Pages:
Author

Topic: En sevdiğiniz renkler ve bu renkleri seçmiş olma nedenleriniz? - page 4. (Read 1083 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Mor ve turuncuyu çok severim. İntihara meyilliler mor sever derler ama bilemedim Cheesy
newbie
Activity: 22
Merit: 0
Saints Row denen bilgisayar oyunu yüzünden mor. Ama hiç bu renkte kıyafetim yok. Garipsenecek olmasam kesin giyerim.  Grin
member
Activity: 140
Merit: 10
tabiki de siyah tüm renkleri kapatabiliyr oluşu. Işığıda emen bir renk.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
Kırmızı ve Turuncu gözüme güzel geliyor siyah ve beyaz beşiktaşımın rengi ama dinlencirici renk olarak ise mor ve lila isterim etrafımda
member
Activity: 322
Merit: 12
ben düz adam. öyle karışık farklı renkleri pek sevmem.

kış döneminde genelde siyah giyerim

yaz döneminde beyaz ve mavi tonlarını tercih ederim.

mesala siyah renkli yaklaşık 7 tane gömleğim var
beyaz bi 6 7 tane
mavi tonlarıyla en az 5 tane
gri tonları 3 4 tane
4 tane de numunelik yeşil turuncu karışık tonlar.

yakıştıramıyorum kendime diğer renkleri rahat hissetmiyorum
newbie
Activity: 53
Merit: 0
KIYafette en sevdigin renk siyah ama ev esyasi dekornolarak en sevdigim mavi insana huzur veriyo acik koyu mavinin her tonu
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Benim sevdiğim renk mavi neden bilmiyorum ama kıyafette mavi rengi görünce almak istiyorum. Saatte de trçuruncu rengini görünce almak istiyor neden yada nasıl oluyor bilmiyorum.
member
Activity: 336
Merit: 10
Siyah, Mavi, Bordo, Füme. Nedenini bilmiyorum, estetik açıdan ruhuma cezbediyor sanırım.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Turuncuyu çok severim, bana güneşi anımsatıyor. dünyayı besleyen enerji...
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Renkler size ne anlam ifade ediyor? Sevdiğiniz renkler neden sizin için özel? Nasıl o renkleri seviyor hale geldiniz?

Başta siyah olmak üzere , en sevdiğim renkler koyu renklerdir. Koyu renkler benim ruhumu dinlendiriyor. Koyu renkli kıyafetler giydiğimde kendimi daha elegant hissediyorum. Koyu renklere sahip ortamlarda huzur buluyorum.
member
Activity: 532
Merit: 12
Renkler size ne anlam ifade ediyor? Sevdiğiniz renkler neden sizin için özel? Nasıl o renkleri seviyor hale geldiniz?
Pages:
Jump to: