Pages:
Author

Topic: 🔥 ELROND (Binance IEO) - ERD token Yatırım Süreci -- Soru -Cevap Duyurular ✅✅ - page 3. (Read 3254 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
şimdiye kadar tüm binance ieo ları açılıştaki ilk gazdan sonra, tekrar bir gaz yaparak borsadan alanlarada güzel kar bıraktı.

yani acilista x10 x20 yapanlar daha sonra x5 hatta x2 lere kadar geriledi; daha sonra da x20leri gören bir ieo token ben hatirlamiyorum?
gerci zaten hatirladigim ikisi ONE ve MATIC idi ki bunlar o ilk acilis fiyatlarinda degiller su an - gelemezler de kolay kolay. havalari söndü.

Matic 2-3 arası çıkmıştı, 1.5x civarına kadar geriledi, sonra 17x ile ATH yaptı, şuana kadar 10x gibi bir rakamdan giren olmamıştı, o yüzden diğerleri gibi bir hareket olmayabilir, diğer taraftan da marketcapı düşük, ufak bir gazla hayal edemeyeceğimiz yerlere gelebilir
member
Activity: 454
Merit: 37
5 10 dakıkadır yuklu alımlar yapılıyor. ınsallah rallı hazırlıgıdır  Grin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
yani acilista x10 x20 yapanlar daha sonra x5 hatta x2 lere kadar geriledi; daha sonra da x20leri gören bir ieo token ben hatirlamiyorum?
gerci zaten hatirladigim ikisi ONE ve MATIC idi ki bunlar o ilk acilis fiyatlarinda degiller su an - gelemezler de kolay kolay. havalari söndü.

Benim hatırladığıma göre Matic ilk çıktığında 3 katı ile çıkıp ardından 56 satoshiye yani ieo fiyatına kadar geri dönmüştü. Bu sırada bir çok yatırımcı paralarının 3'te 1'ini kaybetmiş vaziyette stresli bir sürecin içine girdiler. Tüm bunların ardından sats bazlı olarak ieo fiyatının 10 katına doğru yol aldı. Yani bundan önceki ieolar Elrond kadar kolay para kazandırmadı, sabırsız olanlar elenmişti. Bu ieo ile birlikte artık bnb'nin uzaya doğru yol alacağını düşünüyorum eğer bilet yeterlilikleri değiştirilmezse 10/12 bileti olan kişilerin bile biletine hiçbir şey tutmayabilir.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
şimdiye kadar tüm binance ieo ları açılıştaki ilk gazdan sonra, tekrar bir gaz yaparak borsadan alanlarada güzel kar bıraktı.

full member
Activity: 1358
Merit: 193
ama unutmayın ki döngülerin var oluş  amacı bir nokada kırılıp insanları terste bırakmaktır.

uzun lafını kısası borsadan alırken dikkat edin. çok yüksek kazanca karşı , çok yüksek riskli bir yatırım yapacağınızı unutmayın.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Tıpkı Harmonyde olduğu gibi biletlerim boşa çıktı, sağlık olsun.  Harmony'de ilk dumtan sonra satın almıştım ve bir kaç günlük bekleyiş ile IEOcular kadar Xli olmasada bayağı ekmeğini yedim. Binance Dex'te ERD ticareti yapanlar için token ve BNB ödülü duyuruldu. Dolayısıyla bu hafta kendi takdir edeceğiniz bir fiyat aralığından kâr alma şansı hâlâ var. Tanıdığımız CZ bu IEO'yu bir günlük aksiyonla bırakmaz.   
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
rolentiye alır  kendisini  hemen ucmasını beklemeyin  eldekileri topluyorlar  harekete  geçekcekdir  yakında ben  kişisel olarak 120  ile 150 sat arasını göreceğini düşünüyorum   max 260 sat  YTD 
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Herkese hayırlı olsun. Başarılı bir ieo süreci oldu. Trade yaparak da kazanabiliyoruz şuanda. Ben bnb'ye geçip bildiğim sularda yarışmayı seviyorum.

Bu arada tahminlerim tutmuş 15x beklentim vardı zaten.
member
boyle kalmamalı. 2 - 3 tur daha rallı olmalı.hatta bence daha rallı olmadı. 12 den berı sabıtlendı sayılır.daha cok ılgı ıcın rallı lazım.bakalım nerden donecek.  20 15 sat a kadar asla dusurmezler.bence hayal onlar
member
Activity: 138
Merit: 19
Şuan 63-65 BTC Arasında gidip geliyor. Çoğu kişi 30 -35 arasını bekleyin diyor, sonucu gorecez

Onu bende twitter da çok gördüm 30-50 herkes bir şeyler sallıyor neye göre söyledikleri de muamma. Benim tahminim ya çok daha aşağılara gider 20-15 sat gibi yada buralardan bir yerden yukarı doğru yol alır.
newbie
Activity: 20
Merit: 1
Şuan 63-65 BTC Arasında gidip geliyor. Çoğu kişi 30 -35 arasını bekleyin diyor, sonucu gorecez
member
Activity: 138
Merit: 19
Şuan yatırım yapıp alanların beklentisi nedir varmı bir tahmin ?
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Vay be. Bu kadar düşük ihtimalden kendilerine bir şey çıkıp kâr edenleri tebrik ederim. Çok ballı adamlarsınız, üstelik çok da güzel aralıklardan satma imkanınız olmuş yazışmalardan anladığım kadarıyla. Allah bereket versin. Her ne kadar giderek daha zorlaşsa da önümüzdeki IEO’dan bize de nasip çıkar umarım Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Bir bilet çıktı, 11 x ten okuttum, Allah bereket versin.
Ama artık ieo ticket çıkma şansi iice azaldı, bir lottary matic te %60 üzerine çıkmışto, sonuncu elronda oran %11 e düştü. Ama çıkan ihya oluyor.  Kyc li hesap sayısını artırıp 50 şer bnb bölmek lazım. Yakında yeni ieo gelir
member
koca koca alım satım duvarları olustu 66 63 arasına sıkıstı kaldı .nereye kıracak acaba
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Yorumları okudukça moralim bozuluyor, bilet çıkan arkadaşlar iyi kar almış valla helal olsun. En azından 1 tane çıkaydı iyidi Cheesy
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
çok temiz kar bırakmış fakat bilet işi büyük şans işi. iki bileti olan adam 40 bin lira para kazanabilecekti.
member
Activity: 683
Merit: 16
ben mi yanlış hesaplıyorum 1 bileti olan 110 tane bnb mi kazanmış oldu.

bilet başı ortalama 135 bnb civarı kar bıraktı.
member
Activity: 683
Merit: 16
ilk açılış hype hariç gördüğü en yüksek kaç satoshi oldu

İlk 55 sats ile açtı. Ben 110 satoshide satmaya başladım sonra 77’ye kadar sattım ortalama 93 oldu. Bu çıkış ne zaman oldu ben görmedim. 191 satoshiyi ekranda yazsa da hiç görmedim, muhtemelen bir anda oldu ve yakalamak mümkün değildi.

teşekkürler bilgilendirme için, hesaplar arası geçiş yaparken fiyatları kaçırdım göremedim kaç oldu. iyi fazla kaçırmamışım şimdi hesapladım 84 sat ortalama ile satmışım direk bnb çevirdim btcye hiç girmedim bir dahaki çekilişe katılmak için, zaten. Bu saatten sonra sats olarak artsa bile alabileceğim bnb miktarını alamayacağım çünkü bnbde artış gösteriyor paralel olarak. Yeni ieo katılımı çok fazla talep olur, margin, coin burn derken 40 doları geçer en iyisi bnbde beklemek.
Allah bin bereket versin, binance tekel diye isyan edenler böyle tekel borsaya can kurban, kazanıyor kazandırıyor boğa getirdi piyasa daha ne yapsın. Diğer köpek borsalar gibi ayımı olsun devamlı fud mu yapsın piyasayımı düşürsün.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
su an hala x10 larda galiba... x20 lerde bile rahat satma imkani varmis. da x50 x100 ler nerelerde:) ben kolay kolay x50 yapacagini da düsünmüyorum (bakalim, görelim) - buralarda yavas yavas 2 yukari 5 asagi yapar, 3-4 gün sonra da havasi söner (mi acaba?) Huh

Yok hocam burdan daha x2'si var.

Burdan sonrası trader'ların elinde artık. Süreç bitti nihayetinde. Ama CZ ilk saat alanları zarar ettirmeyecek. Ödüllendirilecek onlar da.

Yaşasın CZ Kral! Smiley
Pages:
Jump to: