM
Ne olur ne olmaz cüzdanınızda 1 adet GVT tutun.

Kripto markette her şey mümkün.

https://medium.com/@Cryptoconfucious/94-000-genesis-vision-token-14b7a10ecf46

member
Activity: 602
Merit: 32
October 24, 2018, 09:21:22 AM
EY AHALİ!
Siz şimdi kar ediyoruz diye sattığınız o ethereumları ,wavesleri ,dashları,ltcleri,monacoları,bu fiyatlardan biraz zor bulursunuz.
BUNLAR TAM OLARAK ZATEN PARANIN YERİNE GEÇECEK TEKNOLOJİK DEVRİMİN SİMGELERİDİR.
YANİ BUNLAR İLE ÖDEME YAPACAKSINIZ.
ŞİMDİ SATTIĞINIZ BU TEKNOLOJİLERİ İLERDE 1 DE 1000 FİYATINA TEKRAR SATIN ALACAKSINIZ.
bugün sattığınız miktarla 1 günlük yemek parası kazanıyorsanız bi kaç sene içerisinde 1 aylık ev masrafınızı karşılayacaksınız.
UNUTMAYIN BİR DEVRİME ŞAHİTSİNİZ VE ERKENDEN ELİNİZDEN ÇIKARIYORSUNUZ.

Sana bi sır vereyim ama kimseye söyleme.

Bunların hiç biriyle ödeme yapmıycaz haberin olsun Smiley ama aramızda.

Bunlarla ödeme yapacağımızı sanıyorsan akılla ilgili sorunların vardır. Çok çok düşük bir ihtimalde olsa btc büyük para transferleri için olabilir. Onun dışında hiç biriyle ödeme yapmayacağız.

Petro gibi kendi birimini çıkarmış ülkeler gibi(o da yarı deneysel olsada) kendi birimleri üzerinden dijital paralarla ödeme olacak. Öyle eth hot etc ltc değil.

Ama bak aramızda kalsın.

Büyük harflerle yazmandan heyecanlı ve bilgisiz bir arkadaş olduğun, bende biliyorum ulen, ben söylemiştim demek gibi bir çabada olduğunu zaten psikolojik olarak anlayabiliyoruz.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
October 24, 2018, 08:07:05 AM
Bana kalırsa çoğu token veya coin maliyet hesabına göre satılmalı; karı alınmalı. Alım seviyesi bazlı yüzde 50-75-100 seviyelerinde satılmalı. Kademeli yani. Zaten çoğumuz iyi bir kar gördük mü satarız. Geleceği bilmek zor.
full member
Activity: 672
Merit: 100
October 24, 2018, 03:15:29 AM
Aslında şöyle yapmak en matıklısı elinizdeki coinin şimdiki değerinde 2-3 katı seviyelerine satış emri girmek. Siz takip etmezken pumplanırsa kaçırmamış olursunuz.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
October 23, 2018, 11:25:08 PM
Piyasanın yükseldiği bir dönem gelmeden hiçbir tokeni elinizden çıkarmanızı önermem. Bu piyasada neyin ne getireceği hiiç belli olmaz.
jr. member
Activity: 476
October 21, 2018, 05:27:50 AM
Geçen ay sattığım bir coin 5x gitti sonra 1 ayda gerçekten çok üzüldüm.Yüklü miktar para kazanma şansımı bu şekilde kaçırmış oldum bakalım ne zamana kısmet olur artık.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
October 21, 2018, 04:23:50 AM
bende aynı fikirdeyim ihtiyaç yoksa elinizden çıkarmayın
şuan para etmeyen arsa 2 sene sonra paha biçilmez oluverir zengin olursunuz 1 günde
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
October 21, 2018, 04:19:27 AM
Kesinlikle katılıyorum.En büyük yatırımınız bence de bu olur elinizdeki coinlerin bazılarını tutabilirsiniz.Çok fazla değerlenip uzun vadede müthiş bir yatırıma dönüşebilir diye düşünüyorum.Kesinlikle artış gösterenler oalcakatır.Şansınız var ise gerçekten müthiş olaylar olacaktır.
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 21, 2018, 03:35:06 AM
boğa sezonu gelirse ne alayımda kar edeyim diye fellik fellik aranmaktansa bu dönemi fırsat bilip dönercilerden temizlenmiş düzgün projelerden toplanmaya başlanabilir..o beklenen özlenen sezon allah bilir ne zaman gelir onu bilemem ancak boş boş beklemek de aptallık
member
Activity: 350
Merit: 10
October 20, 2018, 12:42:22 PM
Satılacak coinleri tespit etmek çok zor, şuan neredeyse hepsi ico fiyatlarının çok altında, bekledikçe de düşmeye devam ediyor. döngünün terse dönmesini bekliyoruz artık...
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
October 19, 2018, 02:41:01 PM
Ben ocakta playkeyi satmadım 9k falan yapıyordu. Şimdi 37 dolar falan yapıyor. Para ederken satın gitsin fazla beklemeye gerek yok özellikle bountyden gelen varsa.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
October 19, 2018, 02:30:45 PM
Umut sert yükselme bekleyerek oyalanmak 2018 son ayları veya 2019 başında gelecek pump döneminde en az x10 katlama şansını yakalamak. Olmadığı takdirde kaybedilecek ne var?
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
October 19, 2018, 01:31:38 PM
Belki haklı belki haksız ama düşündüğüm şey şuan daha başında olduğumuz buradan ya devasa bir artış olursa ? Bu arkadaş haklı çıkacak hiç coinlere dokunmayıp bekleyen adamlar.Belkide daha düşecek.göreceği.z
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
October 19, 2018, 12:24:37 PM
Danny hocamın bu başlığı altında ne sohbetler dönmüştü. Evet her coin satılmaz normal şartlar altında ancak şu piyasa da yüzde 30 gördük mü satıp alttan almayı bekliyoruz çünkü diyelim ki tırmanıyor coin ama iki gün sonra tırmandığı yeri bırakın eskisinden daha aşağı iniyor
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 19, 2018, 11:43:12 AM
Ben hiçbir bountyi satmıyorum dursun diyorum acelem yok bir arkadaşım bunu yaptı geçen sene cüzdana baktığında 27 bin dolar para ediyordu total tüm coinlerin değeri bu yüzden ben de tutuyorum satmıyorum
full member
Activity: 840
Merit: 111
October 19, 2018, 04:47:18 AM
EY AHALİ!
Siz şimdi kar ediyoruz diye sattığınız o ethereumları ,wavesleri ,dashları,ltcleri,monacoları,bu fiyatlardan biraz zor bulursunuz.
BUNLAR TAM OLARAK ZATEN PARANIN YERİNE GEÇECEK TEKNOLOJİK DEVRİMİN SİMGELERİDİR.
YANİ BUNLAR İLE ÖDEME YAPACAKSINIZ.
ŞİMDİ SATTIĞINIZ BU TEKNOLOJİLERİ İLERDE 1 DE 1000 FİYATINA TEKRAR SATIN ALACAKSINIZ.
bugün sattığınız miktarla 1 günlük yemek parası kazanıyorsanız bi kaç sene içerisinde 1 aylık ev masrafınızı karşılayacaksınız.
UNUTMAYIN BİR DEVRİME ŞAHİTSİNİZ VE ERKENDEN ELİNİZDEN ÇIKARIYORSUNUZ.

Piyasanın tam şahlandığı zamanda açılmış bir konu olup şimdi ne kadar doğru olup olmadıgı ortada görünen köy klavuz istemez.
Her kaarı realize edip tekrar pozisyon ayarlamak lazım aynı pozisyonda kalırsak o kazandıgımız kaarlar birer birer silinir.
Şu anda 19 ekim itibari ile keşke 19 ocakta tüm varlıklarımı kripto paralarımı realize etmiş olsaydım diyorum ama iş işten geçti şimdi önümüzdekilere bakmalıyız.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
October 19, 2018, 03:23:45 AM
yazıyı yazan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum sattığınızdan alamazsınız sonrasında
sadece güvensiz ve ne olduğu belli olmayan paralara yönelmeyin yeter
gelecek çok parlak
member
Activity: 504
Merit: 12
October 19, 2018, 03:10:10 AM
Yatırım yapyığınız seviyenin altında olmasına rağmen satmayanlar için güzel günlerin yakın olduğunu söyleyebiliriz aslında.
jr. member
Activity: 462
October 18, 2018, 11:05:33 PM
Tatmin eden karda satın ama her zaman numunelik bir miktar tutun elinizde. Ölümüne holdun size kazandırdığı tek şey kaçan trenleri izlemek olur. İnmeyi bilin.
Pages:
Jump to: