Pages:
Author

Topic: Česko-Slovensko (Czech republic & Slovakia) - page 7. (Read 41948 times)

sr. member
Activity: 374
Merit: 250
December 24, 2013, 12:56:25 PM
Ahoj, doge a world cony.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
December 24, 2013, 12:46:42 PM
co ted tezite za alt coiny na gpu?
newbie
Activity: 26
December 24, 2013, 12:30:42 PM
Ahoj vsem :-)
newbie
Activity: 36
December 23, 2013, 05:56:20 AM
hlavně to jsou jednoruký banditi, jenom berou, nebo se mýlím?
sak to - nevidim v tom ziadny zmysel ist si kupit niekam BTC, ked sa to da urobit aj v posteli
newbie
Activity: 17
December 22, 2013, 09:06:15 PM
hlavně to jsou jednoruký banditi, jenom berou, nebo se mýlím?
sr. member
Activity: 434
December 19, 2013, 12:10:04 PM
Skoda ze tie ATM-ky niesu v kazdom meste Sad
newbie
Activity: 6
December 16, 2013, 03:50:59 PM
Tak som sa nakoniec rozhodol ako zmenaren EUR->BTC vyskusat BTC automat v BA ( mojbitcoin.sk / BTC penazenka automatu ).

Musim povedat ze som spokojny, prevod prebehol instantne a BTC som mal v penazenke behom par sekund. Stravil som tam cca 30 min kedze som akurat chytil ten pokles ceny BTC a cakal som az pokial to znova nezacalo stupat(16.12.2013 okolo 21:00), a musim povedat ze cena sa aktualizovala cca kazdych 30-60sec, skoda len ze to berie cenu z mt.gox ktora je o nieco drahsia. Ked som tam bol ale prvy krat automat nedokazal precitat QR kod z mojho telefonu, jeden email supportu a behom dvoch hodin ho restartovali a vsetko fungovalo tak ako ma.

Btw transaction fee je 0,1mBTC. Urcite sa najde aj lacnejsi sposob nakupovania BTC, ale mne osobne je pohodlnejsie sa zastavit pri bankomate a nacpat dont niaky ten cash co sa mi nezmestil na moj "preplneny" bankovy ucet Smiley . Za mna ako novacika v btc svete odporucam tym co chcu len vyskusat sa trocha pohrat s BTC a nechcu rozposielat scany svojich obcianskych preukazov na vsetky strany kvoli overeniu totoznosti.

sr. member
Activity: 428
BitcoinEvo [$XBTE]
December 11, 2013, 02:36:10 PM
kto nepostihol z Ceska mozno bude mat dohru
Code:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=366243.0
newbie
Activity: 3
December 10, 2013, 03:50:02 PM
Zdravim,

viete mi poradit niaku zmenaren EUR->BTC / BTC->EUR ktora bez problemov posiela / prijma platby na/zo slovenskeho uctu ? Mate niake skusenosti s justcoin.com ? Diki.

Zdravim

Nabizim prodej Bitcoinu. Cena je vzdy dle aktualniho kurzu.
-Moznost osobniho prodeje Sumava a blizke okoli.
nebo
-Prodej ONLINE, prevedeni penez a nasledne zaslani BTC do tve penezenky.
Pokud mas banku u fio tak je prodej do 5minut hotov. Pokud u jine tak je tam casova prodleva.

V pripade zajmu me kontaktuj na emailu : [email protected]
newbie
Activity: 38
December 10, 2013, 06:46:37 AM
Zdravim,

viete mi poradit niaku zmenaren EUR->BTC / BTC->EUR ktora bez problemov posiela / prijma platby na/zo slovenskeho uctu ? Mate niake skusenosti s justcoin.com ? Diki.

S justcoin.com zkušenosti nemám.

Velmi dobře funguje kombinace Fio banka a dagensia.eu nebo bitstamp.net. U obou směnáren se ale musíš nechat ověřit: doklad s fotkou, nějaký účet (třeba za telefon, plyn...) a u dagensie ještě výpis z banky.
newbie
December 10, 2013, 05:22:13 AM
Zdravim,

newbie
Activity: 12
December 09, 2013, 06:19:09 PM
Caute vsimol som si topic s nazvom getaway a videl som ze rozdavaju rozne mince..neviete preco tam neviem pridat adresu svojej penazenky ? Cheesy nerozdavaju to len tak hocikomu ? musim nejako potvrdit clenstvo ? alebo ako to je na tomto fore ? ...dalsia moja otazka je ze ci podla Vas ma vyznam este teraz investovat do kupy hardware a zacat minovat..ci uz litecoin alebo ine meny..dakujeeem Tongue

Hm a precital si si vstupnu torturu pre novacikov? Si dostatocne dlho prihlaseny - tusim 4h?
newbie
December 08, 2013, 08:56:00 AM
Zdravím, všechny soukmenovce a hrdě se hlásím k české (dříve československé) brigádě s 3x R9 280X.
Když to půjde, časem rozšířím. 

Jinak co se týká daní, přidám svůj názor... podle mě dokud mám jen BTC tak to sice má jakousi hodnotu ale především nikdo neví že je mám, takže v tomto případě bych to s daněním neviděl.
Jiná věc je, jakmile je konvertuju na EUR/USD nebo jinou uznávanou měnu v tu chvíli je to jednoznačně příjem a ten se musí zdanit jako každý jiný.

No právě, původně jsem se ptal, jestli už někdo řešil situaci, kdy prodal BTC, které konvertoval z EUR v minulosti za výhodnější kurz. Jasně, že MF rádo shrábne daň z celého příjmu, to asi projde bez problémů. Otázka je, jak by se tvářili, když bych chtěl zdanit pouze zisk?
newbie
Activity: 5
December 07, 2013, 02:42:29 PM
Caute vsimol som si topic s nazvom getaway a videl som ze rozdavaju rozne mince..neviete preco tam neviem pridat adresu svojej penazenky ? Cheesy nerozdavaju to len tak hocikomu ? musim nejako potvrdit clenstvo ? alebo ako to je na tomto fore ? ...dalsia moja otazka je ze ci podla Vas ma vyznam este teraz investovat do kupy hardware a zacat minovat..ci uz litecoin alebo ine meny..dakujeeem Tongue
newbie
Activity: 1
December 06, 2013, 05:55:13 PM
Zdravím, všechny soukmenovce a hrdě se hlásím k české (dříve československé) brigádě s 3x R9 280X.
Když to půjde, časem rozšířím. 

Jinak co se týká daní, přidám svůj názor... podle mě dokud mám jen BTC tak to sice má jakousi hodnotu ale především nikdo neví že je mám, takže v tomto případě bych to s daněním neviděl.
Jiná věc je, jakmile je konvertuju na EUR/USD nebo jinou uznávanou měnu v tu chvíli je to jednoznačně příjem a ten se musí zdanit jako každý jiný.
newbie
Activity: 36
December 06, 2013, 10:47:29 AM
Vie mi niekdo napisat aky je tam problem ?

Kde?
tu je to vysvetlene aj som tam napisal odpoved co mi poslali z FIO banky
https://bitcointalksearch.org/topic/m.3834148

newbie
December 06, 2013, 05:29:08 AM
Vie mi niekdo napisat aky je tam problem ?

Kde?
newbie
Activity: 15
December 05, 2013, 09:53:10 AM
radsej mali vydat metodicky pokyn ako zdanit zisk na burze, nie ze priznam platbu z mtgox a danovy urad mi ju celu zdani a nedovoli odpocitat sumu ktoru som na burzu poslal. Kym sa situacia nevyjasni, vacsie sumy radsej predavat nebudem, maximalne do tych 1000€ naraz.
newbie
December 05, 2013, 09:22:42 AM
stevo_k1, ještě jak jsme se bavili o danění / nedanění. Já jsem zatím nic konkrétního nezjistil, ale na http://forum.jaknabitcoin.cz/ se objevil tenhle thread se zajímavou informací od veeminera:

http://forum.jaknabitcoin.cz/index.php?topic=52.0
newbie
Activity: 15
December 05, 2013, 09:21:21 AM
v polovici juna ocakavam big crash,
BTC klesne z 36 000€ za BTC na 21 000€
Pages:
Jump to: