Yapıcı ve bilgi almaya yönelik yorumunuz için teşekkür ederiz!
Bu yola çıktıysanız eleştirilere de tolerans göstermeniz gerekecek. Tabi muhatap olduğunuz kitlede her eğitim düzeyinden insan var. Konuya gelip sorulara cevap vermeniz nedeniyle teşekkürler. Ann sayfanız oldukça amatörce hazırlanmış, ayrıca bir blockchain projesi olmasına rağmen proje ekibiniz de yalnızca iki yazılımcı var. Proje üyelerinin iş geçmişlerini de sitenizde göremedim. Bu konularda bizi aydınlatırsanız sevinirim.
ANN sayfamızı bilinçli olarak kısa tutmak istedik. ANN sayfaları genel olarak çok uzun ve detaylı anlatımlar içermekte. Biz böyle bir anlatım yerine konu başlıklarına değinip insanları daha detaylı bilgi için web sitemize ve whitepaper’ımıza yönlendirmeyi akılda kalan noktaları gelen yorumlarla cevaplamayı tercih ettik.
Tüm ekibin Linkedin profillerini eklemeniz lazım. Gürkan Akpınar diye arattığımda maalesef bir sonuca ulaşamıyorum. Bu piyasada olmayan, birkaç emlak işi yapıp, böyle bir iş olduğunu duyup gelip para toplayacak gibi bir intiba bıraktı. Diğer ekip üyelerini de arattım, onlardan da özellikle Technology Manager dediğiniz kişilerin bile profilleri yok. Sonra herkes Manager ise kodu kim yazıyor? Assistant dediğiniz kişilerin görev tanımı nedir? Road map çok detaysız ve genel geçer hazırlanmış daha fazla detay içermeli.
Linkedin profillerinin eksikliğinin olumsuz bir algı oluşturduğunun farkındayız. Bu konuda düzenleme çalışmalarımız sürüyor, en kısa zamanda web sitemizde yerini alacaktır. Şimdilik merak gidermek amacıyla kısaca bilgi vermek gerekirse:
Üyelerimizden hiçbiri daha önce kriptopara sektöründe bir çalışma gerçekleştirmemiş olmasına rağmen proje ekibinin içerisinde yer alan kişiler ilk günden bu yana blockchain teknolojisini yakından takip etmiş kişilerdir. Teknolojinin geçmişinin 9 yıl olduğunu göz önünde bulundurursak bu anlamda bir eksiklik hissetmemekteyiz.
Her ekip üyesinin manager ünvanı almasının sebebi CTO vb ağdalı isimler kullanmak istemememizdir. Birçok proje ekibi ünvanlarını normalde bir şirketin genel kurulunu oluşturan sıfatlardan seçtiğinden iş gereksiz bir ünvan şovuna dönüşmektedir. Biz bunun yerine projenin gelecek adımlarında altlarına ekip kurulduğunda manager ünvanının tam karşılığı olacak insanları bu şekilde adlandırmayı seçtik.
Road Map’ımızda ‘olmasını temenni ettiğimiz’ şeylere yer vererek bilgi kirliliği yapmak yerine olacağı kesin tarihleri belirttik. Web sitemizdeki ve Whitepaper’ımızdaki road mapları ayrı ayrı incelerseniz web sitemizdekinin daha kısa olduğunu göreceksiniz, insanları uzun bilgilerle yormak istemedik. Whitepaper’ımızı incelerseniz daha tatmin edici bir yol haritası görebilirsiniz. Ama fikrinizi dikkate alıyoruz ve Whitepaper’daki tüm yol haritamızı sitemizde de yakın zamanda göstereceğiz.
Technology Manager dediğiniz kişilerin bile profilleri yok.
DIPNOT: Burada kendi adima konusmak istemezdim ancak yazildigi icin cevap veriyorum, sahsimin LinkedIn hesabi uzun suredir bulunmakta,
https://www.linkedin.com/in/cagatay-aydin/. Diger arkadaslarim icin cevabim yukarida.