Pages:
Author

Topic: En sevdiğiniz renkler ve bu renkleri seçmiş olma nedenleriniz? - page 3. (Read 1083 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
tüm renkleri severim aslında ama pastel renklere daha çok elim gider kıyafet seçerken falan mavi özellikle. deniz sevgimden olsa gerek ruhumu dinlendirir mavi.
full member
Activity: 424
Merit: 103
Turuncu ve sonbahar tonlarını seviyorum..Bana hüzün ve vedayı hatırlatıyor..Biraz psikobatlık mı var bilmiyorum bazen acıdan beslendiğimi düşünüyorum.. Cheesy
member
Activity: 322
Merit: 14
beyazı her zaman bir adım öndedir gözümde. ayrı bir seviyorum sebebini bilmesemde.
full member
Activity: 487
Merit: 115
turuncu ve sarı benim için vazgeçilmezdir. turuncu saf enerjiyi, sarı ise iyimserliği ve iyiliği gösteriyor benim için Smiley
member
Activity: 140
Merit: 20
mavi ve bordoyu genellikle seviyorum sebebini bende bilmiyorum.Genelde tişörtlerim mavi yada bordo renkte oluyorlar sanırım bana yakıştığı için o renkleri seviyorum ama sarıyı pek giymesemde renk olarak seviyorum biraz dikkat çeken renk olduğu için heralde sarıyı da seviyorum.
member
Activity: 233
sarı rengi seviyorum belli bir sebebi yok ama bana enerji verdiğini mutlu ettiğini düşünüyorum
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Benim rengim siyah ve beyaz dır kişiliğimi yansıtır net olmayı seven bir insanım o yüzden ara renkleri çok sevemiyorum ayrıca insanın ten renginin de sevdiği renkleri seçmesinde bir etkisi olduğunu düşünüyorum .
full member
Activity: 742
Merit: 140
Siyah, vişne çürüğü ve mor...

Özellikle siyaha karşı aşırı bir sevgim var nedense.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ben de siyah ve beyaz diyorum. Her ne kadar bilimsel olarak renkten sayılmasalar da diğer renklere göre beni daha iyi ifade ettiklerini düşünüyorum  Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 505
ben direk siyah ve beyazı seviyorum. ikisi de karalı net renkler. zaten siyah ve beyaz renk de değildir aslında. ama 2 rengide asil buluyorum.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
siyah bordo ve beyaz siyah ile bordo ağır ve asil bi renk olduğu için seviyorum kendi kararkterimde biraz ağır olduğu için beyaz ise yüreği ve kalbi kirli insanlarla dolu olan bu dünyada birazda olsa temiz birşeyler görmek beni mutlu ediyor
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
Siyah ve aksesuarda Altın rengini seviyorum gerisi olmasada olur Smiley
member
Activity: 182
Kırmızıyı seviyorum ama nedeninin hiç düşünmedim gözüme güzel görünüyor,boğa olabilirmiyim bilmiyorum Grin ama kırmızı olan şeylerin zevk vermesinden dolayı olabilir Grin
newbie
Activity: 56
Benim en çok sevdiğim 3 renk var:mavi,yeşil,turkuaz.bu üç renkte dogada hakim renkler ve insanın ruhunu dinlendiriyorlar adeta ! bu üç güzel renki doyasıya izlediğim tek yer ise karadeniz.
member
Activity: 70
Siyah. Çünki Karanlıgı seviyoruz. Karanlık olmasaydı yıldızları göremezdik !
member
Activity: 110
Merit: 11
SARI ve LACİVERT
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Siyah ve Kırmızının uyumunu hiç bir renk' e değişmem . Ama tek renk seçecek olsam maviyi seçerdim.
member
Activity: 140
The Future of Sports is Fan Controlled
 Mavi ve tonlari ... neden bilmiyorum..
 Belki de Fenerbahcellilikten biraz daha Lacivert... Grin
full member
Activity: 230
Merit: 100
Beyaz , kırmızı , sarı bu renkler bana canlılığı , neşeyi , mutluluğu anımsatıyor...
newbie
Activity: 44
Beyaz rengini severim. Bana saflığı çağrıştırıyor. Siyahta insanda aşık duruyor. Koyu değilde açık renk tercih edecek olursam yeşil diyebilirim. Doğa ve ağaçlar seçmenden önemli rol oynuyor.
Pages:
Jump to: