Pages:
Author

Topic: En sevdiğiniz renkler ve bu renkleri seçmiş olma nedenleriniz? - page 2. (Read 1083 times)

jr. member
Activity: 188
Merit: 8
kırmızıyı seviyorum .ne demiş atalar kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun  Grin sevme nedenim sanırım bana enerji veriyo olması
newbie
Activity: 42
Merit: 0
sarıydı sonradan değişti turuncu oldu sadece bir kıza yakıştığı için...
newbie
Activity: 196
Renkler size ne anlam ifade ediyor? Sevdiğiniz renkler neden sizin için özel? Nasıl o renkleri seviyor hale geldiniz?
griyi çok severim bilmiyorum görünce içimde güzel şeyler çağrıştıyor kendime yakıştırıyorum lacivert ve kırmızıyı da çok severim ilk kaleci eldivenim kırmızıydı bu yüzden o da
member
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Mavi ve mor en sevdiğim renkler sanırım. Mavi huzur ve ferahlık çağrıştırıyor. Mor ise bana enerji veriyor, koyu bir renk ama yine de seviyorum.
full member
Merit: 100
Renk denilince aklıma ilk tuttuğum kulüp BEŞİKTAŞ geliyor. Bu nedenle siyah beyaz ve kırmızı vazgeçilmez renklerim. Tabi bunlara ek olarak gri ve mavi rengide seviyorum. Gri malum siyah beyaz karışımı fakat mavi beni kendisine çekiyor.
newbie
Activity: 33
En sevdiğim renkler mor ve siyah, mor egzantrik olduğu için siyah da eksikleri kapattığı için..
newbie
Activity: 224
sarııı, kırmızııı en büyük GALATSARAY!! Grin
full member
Activity: 314
Merit: 101
mavi. ozel bir sebebi olmamakla birlikte. huzur verdigini dusunuyorum
newbie
Activity: 70
Siyah Sebepsizce Seviyorum
newbie
Activity: 69
çingene pembesidir. istop oynarken hep onu söylerdim kimse bulamazdı.  Grin Şaka bir yana siyah rengi severim.
member
Activity: 89
Merit: 11
Sarı->kasveti çağrıştırması hoşuma gider.
Mor->sebepsiz yere galiba <3
member
Activity: 322
Merit: 16
beyazı severim temizdir. rahatlatır beni.

tabi şu telefonun mavisini gördükten sonra maviye aşık oldum.

https://www.youtube.com/watch?v=Rk-DxjO-3Dk
member
Activity: 392
Merit: 13
nedeni çok fazla derin bu konuda açıklama yapmak yetmez bitmez. tek rengim siyah Smiley
member
Activity: 364
Kırmızıyı severim bir nedeni yok çocukluktan beri kırmızı diğer renklerden daha hoş gelmiştir gözüme
member
Activity: 137
lider ruhlu kişilerin sevdikleri rengi beyan cümlesidir muhtemelen. lider rengi imiş zira sarı. tanıdığım tüm baskın karakterli insanlara da dikkat ettim seviyorlar hakikaten.
newbie
Activity: 87
herşeyin aslında siyah olduğunu bilendir. huzur, mutluluk, herşey siyahtır. siyah ayrıdır.
newbie
Activity: 1
mavi. Sonsuzluğun içindeki mükemmel oluşumun rengi.
newbie
Activity: 44
Kahve içmeyi çok sevdiğim ve esmer renkli olduğum için kahverengiyi çok severim Smiley
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Gri seviyorum,
neredeyse bütün kıyafetlerim gridir.
bilgisayarımda masa üstü arka planım da gridir.
gümüş grisi candır.
member
Activity: 120
Merit: 11
Kırmızı.Nedeni ise benim için büyük anlam taşıyan herşeyde olması.
Şanlı Türk bayrağından tut,taraftarı olduğum Galatasaray'a kadar daha biçok anlamı derin olan şeylerde bulunması Smiley
Pages:
Jump to: