Pages:
Author

Topic: Emlak Tabanlı Türk Malı Coin - page 4. (Read 1052 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
May 19, 2018, 12:27:10 AM
kazanclarinin 6%sini dagatmak falan, direk scam  kokulari geliyor insanin aklina. Hele bizim ulkede emlak tabanli sistem... ayakustu yuzyuzeyken adamlar dolandiriyor, bu sekilde mi gercek cikacak
full member
Activity: 756
Merit: 104
May 18, 2018, 06:04:11 PM
Emlak sektörü Türkiye de tıkanmış durumda, Banka kredi faizleri çok yüksek finans sektörü resmen kilitlenmek üzere Türkiye de şuan doğrudan emlak yatırımı yapmak dahi mantıklı sayılmaz bence. Kaldı ki böyle bir proje...!
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
May 18, 2018, 05:39:23 PM
Buram buram scam kokan bir proje benimde aklıma ilk baktığımda direkt jet fadıl geldi.Açıkçası ondanda böyle atraksiyonlar bekliyoruz kendisi bir efsane adeta.
Baştan diyeyim boşa çabalıyorsunuz ne globalde nede türkiyeden yatırım alacağınızı falan düşünmüyorum.bahsettiğiniz işi coin çıkarmadan da pek ala yapabilirsiniz. coinle kar dağıtıp ne yapacaksınız coininiz bir hiçten başka birşey olmayacak
newbie
Activity: 126
Merit: 0
May 18, 2018, 03:48:04 PM
Türk coin mi olurmuş..Smiley Kesin shit coin olur. Hemen Türk coinidir diye yatırım yapmayın. Biraz araştırıp bakmak lazım bence.
member
Activity: 406
Merit: 12
May 18, 2018, 03:05:21 PM
Türk forumlarında konu açmama kararımızın doğruluğunu gördük falan demiş takım üyesi arkadaş. Madem öyle burada kendini yormasana arkadaşım. Görelim bakalım projeniz globalde ne kadar yankı uyandıracak? Sanki Türk forumundaki insanlar konu açın diye peşinizden koşuyordu. Saçma sapan konuşuyorsunuz.
newbie
Activity: 25
May 18, 2018, 02:16:26 PM
Çöp coin…
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
May 18, 2018, 02:06:47 PM
Tüm ekibin Linkedin profillerini eklemeniz lazım. Gürkan Akpınar diye arattığımda maalesef bir sonuca ulaşamıyorum. Bu piyasada olmayan, birkaç emlak işi yapıp, böyle bir iş olduğunu duyup gelip para toplayacak gibi bir intiba bıraktı. Diğer ekip üyelerini de arattım, onlardan da özellikle Technology Manager dediğiniz kişilerin bile profilleri yok. Sonra herkes Manager ise kodu kim yazıyor? Assistant dediğiniz kişilerin görev tanımı nedir? Road map çok detaysız ve genel geçer hazırlanmış daha fazla detay içermeli.

newbie
Activity: 1
May 18, 2018, 02:06:04 PM
buda diğerleri gibi dolandırıcı tayfası
full member
Activity: 980
Merit: 152
May 18, 2018, 01:53:31 PM
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
May 18, 2018, 01:19:10 PM
bu ne saçma gereksiz çöp bir proje yapmayın böyle şeyler. security tokenler ne zamandan beri kriptopara oldu? sahtekarlık dolandırıcılık bizimkilerin kanına işlemiş resmen.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
May 18, 2018, 09:24:16 AM
Ülkede zaten birinci sırada inşaat ikinci sırada emlak. Ev mal mülk ten başka icraat bilmez olduk! Ulan coinimiz bile inşaat ve emlak üzerine. Ama Breeze yurtdışı üzerinden çıkmış, yani ülkemizde çıkmadığı için bir nebze güvenebiliriz evet. Çünkü bizim ülkede ne çıkarsa çıksın insan önyargı ile bakıyor ki haklıyız da. Daha önceden de 2-3 adet kripto coin çıkmıştı, çıkacak gibi olmuştu sonrası malum... Araştırmadım ama araştıracağım, inşallah güzel bir projedir.
full member
Activity: 616
Merit: 100
May 18, 2018, 09:17:02 AM
Önceki çıkan Türk projelerinin sonu pek iyi olmadığından kendi milletimiz bile güvenmiyor. İnsanları dolandırılmaktan korkuyor malum ortada bir çok örnekleri var.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
May 18, 2018, 09:08:57 AM
Piyasada yeni olduğun çok belli ve diğer kullanıcı arkadaşlar da gerekli uyarıları vermişler zaten. He sen yine de olmaz ben yanmak istiyorum dersen herkes kendisinden sorumludur tabii ki  Cheesy
copper member
Activity: 24
May 18, 2018, 08:42:15 AM

Benim bakkalım var ve bu bakkalda bulunan bisküviler için token çıkartıyorum. Satılan kardan da token sahiplerine %3 dağıtacağım. 12 sayfa whitepaper 2-3 sayfası bisküvinin nasıl satılacağı ile ilgili. Gerisi kripto paralar nedir? Biz kimiz?

Kriptopara kavramını projemize uyarlayarak yenilikçi ve dünyada öncü bir iş modeli yaratmak istiyoruz. ‘Neden kriptopara?’ sorusunun cevapları şunlardır:

1- Gelişen ve değişen dünyada kriptoparaların yeri yadsınamaz. Biz de Breeze de Mar (BDM) olarak dijital dünyaya adapte bir resort hotel zinciri yaratmak istiyoruz. Değişen dünyanın gerekliliklerini yakından takip ederek uyum sağlıyoruz. BDM, yiyecek, içecek, restorant vb harcamalarınızın hepsinde BreezeCoin kullanabileceğiniz bir coin olacaktır. BDM içerisinde dolaşımda olan coinler şirketin rezervinden insanların kullanımına sunulacaktır ve rezerv düzenli aralıklarla güncellenecektir.

2- Whitepaper’daki açıklamalardan ve yol haritamızdan da göreceğiniz üzere BDM Orlando, BDM Resort Hotel projesinin ilk ayağıdır. BDM Las Vegas’ın arsası alınmış ve hayata geçirme çalışmalarına başlanmıştır. BDM Hawaii ve Bahamalar proje aşamasında olan diğer yerlerdir. Öngörümüz şu ki, şirketimizin elinde tuttuğu %75 oranındaki rezerv BreezeCoin’lerin değeri BDM projesi büyüdükçe, BDM hotelleri hayata geçtikçe kriptopara borsalarında değer kazanacak ve şirketimizin değeri de bu oranda büyüyecektir.

3- Projemizin ideallerinden biri ise, Breeze de Mar’dan sonra tüm otellerde kullanılacak bir kriptopara olarak anlam kazanmasıdır.
copper member
May 18, 2018, 07:44:46 AM
benim aklımı karıştıran şu cümle oldu:  Akpınar, “En ucuz daire 114 bin dolar, yalılarımız 2 milyon dolar ve full mobilyalı. Bu projeden ev almak istediğinizde ABD bankasından mortgage almıyorsunuz. Finansmanı biz size sağlıyoruz. 30 yıl vade yapıyoruz. Finansmanın yıllık maliyeti yüzde 6,5. Bu projede yüzde 7 kira getirisi veriyoruz" dedi.
madem bu kadar garanti gelir var kiraya verin o zaman niye satıyorsunuz

Breeze de Mar projesinin iş modeli şu şekildedir: sat, geri kirala (Sale and Leaseback).
http://www.roedl.net/tr/tr/yayinlar/yazilar/sat_ve_geri_kirala_sale_leaseback_leasing_islemi_ve_vergisel_avantajlari.html iş modelimiz birebir aynı olmasa da konu hakkında bu linkten bilgi sahibi olabilirsiniz.

Evler satılır, alıcının yapacağı ödeme karşılığı kirayı amorti edecek şekilde geri kiralanır (%6.5 mortgage faizi, %7 kira garantisi).

Kiralanan evler bir işletme ile anlaşılarak (Hilton, Sheraton vb. otel zincirleri) bir resort hotel konsepti yaratılır.

Kriptopara da bu projede mortgage değeri üzerinden gelmektedir. Şirketin elinde ve gelecekte olacak olan mortgage kağıtları çıkarılan BreezeCoin’e karşılık gösterilir ve coin sahiplerine payları oranında mortgage faizi paylaştırılır.

Bu noktada projeyi dikkatli inceleyen okurlar görecektirler ki coinlerin %75’i şirketin rezervinde BreezeCoin’in Breeze de Mar projesinde ödeme yöntemi olarak kullanılacak olması sebebiyle tutulmaktadır (detayları Whitepaper’dan okuyabilirsiniz). Bu sebeple, Breeze de Mar %75 oranında coin sahibi olduğu için faiz ödemelerinin sadece %25’i şirket dışına çıkacaktır (Breeze de Mar Orlando projesi kapsamında elimizde bulunan mortgage kağıdı miktarından dolayı).

Var olmayan veya şirketin karşılama ihtimali olmayacak boyutta bir ödeme vaad edilmemektedir.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
May 18, 2018, 07:44:40 AM
Türkçe forumlarda projemizi tartışmaya açmama kararımızın ne kadar doğru bir karar olduğunu görmüş bulunuyoruz.

Projemizin Whitepaper’ını okumadan, kim olduğumuzu, ne iş yaptığımızı, iş planımızı araştırmadan tamamen ön yargı, bilinçsizlik ve seviyesizlikle yapılan saldırılara cevap vermenin bizim adımızı lekelemekten başka bir amaca hizmet etmeyeceğini düşünüyoruz. Bu saldırılara olabildiğince tatmin edici cevaplar vermemize rağmen hiçbir argümana dayanmayan benzer yorumlar gelmeye devam etmiştir.

Konu başlığının hakkımızda olumsuz ve yanlış yargılara sebep olabileceğini düşündüğümüzden istemesek de olumsuz algı oluşmaması adına türkçe bir ANN yayımlama kararı aldık. ANN altında sadece projemizin tartışılmasını temenni ediyoruz.

Türkçe ANN başlığı gün içerisinde açılacak ve bu başlık altında da duyuralacaktır.

Teşekkürler.

Sizi globalde kimse umursamamış bile. Siz yine en çok burada dikkat çekmişsiniz. Yatın kalkın burada ki insanlara dua edin.
https://bitcointalksearch.org/topic/annico-breezecoin-real-asset-backed-cryptocurrency-with-interest-payment-3838993

Bu iş için neden bir coin veya token ihtiyacı olduğunu açıklayın biz de diyelim ki evet bu gerekli veya değil.

Benim bakkalım var ve bu bakkalda bulunan bisküviler için token çıkartıyorum. Satılan kardan da token sahiplerine %3 dağıtacağım. 12 sayfa whitepaper 2-3 sayfası bisküvinin nasıl satılacağı ile ilgili. Gerisi kripto paralar nedir? Biz kimiz?

Bir de şansınızı Türkçe ANN konusu ile deneyin bakalım.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
May 18, 2018, 07:21:26 AM
Imza Automobiles Coin (IAC) veya Ciftli Bank Coin (CBC) yerli mali connilerdi:) Illa coin olmasina gerek yok, conni olsa da isimizi görüyor:)
Evvela Türkiye'de ICO yapilabilirligini arastirmali, Türkiye'den bu tür bir para toplama, halka arz mümkün degildir diye düsünüyorum... Onun icin de yerli mali coin diye birsey zaten olamaz...
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
May 18, 2018, 07:12:10 AM
benim aklımı karıştıran şu cümle oldu:  Akpınar, “En ucuz daire 114 bin dolar, yalılarımız 2 milyon dolar ve full mobilyalı. Bu projeden ev almak istediğinizde ABD bankasından mortgage almıyorsunuz. Finansmanı biz size sağlıyoruz. 30 yıl vade yapıyoruz. Finansmanın yıllık maliyeti yüzde 6,5. Bu projede yüzde 7 kira getirisi veriyoruz" dedi.
madem bu kadar garanti gelir var kiraya verin o zaman niye satıyorsunuz
copper member
May 18, 2018, 07:00:56 AM
Türkçe forumlarda projemizi tartışmaya açmama kararımızın ne kadar doğru bir karar olduğunu görmüş bulunuyoruz.

Projemizin Whitepaper’ını okumadan, kim olduğumuzu, ne iş yaptığımızı, iş planımızı araştırmadan tamamen ön yargı, bilinçsizlik ve seviyesizlikle yapılan saldırılara cevap vermenin bizim adımızı lekelemekten başka bir amaca hizmet etmeyeceğini düşünüyoruz. Bu saldırılara olabildiğince tatmin edici cevaplar vermemize rağmen hiçbir argümana dayanmayan benzer yorumlar gelmeye devam etmiştir.

Konu başlığının hakkımızda olumsuz ve yanlış yargılara sebep olabileceğini düşündüğümüzden istemesek de olumsuz algı oluşmaması adına türkçe bir ANN yayımlama kararı aldık. ANN altında sadece projemizin tartışılmasını temenni ediyoruz.

Türkçe ANN başlığı gün içerisinde açılacak ve bu başlık altında da duyuralacaktır.

Teşekkürler.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
May 18, 2018, 06:06:21 AM
Ne yazıkki bugüne kadar ortaya çıkmış türk projelerinden aklı başında bir tane yok, en büyük dezavantaj bu zaten üstüne birde piyasa da tutan emlak projesi var 2-0 yenik başlıyorsun olaya zaten vaatlerle hiçbir projeye girilmez. Tavsiye etmiyorum kendi adıma.
Pages:
Jump to: