Pages:
Author

Topic: EOS Ekosisteminden Beleş Gelen Tokenler - page 4. (Read 814 times)

member
Activity: 560
Merit: 12
Eos ekibi aslında ellerindeki ethereumlarla istedikleri coinin fiyatını yönlendirebilirler. Bakarsiniz fork tokenlerinden biri olur
full member
Activity: 322
Merit: 102
Vay arkadaş bu coinler daha ne kadar forklanacak bakalım ortalık coinlerden geçilmez oldu ama Bitcoin Cash gibi para ederse hemen elden çıkarmak yerine bira elde tutmak daha mantıklı olur neticede havadan geliyor.
aynen katılıyorum sana dostum. biraz sabredip elde tutmakta fayda var diye düşünüyorum.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Araştırmanızı bazı borsalarda listelendigini görmüştüm yazdığınız coinlerin birkaçının. Kardaysanız satın gitsin fiyatlarına bakarak nasıl olsa bedavadan geldi
newbie
Activity: 102
Merit: 0
Vay arkadaş bu coinler daha ne kadar forklanacak bakalım ortalık coinlerden geçilmez oldu ama Bitcoin Cash gibi para ederse hemen elden çıkarmak yerine bira elde tutmak daha mantıklı olur neticede havadan geliyor.
bitcoin cash bir rüya, bitmain gibi bir firmanın desteği vardı.EOS'un sikimsonik çıkardığı forku bitmain gibi bir firmanın destekleme ihtimali var mı ki o değerlere ulaşsın.Ha zarar mı ettirir yok, forklardan ne geldi kardır 3 e 5 e bakmıcaksın, bazılarıda iyi yükselip sonra çıktığı yere dönüyor, bak birçok kişi btcwhite'ı 1$ da neden satmadım diye dizini dövüyor.
full member
Activity: 546
Merit: 100
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Son 1 ayda EOS ekosisteminden çıkacak olan tokenlerden 5 adet geldi hesabıma. 2 haziran tarihinde snapshot yapılmış, Binance de bunları belli aralıklarla yollamaya başladı.
Gelenler şöyle: EOP, ATD, ADD, MeetOne, EON. Bunardan 3 tanesi 1:1 verildi, 2 tanesi ise 2:1 şeklinde.
Araştırmış olan arkadaşlara sormak istedim. Bunların akibetini bilenler var mı? Ne zaman borsalara girecekler? İçlerinde potansiyeli olanlar var mı?

Edit: Başlığı ve içeriği "EOS forklarından gelenler" şeklinde açmıştım. Sonra bunların fork olmadığını, EOS sistemine dahil olan yeni tokenler olduğunu fark ettim. Gerekli düzeltmeyi yaptım.
Pages:
Jump to: