Pages:
Author

Topic: Enayi avında Bu hafta: Turcoin'de 1 katrilyon TL vurgun (cehalet belası) - page 5. (Read 873 times)

sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bu lanet dolandırıcılar yüzünden millet iyi projelere de güvenemiycek ve şüpheyle yaklaşıcak. Bunun gibi olaylar piyasanın güvenilmez ve balon olduğunu iddia edenlerin elini güçlendiriyor. Ülkemiz adına utanç kaynağı böyle insanlar, herkes fırsatçı olmuş.
full member
Activity: 448
Merit: 107
member
Activity: 1264
Merit: 43
Bilip bilmeden sazanlık yapıyorlar, sonra çarpıldıkları zaman da kripto dünyası kötü oluyor. Aslında bu tarz insanlara kripto dünyasının gerçekten ihtiyacı var. Zira BTC'nin boğaya kafa atabilmesi için bunları yem olarak kullanacaksın, gerisi zaten kendiliğinden gelir.
member
Activity: 560
Merit: 12
Elimizden geldikçe konularda milleti uyardık yatırım falan yapmayın diye . Bu kadar parayı hangi akla hizmet bunlara güvenip yatırdılar arkadaş !
full member
Activity: 366
Merit: 101
Uyardık çevremizdekileri, çiftlikbankta da uyardık giren ağladı bunda da uyardık. Forumda, telegramda basit paraya kaçmayın diye bağırıyo millet. Ben bu tarz işleri sevmesemde iyi oluyo aslında. Doğal selesyon işte parası olup harcamayı kullanmayı bilmeyen enayiler eleniyor Smiley Kardeşim git araba al arsa al ev al altın al niye böyle bokuboncuklu kimsenin onaylamadığı işlere giriyonuz ki.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Rakamın abartıldığını düşünmüyorum. Müdürlerine toplamda 5-6 trilyonluk makam aracı aldığı söyleniyor. İtibardan tasarruf etmemişler yani.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Cehaletle alakası yok bu tamamen aç gözlülük. Kolay yoldan elimdeki parayı hemen nasıl çoğaltırım derdine düşüyorlar.
Üniversitede profesör olan adamın telefon dolandırıcılarına para kaptırdığını da biliyoruz
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Forumda bir yerde paylaşılmış, postanın haberinde de vardı. Bir kişi 62000 yatırmış.
Icoya 1 ether, 0,5 ether gönderirken elimiz titriyor, neye göre yatırıyorsun bu parayı.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Ben miktarın biraz abartıldığını düşünüyorum . İcolar piyasada bulunan o kadar kişi olmasına rağmen 30 -40 milyon dolar anca topluyor. Bu adamlar sadece Türkiye'den 1 katrilyon (200 milyon dolar falan herhalde) nasıl toplayacaklar
member
Activity: 182
Merit: 10
Adam 2006'da Bitcoin aldim diye söylemişti. Bu cümleden bile sonucun bu yönde olacaği belli değil miydi? Belliydi, fakat bizim millet yerli ve milli kelimelerini duyunca değişiyor. Londra merkezli oyunlar oynanıyor açîklaması geldi aklima bu dolandiriciliktan sonra. Dombilinin sözü bu merak edenler için. Dikkatli olunmali piyasada böyle bir iki türk menşeili ponzi koinler var.
full member
Activity: 350
Merit: 102
kolay para kazanmak yoktur arkadaşlar. halen bunu idrak edemedik gitti ülke olarak. vaatlere çok kolay kanıyoruz malesef. sonra da sızlanıp duruyoruz. yapacak bir şey yok.parasını kaptıranlara geçmiş olsun. ders olur diyecem ama sanmıyorum. ileride de benzer vakalar olacaktır
newbie
Activity: 140
Adam gitmeden önce 22 tane müdürüne Mercedes almış, o kadar da bonkör bir insan kendileri.
newbie
Activity: 47
bir insanin guveninden faydalanip boyle bir sey yapmak cok ayip.o kadar takipcisi olana da  nasil kanmislarsa artik
member
Activity: 336
Merit: 11
ekipte türk varsa, ico türklerden çıkan bir ico ise yatırım yapılmaz birader. Hepsi mi dolandırıcı çıkar. Hepsi mi problemli olur. Bu adamlar yüzünden kendi kendimizi bitiriyoruz.

Daha ilk açıklamalarından bile dolandırıcı, yalancı olduğu belliydi zaten.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Yeni bir dolandırıcılık haberi daha çiftlik bankdan sonra şimdi de bu. İşin kötüsü bunlar crypto ya girecek yatırımcıları olumsuz yönde etkileyecek. Ayrıca bu olayın siyasetle ne ilgisi var demek istediği evet hükümetler bundan sonra bir takım önlemler alabilir ama başlıkta yazanlarla alakası yok öyle olmasaydı şu linkte yazanları kimse açıklayamazdı

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/sen-neymissin-be-abi-2-2180416/

Ben de bunla ilgili uyarı yapan bir çok insan gördüm millet nasıl araştırmadan yatırım yapmış aklım almıyor.
member
Activity: 322
Merit: 23
Bu tür haberler yüzünden millet kriptoparalara artık güvenilmez gözü ile bakıyor. Yeni yatırımcı bulmak zorlaşır.
Onu da geçtim devlet el atarsa kriptoparalara o zaman sıkıntı işte. Yatırımcıyı korumak adına önlemler de alabilirler.
newbie
Activity: 32
haberlerde bile çıkmaya başladı ne dicemi bilemedim büyük vurgun ^^
newbie
Activity: 32
efsane vurgun olmuş ne desem bilemedim ^^
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Adam Bitcoinin fiyatını etkileyecek kadar Bitcoini olduğunu ve Bitcoine rakip olacaklarını iddia ediyordu. Boş konuştuğu o kadar barizdi ki. Buna rağmen bir çok kişiyi dolandırabilmişler. Yazıklar olsun, insanların emeklerini çalıp, utanmadan keyfine bakmaya hazır insan sayısında büyük artış var, bu millet daha çok dolandırılır.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bu tip vakaların mağdurlarına üzülemiyorum. Aç gözlülük ve cehalet aynı potada eriyince bu tip olayların yaşanması gayet doğal. Bir insan kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapar mı ya! Paranı sokağa at daha iyi. Adam bir de yirmi yıldır cripto işindeymiş, peh peh. Sanırsın satoshi anasını satayım.
Pages:
Jump to: