Son 1 ayda EOS ekosisteminden çıkacak olan tokenlerden 5 adet geldi hesabıma. 2 haziran tarihinde snapshot yapılmış, Binance de bunları belli aralıklarla yollamaya başladı.
Gelenler şöyle: EOP, ATD, ADD, MeetOne, EON. Bunardan 3 tanesi 1:1 verildi, 2 tanesi ise 2:1 şeklinde.
Araştırmış olan arkadaşlara sormak istedim. Bunların akibetini bilenler var mı? Ne zaman borsalara girecekler? İçlerinde potansiyeli olanlar var mı?
Edit: Başlığı ve içeriği "EOS forklarından gelenler" şeklinde açmıştım. Sonra bunların fork olmadığını, EOS sistemine dahil olan yeni tokenler olduğunu fark ettim. Gerekli düzeltmeyi yaptım.
Elinizdekiler hiç bişey hocam daha bir sürü token geldi hesi binancenin ana hesabında duruyor. Eğer eos larınızı cüzdanda tutsa idiniz gelir gelmez bozdurup harcama şansınız olabilirdi. Şuanda bu tokenların hepsi çöp oldu.
Birde sorunuz ne zaman borsalara girecek şeklinde sormuşsunuz hepsi zaten borsalarda.
Biraz daha konuyu araştırın diyeceğim ama sanırım sizin hesap binancede sanırım yanı binance size ne koklatırsa onu almak durumundasınız.
Bu arada bunlar fork değil !!!!!
Öncelikle yatırım yaptığınız coinin ne işe yaradığını ekolojisini incelemenizi tavsiye ederim.
Bunların her biri airdroptur ama eos sisteminde bu airgrap olarak geçer yani oturduğunuz yerden siz airdrop kovalamazsınız. Projeler snapshot alır kimde eos varsa oranlar ve yollar.