Birkaç gün önce Epic Store'da ücretsiz olacağını görünce not almıştım. Ama iş yoğunluğu ve ders yoğunluğu ile aklımdan çıkmış. Şimdi sayenizde gördüm ve indirdim sağolun hocam. Benim bilgisayar çok iyi değil o yüzden bu tarz oyunlar benim gibi düşük performanslı bilgisayarlar için birebir.
Oyuna bağlı kalmadan zaman geçirme ve keyif dinilince bu oyunun üstüne tanımam. Bir de her sistemde genelde çalışıyor o da büyük avantaj. İyi eğlenceler.
Amazon Prime abonelerine Mass Effect Legendary Edition, Need For Speed Heat ve GRID Legends ücretsiz dağıtılıyor. Son tarih 13 Temmuz. Prime üyelerinin haberi olsun.
Bunu yazmaya gelmiştim, prime üyeliği aylık 7.90 TL, sırf bu oyunlar için bile açılır eklenir. Bende bu oyunlar kütüphanede mevcut ve gayet de üst seviye oyunlar. Bu fiyata kaçmaz.
Eğer Need For Speed gibi yarış oyunlarını severseniz ve bu serinin tüm oyunları dahil oynamak isterseniz steam'de EA Play aboneliği almanız daha faydalı olur. Geçen sene 120 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam yıllık abonelik bu sene 250 yapmışlar. Aylık aboneliği de 40 TL. Sadece NFS değil Fifa 22'den F1'e Battlefield'dan Star Wars'a kadar oynamaya kalksanız yetişemeyeceğiniz bir ton oyun var. Oyun meraklısı varsa çok avantajlı paket.
Epic Games'de Steam reklamı yapmış gibi oldum biraz ama faydamız olsun görmezden gelin başlığı.