Pages:
Author

Topic: Enayi avında Bu hafta: Turcoin'de 1 katrilyon TL vurgun (cehalet belası) - page 2. (Read 873 times)

member
Activity: 336
Merit: 11
çiftlik bank patladı üstüne 2 3 ay geçmeden bu adamlar geldi ve vurgun yaparak gittiler. ben helal olsun diyorum. bu insanlar zaten dolandırılacaktı bu insanlar akıllanmıyordu bari para yabancıların ponzilerine gitmedi.
member
Activity: 219
Merit: 10
turcoin ne kardeşim whitepaperları ne takımı kim hiçbir şeye bakmadan para mı yatırılır kolay mı kazanıyorsunuz paranızı anlamıyorum. insanı dolandırıcılığa itiyorsunuz kimseyi suçlamayın boşa .
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
İşte bu yüzden Türkiye'den güvenilir bir proje çıkmaz çıkamaz. Çünkü dolandırıcı tayfa zaten en baştan birkaç deneme yaparak milletin bütün güvenini sarstı. Ben şahsen yerli kripto projelerine en baştan beri soğuk bakıyorum. Girişimciliği, kısa yoldan para cukkalamak olarak anlayan bu tipler... ve bu tiplere para kaptırmaya devam edenler oldukça; dünyaya açılma potansiyeli olan dürüst projeler arada kaynayacak ve kaybolup gidecektir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
basina yansiyan haberler sonrasi malesef ulkede bir suru psikolojisi olusuyor ve ben de yatirmaliyim, zengin olmaliyim zihniyetiyle talep patlamasi olusuyor.
full member
Activity: 392
Merit: 107
üç kuruş vaadedip insanların cebinden beş kuruş almayı başarabilen bu insanlar geçmişten bugüne sürekli varolmuşlardır ve ileride de farklı formüllerle insanların karşılarına çıkacaklardır. şaşırmamak lazım ama ciddi ders alınması gerekir bu olaylardan. malumunuz ülkemizde profesörlerin bile telefon dolandırıcılarına kandığı bir ortamda çiftlikbank gibi onbinlerin magdur olduğu titan, network marketing vakalarının eksik olmadığı bir ülkeyiz.  insanların vaatlere para yatırmasını halen anlayamıyorum. yazık. uyanık olmak lazım.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Milli yerli projelere en azından bu dünyada güvenilmemesi gerektiğini bir kez daha görmüş olduk. Haber paylaşıldı mı bilmiyorum:

https://www.ntv.com.tr/turkiye/turcoin-sorusturmasinda-vadedilen-tesisler-yalan-cikti,EIO_RRKPiUeRKDTTc8GHig

Evet dostum anahtar kelime "Milli yerli" bu, bunu gördüğünüz zaman 1 değil 10 sefer inceleyin çok dikkat edin ve havadan para vereceğini söyleyen oluşumlara dikkat edin ki 1 bardak soğuk su arama derdine de girişmeyin.
member
Activity: 336
Milli yerli projelere en azından bu dünyada güvenilmemesi gerektiğini bir kez daha görmüş olduk. Haber paylaşıldı mı bilmiyorum:

https://www.ntv.com.tr/turkiye/turcoin-sorusturmasinda-vadedilen-tesisler-yalan-cikti,EIO_RRKPiUeRKDTTc8GHig
member
Activity: 462
Merit: 14
yazık bu insanlara ya nası kanıyolar böyle saadet zinciri oluşumlara .. neden ve nasıl insanlara böyle vaatlerde bulunabiliyorlar ki.ve yakalanmışlar aslında bu iyi haber.zararlar karşılanabilir az da olsa.
member
Activity: 392
Bizim millet havadan para kazanmaya bu kadar düşkün olduğu müddetçe böyle dolandırma vakalarını daha çok duyarız. Sorgulama araştırma isteği hiç yok. Armut piş ağzıma düş istiyorlar bunun için de varlarını yoklarını riske ediyorlar.
member
Activity: 490
Merit: 10
Vallahi anlamıyorum ben cidden kafam basmıyor sanırım. Senelerdir aynı pazarlama taktiğiyle binlerce kişiyi dolandırıyorlar adamlar hala bedava kazanç sağlamak için salak salak paralar yatırıyor. Bu heriflerin değil bunlara para yatıran gerizekalıların yargılanması lazım ülkenin refahı için.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Banamı öyle geliyor yoksa sizede oluyor mu böyle bir şey, bazı insanların yüzüne bakınca sezgisel olarak bitimi dahi vermem buna diyor insan, bunda da öyle bir tip var. Verilen her vaade direkt kanan yatırımcılara diyecek laf bulamıyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Bizim toplumda bu hikayeler bitmeyecek galiba, kulaktan kulağa duyarak yatırıma koşuyorlar, okumak araştırmak düşünmek gibi bir huyumuz gelişmemiş çok yazık acı bir tablo.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Çok çılgınca Allah bize akıl fikir versin.
full member
Activity: 276
Merit: 100
insanlara üzülüyorum, ciddi miktarda parayı bu iş bilmez adamlara kolayca kaptırıyorlar, medyada sürekli gündeme gelen bir konu. asla piramit ponzi şemalı çalışan kişilere güvenilmez, tüksek faiz hayaldir.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Yazık düyeceğim bazen yazık bile denmiyor bazısı için ama yine de yazık iyi araştırma yapmak lazım paranı bir yere yatırırken bekli kırk yerden araştırma yapmak gerekir
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Ortada bariz patlayıp insanları ne hale düşüren çiftlikbank örneğinden sonra bile bu insanlar turcoin neyin nesidir diye iyice sorgulamadan, neyin içinde olduklarından emin olmadan nasıl devam edebiliyor gerçekten ilginç. Özellikle ege adaları işgali ve diğer konuda yaptığınız vurguya yüzde yüz katılıyorum, ne boş ne cahil bir toplum olduk. Herkes gözünü beynini açsa keşke.
full member
Activity: 138
Merit: 102
Turcoin başından belli etti piyasayı tokatlayacağını, bu tarz adamlar yüzünden ülkemizden çıkacak ciddi ve dürüst projeler güven kalmayacak. toplumun bilinçlenmesi ve kimin doğru kimin yanlış olduğunu büyük oranda anlayacak eğitim ve deneyime sahip olması gerekli.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Ben Turcoin'in bu kadar yatırım aldığına inanmıyorum muhtemelen birileri şirketi kullanarak para akladı ve yurt dışına kaçtı. Şu an yakalananlarsa muhtemelen işin piyonlarıdır.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Acaba buradan da yatırımcısı oldu mu diye aklımdan geçirmedim değil, az çok altcoinlerle ilgilenmiş kişilerin hiç bir şekilde kanmaması gerekirdi aslında turcoin e ama demekki basiret bağlanma olayı mı diyelim, iyice araştırmadan yatırım yapmamı diyelim, ihmalkarlık mı, söyleyecek çok şey var ama millet olarak ico konusunda tüm prestijimiz yerlerde, zaten daha önce bir kaç ico denemesi ile aynı şekilde çok başarısızlık örneği sergilemiştik. Umarım çok kaliteli bir altcoin çıkaracak sağlam bir ekip ve finansman sağlayacak iş adamları v.s. bulunurda biraz olsun prestij olarak yükseliriz bu konuda.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Bu haber ve benzeri dolandırıcılık olaylarında medyanın yaklaşımı ne yazık ki böyle.

Çiftlik bank olayında da reklamları pompaladılar tv lerde, gazetelerde. Sonrasında "tosuncuk" diye manşetler attılar.
Bu olayda da benzer işler yaptılar.
Araştırmadan incelemeden koyun gibi önlerine ne gelmişse pompalıyorlar, patlayınca "aa patladı" diyorlar.

Hayatın diğer alanlarında da haber anlayışları bu, siyasette de durum bu.
"Yandaş" deyince akla"iktidar yandaşı" geliyor ama, her bir tarafın yandaşı tam olarak böyle hareket ediyor.
Pages:
Jump to: