Merhabalar,
Ben BreezeCoin takımı üyelerindenim.
Yorumlarınız için çok teşekkürler, aklınızdaki tüm soruları cevaplamaya çalışacağım fakat ön yargılarınızı kırmak için proje tamamlanana kadar zaman isteyeceğim.
Bir başka çöp türk projesi. Öyle medyada haber yaptırmakla olmuyor bu işler. Burada konusu bile yok. Bir tek adam akıllı joint ... vardı onlar profesyonel gidiyordu gerisi çöp.
Öncelikle şunu söylemek isterim, projede hedef kitlemiz kriptoparaların global etkilerini göz önünde bulundurarak Türkiye değil tüm dünyadır. Bu sebepten ve ‘Türk Coini’ adlı içi boşaltılmış ve samimiyetle söylemeliyim ki dolandırıcılık yaftası yemeyi hak eden bir proje olarak anılmak istemediğimizden Türkçe forumlara giriş yapmadık.
Bitcointalk ANN linkimize buradan ulaşabilirsiniz:
https://bitcointalksearch.org/topic/annico-breezecoin-real-asset-backed-cryptocurrency-with-interest-payment-3838993Türk malı ise kaçın abi yok böyle scammer bi millet aq gelen geçen soyma dolandırma peşindeler.
türk projeleri hakkında benim düşüncem çok sabit. değil emlak tabanlı altın tabanlıda olsa beş para etmez. kesin içinde bir yerde bir dolandırıcılık gizlidir.
Size katılıyoruz dolandırılan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz
bu kadar dolandırma olayının olduğu ülkede iş yapmak zor doğrusu! Zor biliyoruz fakat bizi de önyargılarınızdan arınarak analiz ederseniz seviniriz.
CEO’muz Türk ancak Türk projesi demek yanlış olur,Gürkan Akpınar Almanya’da yetişmiş ve tüm kariyerini Almanya ve ABD’de yaratmış biridir. Ayrica Breeze de Mar projesini hayata geçiren Gürkan Akpınarın sahibi olduğu GAOK Invest bir ABD şirketidir. Gürkan Akpınar’ın daha önce gerçekleştirdiği projelere ilgilenenler şu adresten bakabilirler. Gerçekliğini merak edenler gidip yerinde görebilirler
Şu anki ve geçmişteki projeleri için:
http://gaokinvest.com.tr/http://www.akpinarinvest.com/Aslında var ya çöp'ü falan geçin bu ico illegal olabilir, bunlar nasıl kazanç falan dağıtacaklar? spk ve sec'e bildirebilirsiniz baştan fail yani hiçbir şekilde sermaye dağıtımı falan olamaz.
Sermaye dağıtımı yapmak gibi bir niyetimiz yok açıkçası. Projeyi web sayfamızdan dikkatli okursanız durum şu şekilde işliyor: Breeze de Mar projesi kapsamında evler %20 peşinat ve %80 mortgage ile satılıyor. Mortgage 30 yıl vade ve %6.5 faizle şirketimize ödeniyor. Proje satışları tamamlandığında elimizde 200 milyon dolar mortgage olacak. Şu an bitmiş satışlardan 50 milyon dolarlık mortgage kağıdı bulunmakta. Yaptığımız şey ise şu: toplam değerimizin karşılığı olan ilgili resmi makamlardan onaylı 200 milyon coin çıkarıyoruz ve elimizdeki var olan mortgagelar kadarını yani 50 milyonunu piyasaya sürüyoruz. Coin sahipleri de hisseleri oranında şirketimizin aldığı %6.5 faizi aylık bazda Ethereum olarak alıyorlar.
GAOK Invest Ceo'su Gürkan Akpınar'ın başında olduğu proje. Geçen yıl Abd Florida da Breeze de Mar adında 350 konutluk bir projeye başlamış. Her nedense bu konutları Türkiye'de satmaya çalışmış. Demin google'dan arama yaptım tek kelime ingilizce haber yok, var olan haberlerin hepsi Türkçe ve daha çok reklam kokan haberler. Şimdi ben Almanya doğumlu bir Türküm ve şirketim Amerika'da, ama yaptığım projeleri Türkiye de pazarlıyorum. Aklıma ilk gelen soru, Fadıl sen misin?
Amerika’da regülasyonlar gereği maketten satış yapmak yasak. Dolayısıyla proje Avrupa, Arap ülkeleri ve Türkiye’de satıldı. Proje 2017’de başlamıştır ve bu yılın sonunda teslimi yapılacaktır.
Soru ve görüşleriniz için takipte kalacağız!