Pages:
Author

Topic: Enayi avında Bu hafta: Turcoin'de 1 katrilyon TL vurgun (cehalet belası) - page 7. (Read 873 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
Hayır bu saftirikler yüzünden, kripto piyasası da zarar görüyor. Millet sanıyor ki, bu piyasaya girersem elimdekileri de kaptırırım.

Bu Turcoin ilk çıktığı zaman CEO'nun bırakın linkedin hesabını tipini gördüm, dedim scam. Televizyon reklamları filan da çıkıyordu.

Hepsini geçtim, siteyi açıp takım yok be! Proje dedikleri de open source kodlarla para transferi, yazık gerçekten çok yazık.

Sonuna kadar katılıyorum bunları ben de farketmiştim. ki
kıbrıs menşei'li zaten. Ben yarın öbürgün icolarda 2.ci sınıf ülkeler kategorisinde umarım Türkiyeyi görmem. Neden görülsün ki ? neden adamlar olası dolandırıcılarla iş yapsın.

ben btcturk'e tek güveniyorum o da güvenimi boşa çıkarmaz umarım.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Hayır bu saftirikler yüzünden, kripto piyasası da zarar görüyor. Millet sanıyor ki, bu piyasaya girersem elimdekileri de kaptırırım.

Bu Turcoin ilk çıktığı zaman CEO'nun bırakın linkedin hesabını tipini gördüm, dedim scam. Televizyon reklamları filan da çıkıyordu.

Hepsini geçtim, siteyi açtım takım yok be! Proje dedikleri de open source kodlarla para transferi, yazık gerçekten çok yazık.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Varya inanın bu parasını kaptıranlar ilerde daha fazlasını da kaptırır. borç alır yine yatırır farklı isimlerdeki işlere. araba hediye etmişler. kazandıklarının yanında devede kulak. para akışının nerelere aktığını takip eden yazılım Çiftlikbank olayından sonra yapılacağı söylenmişti. o hazırlanana kadar daha çok kişilerin canı yanar.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Böyle mallar olduğu sürece türkiyede kriptonun yasaklama ihtimali çok fazla oluyor .
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Yazık günah bu millete hala nasıl kanıyorlar anlamıyorum. Zar zor kazanılan bu paraları hep bu dolandırıcılara kaptırıyorlar. Hepsi scam hepsi dolandırma aracı neden anlaşılmıyor bu kadar basit bir şey.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Rakamlar kesinlikle abartili paralardir.  Hukumetin kriptoya karsi bakis acisi zaten belli 1 katrilyon 100 katrilyon ne soylerlerse soylesinler.  
Boyle cahil bir toplum icindeyiz ki,  cahil denildiginde bile asil cahil sensin diyebiliyor.  Ciftlikbank,  Turcoin filan bireysel,  bu cehalet ile memleketi ucurumun kiyisina surukluyorlar farkinda degiller.

Bugdayi bile  ithal eden ulke olduk diyorum,  adam yatirim yapti diyor.  Fikra gibi degil mi.  Iste bu kafalar oldugu surece somuren dolandiran eksik olmaz.  

full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Bu ülkede o kadar çok kısa yoldan zengin olmak isteyen insan var ki. E bu da cehaletten kaynaklanıyor , böyle insanlar oldukça böyle insanları silken insanlar da çok olacak. Milyar milyar koyuyorlar çocuğu
jr. member
Activity: 182
Dolandırıcı oldukları o kadar çok belliydi ki bunlara inanıpta o kadar para yatıran insanları anlayamıyorum. Yüzyüze bakınca herkes birbirinden daha uyanık ama böyle şeylerde ne çabukta inanıp kaybediyorlar anlamıyorum. Yazık valla..
member
Activity: 322
Merit: 23
Çiftlikbank, turcoin vakaları bizde enayi oldukça devam edecektir. Korkum bu piyasaya da zarar vermeleri. Kriptopara piyasasına devlet yasaklama ya da benzeri önlemler getirebilir. Yatırımcıyı korumak adına. Milletin cebinde birilerinin doymak bilmeyen gözü var.
member
Activity: 364
Merit: 10
Malesef bizim en büyük sorunumuz kulaktan dolma bilgiler ile bazı işlere kalkışmak. Bu yatırım yapan vatandaşlarımızın en az %80 ni bu ıco nun geleceğe ne vaat ettiği yada road map i hakkında en kuçük bir fikrinin dahi olduğunu düşünmüyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bu kazigi yiyen bir Allah in kulu gelip buraya yazmaz. Zaten bu forumda aktif olan kişi bu tarz durumları fark eder. Yazık günah kaziklanan kişilere. Kısa yoldan köşeyi dönmek isteyenlere kazık fena girmiş. Ama ben öyle 1 katrilyon olduğuna inanmıyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu kadar yatırımı nasıl toplamışlar acaba merak ediyorum, bizim memlekette bu kadar enayi varmı gerçekten nasıl faka basıyorlar çok ilginç geliyor bana. Yıllar önce şu telefonla arayıp kontur dolandırıcılığı yapanların ilk kurbanlarından birisiydim ama yemedim, insanlar hala bu tarz sahtekarlara nasıl güveniyor şaşırıyorum
newbie
Activity: 3
Merit: 0
efsane geçirmişler helal olsun alın size yerli milli Cheesy
jr. member
Activity: 420
Kıbrıs merkezli hiçbir şeye güvenmeyin. Ne kadar insanı dolandırmak isteyen kişi varsa Kıbrıs yolunu tutuyor. İnsanların güvenlerini hiçe saymak...
full member
Activity: 532
Merit: 100
Hemşerilerimiz çok kurnaz insanlar ya maşallahları var. Çiftlikbanktan daha yeni kafasını kaldırmış zamanında jet fadıla defalarca parasını kaptırmış. Galata kulesini boğaziçi köprüsünü satın almaya çalışmış insanlarız. Valla bunlara müstahak
full member
Activity: 728
Merit: 151
http://www.posta.com.tr/turcoin-ve-hipper-asde-1-milyar-liralik-vurgun-2013732
https://kriptokoin.in/turcoinden-milyar-liralik-vurgun-alacaklilar-tesisi-basti/

burda baya konuşulmuştu...başka sitelerde de uyaran arkadaşlar olmuş...tabiki bu memlekette enayi den bol ne var ? elimdeki bitcoinleri satsam piyasa çöker diyen 15 yıldır bu sektördeyim diyen 165 takipçili twitter hesabı olan "CEO" 'ya bak hele sen  Grin https://twitter.com/sadunkaya

ege adalarının işgalini görmezden gelen , şeker fabrikalarının satışını dahi savunabilenlerin çıkabildiği bir toplumda böyle dolandırıcılık olaylarının olması kadar doğal bişey var mı ?

yandaş gazetelerden biri olan habertürk 'ün haber anlayışını da size fikir vermesi açısından resimlerini ekliyorum:

haber tarihi: 21.01.2018
http://www.haberturk.com/yerli-kripto-para-turcoin-kurucusundan-iddiali-aciklamalar-1804362-ekonomi

haber tarihi: 18.06.2018

başlık: "Hipper A.Ş. ve Turcoin'de büyük dolandırıcılık!" hasiktir yaaaaaaaa harbimi vah vah vah

http://www.haberturk.com/hipper-as-ve-turcoin-de-buyuk-dolandiricilik-2019964-ekonomi

Pages:
Jump to: